ברית מלה. התחרות.

MAYA20

New member
ברית מלה. התחרות.

תחרות: המטרה: להמציא כמה שיותר מילים + פירושים עד כניסת יו"כ. הפרס: אגובוסט נוסף בדרך למגלומניה המוחלטת. המטרה האמיתית: להשתלט על העולם. חה חה חה חה!!!! <צחוק זדוני>

MAYA20

New member
מילים:

שנירקול: שאיבת נוזלים בקשית בעלת קצה מעוקם. ניור: הכנסת תמונות של עצמך לציורים מפורסמים, לדוגמא: סיטרא גזר תמונות ילדות שלו, התגנב ללובר והדביק אותם סביב הציור המקורי של המונה ליזה, או במילים אחרות: סיטרא נייר את עצמו למונה ליזה. (זה בעצם בא משילוב המילים "אני" ו"ציור") דיקה: פיתה שלאחר חימום במיקרוגל נדבקת ואי אפשר לפתוח אותה. מישך: קיצור למי שנשך. לדוגמא יטען עו"ד: "כלבו של מרשי אינו מישך הילדה, הרי הוא היה בליל האירוע בלובר!" בליק: פסיק שעוד לא החליטו אם לשים אותו או לא. רואל: מישהו ממש אבל ממש רע וגם מאוד מכוער.

opoli

New member
תחרות או תחמיל?

תחמיל-תחרות מילים תחמילפור - תחרות מילים ערב יום כיפור לתחמל - להשתתף בתחרות המילים

opoli

New member
תחרות או תחמיל?

תחמיל-תחרות מילים תחמילפור - תחרות מילים ערב יום כיפור לתחמל - להשתתף בתחרות המילים

MAYA20

New member
ריקון

ריקוד- ריקוד נרגן (תפסיקי להכריח אותי לרקוד שלוש סיבוב) בינור: בינום שלא מבין את עצמו. ריך- ריצ'רצ' תקוע. אמאטושטוש- אדם מבוגר שאמא שלו מאז ומעולם חשבה שהוא הדבר הכי מושלם בעולם והוא מושפע מכך עמוקות עד היום. מטהתיקן- תיקן על. מוק - משהו מאוד קצר. רין- הומוסקסואל (רין -רינה- עליז- גאי) פשוט נראה לי תרגום נכון יותר לגאי אם רק היתה המלה הזו. להות- קיצור של "להיות או לא להיות"

קפת

New member
גמני

גירבול - הפיכת גרבילים לזבל גירפוסט - הפיכת גרבילים לקומפוסט גימדול - השלכת גמדים למרחקים קצרים סיטרעקפת - כינוי לכוחות הרוע השולטים בפורום מגלומניה התרקפות - ריאקציה כימית ברקמות רכות הבאות במגע עם רק-קפת וחמצן. מגלומניאקיות - את זה אני המצאתי ואל תאמינו למה שסטרע אומר. ומכאן, לפינת הקפזרת (רק-קפת ממחזרת, בלי בושה): גוזל נקזק NISM התאחמדות, אחמדיזם, להתאחמד

