ברית מלה. התחרות.

קפת

New member
זה שיר מאוד מאוד יפה

אני חושבת שמבחינה טיפולית נצלת יפה את כל מה שסדנת הכתיבה בחרוזים שלנו יכלה לתת לך. הגיע הזמן לעבור לכיתת החימר. תתחיל לפסל, חמור, ובבקשה, נא להימנע מיצירת פאלוסים ודמויות במצבים מביכים, שכן אנחנו מתעתדים להציג את היצירות של החוסים בשוק המקומי, על מנת לאסוף כסף ולקנות לכם תנורי חימום קטנים. כזכור לכם, בשנה שעברה מספר חוסים, ואתה בניהם חמור, סבלו מכוויות קור. אני גם מבקשת ממך להסיר כבר את הטייץ האדומים של ספיידרמן. שאר חבריך למחלקה נורא מתלוננים על הריח.

אני אצור פסילים וצלמים בדמותך

אני תוהה האם יש די חימר בעולמנו כדי לעשות את זה בקנה מידה של אחד לאחד, כי אני חלילה לא רוצה להקטין לך כמה איברים, שמא שיווי המשקל של הפסל יפגם לנצח, וכמו בך, אאלץ לתמוך גם בו. ולגבי הקור מותקפתמותק - הצינה שנושבת מבין אוזנייך, עושה לי כוויות שמתשוות רק לאלה שגרמה לי הרוח היוקדת מבין ירכייך. ודבר אחרון - זה לא ספיידרמן, זה מייטי מאוס. הבנת עכברונת?

Le Fay

New member
אוחחח, מה הורדתם הילוך?

ככה משאירים אותי פה עם הפיצוחים ואנטוניוני? סיכום ביניים: פטרושקה לא אוהב איברים גדולים (לבדוק למה) מניח שנשים צכות להיות בתולות ומונוגמיות (קתולי? פדופיל? גבר מוכה?) ונוטה להתפייט בסביבות הבאנג הראשון (בטח גם צמחוני ולא שותה). קפת אני מנחשת לא זורקת זין על הפורום עד סוף הקפה השני (נו, קומי כבר). מייטי מאוס זה סוג של אוכל?

פטרושקה?

אני מציע לך להזהר בכבודי ולכנות אותי בכינויי חיבה ראויים יותר, כמו למשל "הוד קדושתו" או "שהכל נעשה בדברו" או אפילו "שמש העמים" הנדוש. עכשיו את רשאית לנשק לי בטבעת הקדושה.

Le Fay

New member
אני אחפש משו במיוחד בשבילך, מתוק

מה לנשק בטבעת, בעלתך מרשה לך לתת לכולם לגעת בה? המשך סיכום: קפת מתנגדת לפיסול פאלוסים (צודקת, בלי מנוע לא שווה) ודמויות במצבים מביכים. אתה יכול אולי לעזור לי כאן? לא הבנתי אם מצבים מביכים זה עלמה כורעת ללדת, או אחת בבגדים של טובה'לה או כזו שנתפסה מחליפה בעצמה צמיג.

קפת

New member
אישה, לא הבנת כלום

וזה לא בגלל שאת אשה, זה למרות שאת אשה. קפת מתנגדת שחמור יפסל את עצמו במצבים מביכים. דהיינו, ללא בגדים, מנסה לפנצ'ר לקפת את הצמיגים, בעזרת מנורה כחולה ומשחת טוסיקים.

Le Fay

New member
וואללה?

אני דוקא חושבת שזה מאד מועיל, שזכרים יפסלו עצמם במצבים מביכים, מאחר וזה מקור שלא יסולא בסלע למידע אנתרופולוגי עדכני על ארחות הבבונים. זה לא עומד בקשירה לכך שחובתנו המוסרית היא לעשות את המירב לשיפור השכלתם, בחינת חוסך שבטו בוכה לדורות, לצד שימור מוקפד של תרבותם האותנטית, כגון שימור מסורת הנפנוף, החתירה וכל דבר שעושה נעימים בגב. שלא לדבר על דעתי ביחס ללא בגדים. איכסה. שלשול המילים הזה, זה וירוס שחטפתי אצלכם, נכון?

opoli

New member
אין לשכוח

שהפוסל במומו פוסל ומה לנו בעל מום לעשיית נעימים שלא לדבר לצרכי רבייה והעלאת תינוקות למולך

Le Fay

New member
תכוונת "באימומו"?

רביה לא מעניין. רביצה, זה מה שמעניין. תעשה שמש, תביא כמה עופרים לטריפה, תראה מה זה.

opoli

New member
מומו ובנצי

הייתה לי פעם עופר פיליפינית אבל תפשו אותה

Le Fay

New member
בקרניה? בעופריה? בעופריך? בקרנך?

