בריטני

בריטני

במקום לתקן את הטעויות שהיא עשתה בחמש השנים האחרונות מאז אלבומה השלישי,ולנסות לשמור על מעט איפוק,ואולי אפילו להוציא דיסק חדש וצנוע,היא ממשיכה ליצור פרובוקציות בקצב מסחרר-ופוגעת בעצמה בלבד.הנישואים החפוזים,ההיריון המהיר והסופר מתוקשר,הבעל האידיוט וחסר ההתחשבות-אי אפשר להכחיש-בריטני ספירס דפקה לעצמה את הקריירה,ואת החיים בכלל.הדיוידי של צ'אוטיק רק מראה את זה שמזמרת שעוד יכלה למכור מיליונים היא הפכה למליינית שהטעם להקשיב לה עבר.לעומת זאת,נראה שכריסטינה אגילרה מסתדרת מצויין-נשואים נורמליים,בעל נורמלי,קריירה משגשגת(שנקווה שתשגשג עוד יותר כשהאלבום החדש שלה יצא מתישהו השנה) וחיים יחסית נורמליים.ללא ספק התעלתה על היריבה הגדולה שלה,שכרגע נראה שהגיעה לסוף המר. נו באמת,לא מספיק שבריטני סובלת ומתחרטת על שנישאה לקווין היא מראה את נישואיה הכושלים לכל העולם ביזיון להוציא דבר כזה!

xtina 4 ever

New member
יש משהו במה שאתה אומר..../images/Emo210.gif

אבל בריטני עוד תחזור...היא פשוט לקחה הפסקה...

BritneyHeart

New member
../images/Emo45.gif

"נו באמת,לא מספיק שבריטני סובלת ומתחרטת על שנישאה לקווין היא מראה את נישואיה הכושלים לכל העולם" מאיפה אתה יודע שהיא סובלת ומתחרטת ? אתם בקשר או משהו ? ואגב זה קאוטיק/כאוטיק לא צ'אוטיק.

elena20

New member
נו ומה הפואנטה שלך?../images/Emo4.gif ,למה שוב

לפתוח הודעה מסוג כזה??? הרי ברור שזה שוב יגרור ריבים,מה קשור עכשיו מה כריסטינה עושה??? זה פורום בריטני ספירס (דרך אגב אני מתה על כריסטינה,אבל זה פשוט לא המקום לכתוב הודעה מסוג זה),מיכל כבר ביקשה אלף פעם לא להזכיר את כריסטינה פה.....

KoBi v2

New member
אז תבכה...

מי מינה אותך לדובר נפגעי תרבות? בריטני יודעת טוב מאד מה היא עושה, שום קריירה לא הלכה לה, הבחורה מפורסמת, מעניינת, מתוקשרת ומרוויחה יותר מכריסטינה אגילרה גם היא תשב רגל על רגל בבית... כשהיא תחזור נראה מי יצחק אחרון...

Im Not Dead

New member
../images/Emo6.gif

טוב נו גם נכון.. בקיצור בריטני לא הכי חכמה אבל אם היא תחזור עם שיר כמו טוקסיק ותדמית טיפה יותר נורמלית, זה לא יהיה הסוף שלה

hottyboi

New member
בריטני יכולה לעשות כמה טעויות שבא ל

למרות שאני אל סובל אותה.. כשהיא תחזור היא לא תסתכל על אף אחת.. אין לה הרבה מתחרות גם כשהיא בחופש.

KoBi v2

New member
למה אתה כל פעם מזכיר שאתה "לא סובל

...אותה?" אתה עד כדיי כך פתאטי? תתחפף מפה אם אתה לא סובל אותה מה יש לך לעשות פה?

hottyboi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה הדבר הכי עלובבבבבבבבבב שראיתי היום..ואחד מהדברים העלובים שראיתי בכלל
. ובנוגע לשאלתך : אני פהה סתםםם כי יש לה כמה שירים שחביביםם עליי וסתם כי אנשים פה נחמדים. קשה לך עם זה שאני פה (וכנראה שכן ) זוז אתה..רק תנסה הפעם לא לקחת יותר מידי קשה

hottyboi

New member
אני שמח שהתגובה שלך בוגרת וחכמה.

ומעידה על זה שבאמת יש לך מה יש להגיד

hottyboi

New member
ואגב: אכן רואים אותיות..

כן גם קוראים אותם.. אבל העיינים שלי רואות אותן גם בו זמנית ,לאדע מה איתך. אני גם רואה מילים . ואת מה שיש על צג המסך.

למעלה