סיטרא

New member
זה בסדר, המיחזור טוב לאיכות

הסביבה, וגם למסובב, א-פריורי שכזה. תורי עכשיו, ברשותכם. א-קטואליה - מה לא ברור פה?! תרתי דסיטרא - מטמורפוזה מגלומנית, קרינה אסטראלית, היולית, תודעתית למחצה. מגלומניה - תבדקו במילון, יא עצלנים. אמורפיה טקסטואלית - גרפומניה (ע"ע) אנומליה פונטית - גרפומניה (ע"ע) טרוריזם פואטי - גרפומניה (ע"ע) כאוס סמנטי - גרפומניה (ע"ע) מקסימליזם מילולי - גרפומניה (ע"ע) גרפומניה - התנגשות בלתי נמנעת בין שני זרמי תודעה או יותר, היוצרת מערבולת אסוציאציות ואיבוד שליטה על הסוגרים המילוליים. טירוף חושים טוטאלי. למעשה, הגרפומניה היא תכלית קיומו של המין האנושי. לקוניה - מדינה נחשלת במזרח אלבניה, חלקיק זעיר מיוגוסלביה הגדולה לשעבר. בעקבות כיבושיו של נפוליאון, האימפריאליזם של העותמנים ונדידת הקרחונים, נותרו תושביה חסרי כל וחסרי מילים. העילה האמיתית להתפרצותה של המגפה השחורה ושתי מלחמות העולם בו זמנית. "כתבתי פרוזה" - נוטריקון; אחרי מאמר מגלומני ארוך וסר טעם, יהיו כאלה שיפטירו "כתבתי פרוזה", למעשה הם מתכוונים לומר - "קטפתי פרוזאק". וד"ל. אקסוגמיה - תחביב נחמד לשעות הפנאי. אסטרוגנוקרטיה - סוג של אוטופיה. שאינו יודע לשגול - דמות ציורית מתוך "ההגדה האלטרנטיבית של פסח" לעדה האצטקית, שימשה השראה ליצירותיהם המפורסמות של רמברנט ומ. ק. אשר. קפתיזם - תופעת טבע אבולוציונית ששרדה את המפץ הגדול, ויש אומרים - יצרה אותו. אורזגמה אוראלית - (לבקשתה של פיי) החדרת THC דרך הפתח הקידמי העליון.

Le Fay

New member
הפתח הקדמי העליון זו העין השלישית

או הספיירפוץ (כלומר, הוונטיל של הרזרבי)?

Le Fay

New member
אני על הטריבונה עם הבירות, הרחתי דם

אם אתה בא תביא פיצוחים. כמה שמת על קפת?

נו במת

אולי תכריזו על הפורום כעל שבט צופים? סיטרונום - מכשיר המסייע לשמירת קצב בעת קריאת טקסטים מופרזי מלל וחסרי משמעות בעליל. בדרך כלל מפסיקים לעבוד אחרי 6 פסקאות, ואת קול התיקתוק הנעים מחליפה צרחה הולכת ונחלשת. אילוציאדה - ארגון משחקים ותחרויות* באופן כפייתי, בדרך כלל בעלי אופי חברתי, במטרה לממש צורך בלתי מוסר בקונפורמיזם. פייטת (פתח, סגול, סגול) - נטיה לפרסום טקסטים הדומים למדי לשירה**, בפורומים שאינם מיועדים לכך. פאתטת - ליקוי מנטאלי שגורם לאנשים שמפרסמים טקסטים דמויי שירה בפורומים שאינם מיועדים לכך שלא להבחין עד כמה הם מגוחכים. מותקפתמותקלמהבאתלפהאתסיטראועודכמנהל - מלה המשמשת כקריאת תדהמה המשלבת מחאה רפה, נפוצה בד"כ בקרב יהודים ממוצא פולני***. מספיק בינתיים **** * טיפשיים ** כמעט אותו דבר, רק מאד מאד גרועים. *** סוג בהיר ואכול רגשות אשם של אנשים ששולטים בתקשורת העולמית. **** עד הפעם הבאה ***** ***** עלינו לטובה

קפת

New member
אני מכריזה על הפורום כעל שבט קופים

וגם כן מתחייבת אחרי יום כיפור לצלצל להנהלת תפוז ולהודות שיש בידי קלטות סתרים בהן נשמע סיטרע מתכחש בבירור למגלומניותו, וגם רומז כי הוא ולא אחר העומד מאחורי הניק "ברברית מוזהבת", וייתכן שהוא דווקא נהנה מכתיבת שירי "דפוק אותי ברכות, אהובי", על מנת למצוא חן בעיני ציון התותח. פטר, אתה הבא בתור בשרשרת החיול של הנהלת פורום מגלומניה. תתכונן.

