ברית מלה. התחרות.

סיטרא

New member
הצטערתי לשמוע

שאין לך נגדי דבר וחצי דבר. הרי חילופי האשמות על רקע מילולי הם הם סלע קיומנו, כמגלומנים בעיקר, אך לא רק, גם כסלתה ושמנה של האינטליגנציה הוירטואלית. התנצחויות אלה הן המעניקות לנו מזור לכל צרה וצוקה, לכל נגע ומחלה, לכל שגעון בר חלוף ולכל עווית בלתי רצונית. חזור בך, תכאיב לי, אמור לי כמה אתה שונא אותי, שלח חיצים מורעלים לבשר החי, תגיד לי שוב ושוב כמה אני חרה של מנהל וכמה מילים אני שופך על כלום, תגיד לי שקפת אספה אותי מערימת זבל ליד שוק הכרמל, ורק מתוך רחמים נתנה לי את מפתחות הניהול, תשתלח בי, תעקור לי את העיניים אחת אחת. ואני אחזיר לך באותו מטבע. או אז תדע תכלית החיים מהי והאור הגנוז יצבע את חשכת חייך בצבעים שלא ידעת על קיומם.

Le Fay

New member
רגע, רגע -

לא אמרת מילה על מנגל! אז מה אתה עושה בכיפור, נשמה?

מה זותומרת?

כבכל יום, אני עומד במרפסת ומנופף קצת להמון, ואח"כ אני יושב ומהרהר בנפלאותי. ואז בד"כ אני יורד עם הזבל או מחליף חיתול לבת שלי. ס אמק, אבהות ומגלומניה לא הולכות יד ביד. במחשבה שניה, כן כן - אני מסוגל לשתי מחשבות כמעט ברציפות - כמגאלומן אני מתייחב לאיכם פעמים רבתו כאל ילדי האיטיים והמתקשים מעט, אז אולי בכל זאת אפשר לשלב בין השניים? ובכלל, איזה מן שם זה לאפי? את קרובי של לאסי? של לאפה? או רחמא ליצלן של קפת? (שזהל א חרוז אבל עצוב באותה מידה)

טעויות ההקלדה הן לא שלי

קפת מנצלת את היותה מנהלת ושותלת אותן בטקסטים שלי. הנה, זה הווטורגייט של הפורום. עכשיו קפת, אין לך ברירה אלא להתפטר.

Le Fay

New member
אבהות ומגלומניה הולכות מצוין יחד!

במיוחד אם אתה יכול לטעון שאת האינטליגנציה היא ירשה ממך. אני באופן אישי מוכנה להעלים לטובת זה עין מהעובדות (וגם לאכול אותה עלומה, עם פטריות כמהין, לקינוח). מנפנף, אתה מתכוון, בטבעת? נירה לך לא הצצנו בכרטיס האישי שלך איך שהפצענו? לא שהבנתי איך זה קשור לאוכל (אפפם לא טענתי לשנינות. בשביל זה יש לי חתולה עם צפורניים טובות). לה פיי זה בדיוק לשלב בין השניים, אני אזביר פעם מקרוב. כל מה שאתה צריך לעשות לכבוד זה הוא לשים אחד מדמם על האש ולשלוח לימוזינה.

Le Fay

New member
ננננה, לא אוהבת להזיע.

אני תמיד נוהגת. לא חשבת שאסמוך על איזה זכר מזויין במצחיה שיגיע בדיוק למדיום רייר, נכון? נ.ב. מה זה ריקשה, סוג של זיקפה?

סיטרא

New member
ריקשה זה סוג

של רגל קרושה, מגיע על מצע של סחוס רוטט, כששבבי פטרוזיליה משובצים בתוך התרכובת הביו-כימית הזאת. המרקם הכללי, לנוגעים בדבר, הוא כמו המרקם של הקרם-ברולה, בהבדלים דקיקים, בקרם ברולה לא מתפתחים נבגים וגבשושיות. הריקשה מוצאה מסין. יש שניסו לייבא קצת ריקשה לארצנו, אבל המכס הערים קשיים - לא מאשרים לייבא חומרים שאינם מוזכרים אפילו ברמז בקטלוג השנתי לחומרים מסוכנים. ניסו להבריח ריקשה דרך מצריים, אבל הגמלים לא הסכימו בשום אופן לשאת על גבם את הג'לי הביולוגי הזה, ספינות המדבר הטילו עוגן במרכז סיני ולא הסכימו לזוז משם עד שהריקשה נקברה בין החולות, עד היום החולות הללו טובעניים במיוחד. בסוף הבריחו דרך הים, אותה שנה ידועה עד היום כשנה שחונת סלמון וכמרובת מדוזות.

Le Fay

New member
../images/Emo12.gif

ואני לתומי חשבתי שזה שם קוד לראש ריק וזין קשה. כלומר, המין השני. אתה בטוח שזה לא גם וגם?

opoli

New member
אם כבר הפוך

התבלבלת בצדדים אחותי (או שאולי עוד פעם שכחתי לקחת את הכדורים הכחולים?)

Le Fay

New member
בצדדים של הראשים?

זה בסדר, אני תמיד מתבלבלת ביניהם. אבל עד היום אפחד לא התלונן. סורררי. הכדורים פה רק אחד צהוב-סגול, זה מלפני שהלייקר'ס הפסידו לפיסטונ'ס, ואחד כתום עם חתימה של סקוטי.

לאפה

לכל הרוחות אשה, כל פעם את שכותבת פה הודעה חדשה, אני פותח את הפתיל ומתאכזב כשאני רואה שזו רק הודעה שלך. זה מאד לא חברי מצידך. אני כל הזמן מקווה שאולי הוצאת הקיבוץ המאוחד רוצה לפרסם את אסופת השירים ש(לא) כתבתי לקפת. הו אז אני עוצם את העינים וחושב על הכסף, הנשים, מכוניות הפאר, ארוחות הגורמה, הילדות הצורחות. אוי נו במת, הילדה שלי צורחת. שוב התערבבה לי מציאות בפנטזיה. חרא חרא עלי.

Le Fay

New member
פטרת

לצומת לבך: כלום לא "חברי" אצלי, חוץ מחבר אחד, וגם זה זמני. טיפ חינם: כשאתה חושב על הכסף אל תעצום עיניים, אלא תרענן מסך לשערים עדכניים. זה מה שאני עושה. ואז מעבירה הוראות לעושה השוק. עכשיו שסגרו את הנסד"ק, לנושאים הדחופים על סדר היום: זה שאתה מתאכזב כל פעם שאתה פותח את הפתיל שלך, זו לא הבעיה שלי. זה שאתה סומך על אסופת שירים זה במת סימן רע, כי מן המפורסמות הוא שהמון שוטים כותבים כל מיני דברים שהם חושבים שהם שירה, אבל מעט מאד אנשים קוראים שירה (מלבד רוסים, כמובן, רק שהם קוראים שירה רוסית). להקלת התסמינים נסה פרוזהק, או מרגריטה קרה. אם חרא חרא עליך, לא ברור לי למה הבת'שך צורחת, הרבה יותר הגיוני שאתה תצרח. ילדה מוזרה. דרך אגב - החרא, זה מהפנטזיה או מהילדה?

למעלה