גדול אתה
T tedys strm New member 8/6/05 #23 ברוך הבא איש. חיפשתי אותך בלטרון חבל כי ניפקד מקומך. האירוע היה פנטסטי. שלווה ופסטורליה בין העצים. נקווה להזדמנות הקרובה הבאה.
ברוך הבא איש. חיפשתי אותך בלטרון חבל כי ניפקד מקומך. האירוע היה פנטסטי. שלווה ופסטורליה בין העצים. נקווה להזדמנות הקרובה הבאה.
N noyfb New member 8/6/05 #25 WELL, מן הסתם יהיו עוד כאלה . הייתי בניכר כפי שכמה מחברי הפורום איתם אני "מתמסר" , אכן ידעו. חוץ מזה .....עדיין לא קבלתי את השכפ"ץ הקרמי שהזמנתי...
WELL, מן הסתם יהיו עוד כאלה . הייתי בניכר כפי שכמה מחברי הפורום איתם אני "מתמסר" , אכן ידעו. חוץ מזה .....עדיין לא קבלתי את השכפ"ץ הקרמי שהזמנתי...
ס ספייק ® New member 8/6/05 #18 מעניין מה היה קורה ... ? ../images/Emo4.gif ... לו היית עונה "לא" ... ספייקי.
ס ספייק ® New member 8/6/05 #30 עדיין לא ../images/Emo10.gif החלפה? אלא רק אם יש לך למשל ... המממ ... איזה ZZR600 מודל 95 עד 97 ... ועדיף בצבע כחול ספייקי. (לא מתייאש, גם אם תבקש)
עדיין לא ../images/Emo10.gif החלפה? אלא רק אם יש לך למשל ... המממ ... איזה ZZR600 מודל 95 עד 97 ... ועדיף בצבע כחול ספייקי. (לא מתייאש, גם אם תבקש)
ב בימר New member 8/6/05 #19 לא שאני רוצה להתקטנן... (אחלה מילה) אבל אין ברירה... הפירוש המילולי - בחירה בין משהו לכלום... בחירה ללא אלטרנטיבה... ולא בחירה בין 2 אפשרויות... מכאן שתשובתך היתה עוד יותר לא נכונה...
לא שאני רוצה להתקטנן... (אחלה מילה) אבל אין ברירה... הפירוש המילולי - בחירה בין משהו לכלום... בחירה ללא אלטרנטיבה... ולא בחירה בין 2 אפשרויות... מכאן שתשובתך היתה עוד יותר לא נכונה...
א אייל22 לייט New member 8/6/05 #20 לא נכון! זה האינסטינקט הבסיסי: לברוח או להילחם. זה הפירוש המקורי. לא משהו או כלום.
T tedys strm New member 8/6/05 #22 מקסים. יש הרבה דרך ארץ בגישה . כן או לא. ללא תירוצים. קבל ח"ח על הסיפור היפה!
V vstrom1000 New member 8/6/05 #24 אגב מדובר על ילד - שמן הוא עוד לא בגר לנער - שמן זה מדהים מה שגנים טובים עושים להרלי. קיימים ומיוצרים שנים ויובלות אך צעירים לנצח. טוב שלא תינוק שמן.
אגב מדובר על ילד - שמן הוא עוד לא בגר לנער - שמן זה מדהים מה שגנים טובים עושים להרלי. קיימים ומיוצרים שנים ויובלות אך צעירים לנצח. טוב שלא תינוק שמן.