בפעם האחרונה שהכרזת פה משהו

הפכת את סיטרא למעין מנהל, ומאז הוא מרייר אותיות כמו בולדוג צרפתי. או שמא בולדוגים צרפתים הם אלה שמחרחרים, ופאג הם אלה שמריירים? מה אני מבין בכלבים, או בבני אדם, או בכל חיה נחותה אחרת? נראה לי שסטיתי מהנשואה, אז לענינינו - בפעם האחרונה שהכרזת פה משהו, הפכת את סיטרא למעין מנהל. כתבתי את זה כבר, אני יודע, אבל זו חזרה לצורך הדגשה. אם כבר את מכריזה הכרזות, לפחות תכריזי אותן לפי הסדר - קודם תכריזי על הפורום כעל שבט קופים, ואח"ע תכריזי על איזה פרימאט כמנהלו, ולא להיפך, אבל ניחא. נראה לי ששוב היתה לי פה דגרסיה קלה. אז מה רציתי להגיד? ס אמק, אני לא זוכר. אולי אפרסם פה איזה "שיר" לאות מחאה. אולי אקדיש אותו לברברית. או לסיטרא. או לקפת. או לבורא עולם. או לעצמי, שזה אותו דבר בערך, אצלנו הסוליפסיסטים*. עכשיו אני הולך לארגן את המנגל. עם קצת מזל, רוח תלטף את המרפסת ממערב ותישא את ריח הקדל** המיטגן הישר אל לב השכונה החרדית הסמוכה. אין על אהבת אחים. אולי חוץ מסטייק מדיום רייר. צום קל. * יודעי ח"ן יוכלו למצוא כאן סוג של הלצה. ** אני לא מטגן קדל על המנגל, אבל זה נשמע יותר פואטי משישליק, לא?

קפת

New member
דווקא יודעת ח"ן זו

מוצאת עצמה מהולצת למשעי מהרעיון שתכתוב שיר. בפעם האחרונה שקראתי שיר שלך, זה הליץ אותי רבות. למען האמת והדורות הבאים, אני עדיין הולצת על משכבי בלילות, כשאני ניזכרת בו...

לא היית פעם שנונה?

מתי זה היה בדיוק? כמה שניות זה נמשך? ומה קרה עם זה מאז? לא נורא, את רשאית ללקט פירורי שנינה למרגלותיי. אני מבטיח להביט הצידה.

קפת

New member
הוא כתב לי שיר אהבה אביבי

ולמרות מחאותי הנמרצות, שלח לי אותו הביתה, כתוב על נייר מבושם באפטרשייב זול. נתקפתי בפרץ צחוק, והתחלתי לחוש כאבים בחזה. השכנים ששמעו אותי נשנקת, היו בטוחים שזה או התקף חרדה או התקף לב. הימורים פשטו בשכונת למשמע יללות האמבולנס. הובהלתי למיון וגם המיון די נבהל. הביאו רופא שמתמחה בחזות. זה דווקא היה חיובי, כי ככה הצלחתי לגוון ולהשחיל, תרתי, קרדיולוג לרשימת המאהבים שלי. קרדיולוג מרוויח כמו גינקולוג, יש לו ידיים עדינות כמו של גינקולוג, אבל הוא מבין פחות בואגינות. שזה דווקא טוב, כי הוא לא מתלונן שנמאס לו לעבוד גם בבית. הקיצר, שמרתי איפשהו את השיר. פיוטי ורגיש זה היה. מלא מטפורות מעולם הצומח והפורח - מה שמעלה את הסברה שאולי לא הייתי זקוקה לקרדיולוג, אלא לאלרגולוג. אני חייבת לרשום לי תזכורת בפאלם למצוא מאהב אלרגולוג. בענין השיר, אנלא יכולה לצטט אותו, כי אפגע בזכויות היוצרים של החמור, ואני, כידוע, שומרת נחרצת על חוקי זכויות יוצרים. אבל אני יכול להבטיח לכם, שכל פעם שיש לי איזה "מפגש" שלא מצליח להתניע, אני ישר מצטט כמה שורות וזה מיד שובר את הקרח ומלהיט את היצרים. אחלה של משחק מקדים שלחת לי, חמוריקו.