באיזה ממומינו פסלנו אותה? תרחיב, למה לבזבז סיפור טוב על מגירה. ואם כבר מרחיבין: "היתה לי" - באיזה מובן?

סיטרא

New member
יאללה,

יורדים לפסים אישיים, כמה נפלא! רק אצל קפת הפסים האישיים - דהויים, שיבה שזרה בשיערה חוטי כסף דקיקים. לגזור ולזרות לרוח. ובליל אמש כשכולכם קוננתם על היותי פרח ניהול, והקינאה צרחה מתוך גרונכם. הלכתי אני, כמידי ליל-כיפור, לשוח בשדה, לאור ירח בחצי מילואו, לזמזם שירי ערגה וכיסופין וללגום בירה מתוך כוס חד-פעמית. ופה, בינתיים, אבירים מאותגרי זיקפה ואמזונות כרותות-שד עסקו במלאכת הביוץ, קרי, מלחמת בוץ ומגוג, היה לח, חם, מלוכלך וגועש, הצילומים בחסות רוייטרס. פטר פטר הקטטר לא רואה ת'עצמו ממטר אחוז קנאה בבעל הכתר נוער הוא לעצמו בסתר פטר פטר החמור הלך לרעות בהר המור אתון מולו הפציעה אונן מולה והיא הקיאה פטר, מתי הספיקו להמציא תרופה לדלטוניזם? אם עד לפני מספר ימים לא ידעת להבחין בין תכלת לכרתי כשהשמש בזנית, עכשיו למדת להבחין בין כחול-כסוף-עמוק של קפת לבין כחול-מטאלי-עתיק שלי. עכשיו תורך, המשחק מוצא חן בעיני.

פשושון

אני חושש שעליך להתחיל להתחרות בליגה למקומות עבודה, ורק אחר כך עם הזמן, תוכל אולי לשחק עם הגדולים. "פטר פטר יא קטטר"? טוב שלא זרקת עלי בוץ מארגז החול ורצת להתחבא בשירותים. צא לדרך.

סיטרא

New member
פטרון,*

מי שהתחיל פה את רבולוציית ה"חריזה-נטולת-ריתמוס אך-יחד-עם-זאת-משובחת-וסאטירית" מצא את עצמו בארגז החול, כששלושה מסוקסים גוהרים מעליו ומוהלים חומרים מעכבי חימצון בשקיק האינפוזיה שלו. הייתי רץ לשירותים, אבל הם תפוסים כבר שעות, מישהו חורז שם חרוזים בעלי אג'נדה מחאתית, כך נראה לי... לא, שוב טעיתי, זהו צליל הורדת המים. *סיומת הקטנה המציינת זלזול מסויים.

שמת לב

ששכחת לכתוב בסוף משפט הפתיחה המעיק שלך את צמד המילם "זה אתה"? עכשיו סיטרא, ידידי, תן לי רק לסבר את אוזנך ולהבטיח לך שאין לי נגדך דבר וחצי דבר. מעט הלגלוג שעלול היה להשתמע מדברי בפתיל הנוכחי, מקורו בדברים שהוצאו מהקשרם. ובכלל, אני חושב שאין ראוי ממך לרשת את קפת. הרי חלילה היתה ממנה קפת תחתיה אדם נבון, שנון, חריף ומשכיל, היתה בכך הפרה בוטה של החוזה הבלתי כתוב בין רועה לצאנו, בין פרה לחולביה, בין סרדין למשמריו, לפיו צריך ריבון חדש להיות בן דמותו של הריבון הקודם, ואתה סיטרא ידידי, כה דומה לקפת, שאני עלול לחשוד שאתה נינה האובד. אללי, נפוטיזם בפורום שלנו? איפה הנהלת הקהילות כשצריך אותה?

קפת

New member
מוטב נבוטיזם בפורום. שלי.

אתם כולכם אורחים מזדיינים ומזדמנים פה. חיים בצילי וחסותי. ברצותי תשארו, וברצותי, אזרק אתכם לאריות הרעבים שאני מגדלת מתחת לציפורניים שלי. בנתיים אתם משעשעים אותי. אם כי, למעט שירי החמור שמעוררים בי בפרצי צחוק מסכני חיים, כל השאר רק מעורר בי גיחוכון משופם. תשתפרו, דרעק'ס.

סיטרא

New member
כשאת מכנה

את מי שאת חושבת שהם החוסים שלך בתואר האצולה "דרעק'ס", תשתדלי שהגלמים לא יקומו על היוצרת, מי שאת חושבת שהיא היוצרת, אבל למעשה זו אילוזיה. גם הנבטים הרכים אותם את מגדלת, יגדלו קוצי מחמד כשיגיעו לפרקם.

למעלה