בריטני!!!

NarihS

New member
בריטני!!!

קראו לי משוגעת, קראו לי מה שאתם רוצים, אני יודעת שאף אחד לא רואה את זה בטח אבל יש עכשיו באמ טי וי היטס MTV hits בריטני in the zone & out all night!!! וואי איזה מגניב זה!!! ראיתי את זה כבר במחשב אבל לראות את זה בטלויזיה זה משהו אחר!!, אז למי שיש את זה, אולי מחר יהיה שידור חוזר מתישהו אז שישימו לב לאמ טי וי היטס. יאלה ביי!!!

i4britney

New member
לי אין את זה...

לי אין את הספיישל הזה במחשב למרות שראיתי אותו בטלוויזיה בערוץ סטאר_וורלד , תוכלי לשלוח לי אותו או להגיד לי מאיפה הורדת, אם כי אני רוצה את הספיישל המלא ולא כל שיר בנפרד כי את זה יש לי מאיפה להוריד!? בתודה מראש...

DirTyBiTch

New member
זה לא מה שהיה בסטאר וורלד

היא סתם מופיעה בכמה מועדונים בניו יורק זה הכל.. ראיתי את זה מזמן...לא משו...

i4britney

New member
אהה טוב...

עדיין אין לי את זה. למה אנחנו ערים בשעה 3 לפנות בוקר?

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif זה כן מה שהיה בסטאר וורלד...

ותוכל להוריד את זה באיכות גבוהה כאן!|

NarihS

New member
זה לא מה שהיה בסטאר וורלד

בסטאר וורלד היא הופיעה שם, עם everytime boom boom breath on me וכו.. מה שהיה אתמול באמ טי וי היטס זה כשהיא הופיעה בשלושה מועדונים עד 5 בבוקר, ואני אורדתי את זה אז מ gobritnery עכשיו אין לי מושג מאיפה את יכולה להוריד.. תנסי מקאזה.. יאלה בייי

NarihS

New member
וזה כן היה משהו!!! זה היה שווה!!!

היא כזאת מצחיקה שם, היה בזה גם הכנות למופע וזה.. היא כזאת קורעת שם, מי שעוד לא ראה הפסיד...

../images/Emo41.gifהספיישל הזה שיעמם אותי..

אבל היא לא הופיעה עם פלייבק
זה היה רענון..
חוץ מזה.. לא מעניין כל כך..

NarihS

New member
למה?

מה היא לא הייתה מצחיקה? עם כל הפרצופים האלה שלה.. :) היא הרגה אותי מצחוק...

i4britney

New member
איפה אפשר להוריד אותו?

נו זה לא מסטאר_וורלד, אבל תגידו לי איפה אני יכול להוריד אותו... אני מת לראות אותו ואין לי אותו :(

NarihS

New member
תנסה מקאזה..

תרשום: britney spears in the zone & out all night או משהו כזה.. מקווה שימצא לך..

i4britney

New member
אין לי קאזה ואני לא מוריד!

כי היא עושה לי וירוסים במחשב, קיצר לא משנה!

למעלה