לאור דרישת הקהל, הנה השיר*

מתחת לסלע שוכבת רק-פת עם כל גבר חדש בשכונה אם יהיה זה חמור או נחש או סתם טמבל זה לה מעולם לא שינה. בהירים וכהים נמוכים וגבוהים באף אבר איננה בוחלת ואם יהיה קשקשן במיוחד תהפכו לעוזר המנהלת. *נכתב ביום השנה לחטיפתה של קפת בידי חיזרים**. ** סיפור ארוך, וסליחה על האאוטינג קפתמותק.

קפת

New member
כן, אאוטינג, בטח...

כשאתה* מספר על חטיפתי בידי חייזרים, אתה מתכוון ללילה ההוא שעמדת מתחת לחלון שלי, שיכור ומצחין, לבוש בחליפת ספיידרמן קטנה ממידותיך, מתגרד כמו קוף מוכה שחין בטייץ' האדומים והלוחצים, שגרמו לחלציך לבלוט, סוף סוף, ולהיראות כאילו יש תוכן בחבילה שלך? מיד אביא את השיר שהוא באמת שלח לי. לא הקישקוש הפסאודופואטי שלעיל שחורטט בשלושים שניות בנסיון לטשטש את חיבתו של החמור לקיטש מתקתק וורדרד. להסוות ללא הצלחה את אישיות הרומנטיקן בשקל. ולא שהקישקוש שלהלן הוא לא פסאודופואטי. נהפוכו. הוא עוד יותר קישקוש פסאודופואטי מהקשקוש הפסאודופואטי ההוא, אבל לפחות יש בו איזה נסיון לרגש. הנסיון, אגב, נכשל. לרקפת, אהובתי הבלתי מושג אהבתי היתה פרח יחיד הפורח לנצח, ללא שום עתיד בתוך זר של קוצים בתוך ים של וורדים אהבתי אותך כמו ברווז בנזיד. כשהלכת ללא שוב התייפחו השמיים והכה בי בכוח כאב חלציים ונותרתי עגום ובודד וגלמוד ומשוטט בעולם, והולך לאיבוד וזלגו לי דמעות על משחת השיניים. אך בבוקר שאחרי הלילה ברפת כשראיתי כיצד פורחת רקפת התמלא לבבי בצבע וורוד ומיד את הבנק הלכתי לשדוד לגרד מליבי את הזפת. *אני ואתה נשבש את העולם. תגיד, חמור, אתה ואני הכופרים היחידים בפורום הזה? הייתכן???

א י ל ה

New member
אין, אין,

השירים של החמור פשוט א-ו-ר-ס-י-ם. התברכת, קפת, במאהב רגיש שכזה. ואם הוא גם גבוה ובלונדיני, אז זה בכלל שיחוק. נותרתי פה שלולית.

את מסלפת לי את היצירות

וכאמן רגיש זה מאד פוגע בי. וכגבר מסוקס זה מרתיח אותי. וכחצי אל וסמל מין זה עושה לי תחושות שטרם המציאו מלים שיכולות לתאר אותן. אז הנה, הגרסה הנכונה של השיר שכתבתי, ושניצלת את הריתמוס והחריזה המופלאים שלו כדי לעוות אותו למטרותיך הנלוזות. הנה: בירכתיי ההרמון יש אחת מעופפת חביבה עלי קצת פחות משחפת נוכחתה הטיפשית את עצמותי רוחפת היחידה שחובבת את האומללה - המרווחת ההיא, שנקראת א י ל ה. ברגליים שעירות במסדרונות השיש טופפת ולכל זכר מזדמן ישר מתכופפת את שיער זקנה העבות מעולם לא חופפת ואם תהיתם מי אותה להרמון הכניס - היה זה סיטרא, סגן הסריס. באופן כללי היא אינה עושה כלום, הכונפת במבטה הנבוב את אחורי היא משייפת צחנת איוולותה את הרמוני אופפת היחידה שאותה אל מיטתה הכניסה, נו איך קוראים לה? אה כן, לריסה. כל לילה בשנתה היא מתמרחת קצפת ובשש אצבעות יד ימינה את עצמה מלטפת התאווה מבין ירכיה קוצפת תשכבי כבר מתחת לסלע, יא קפת.

למעלה