בריטני

thisisme4

New member
בריטני

יצא לי ביום-יומיים האחרונים לצפות בכל הראיונות שלה וגם בתוכנית אקס פקטור.

היא נראית מאוד עצבנית, נבוכה, עצורה, חסרת בטחון. בכל הראיונות. היא משחקת באצבעות או בטבעת בעצבנות, עושה המון פרצופים... היא נראית מאוד מאוד לחוצה וכאילו שהיא לא רוצה להיות שם, רוצה לברוח משם. היא בקושי אומרת משהו, היא לא מספרת יותר מדי.. היא לא שם.
גם באקס פקטור ראיתי את הפרצופים האלה ואת חוסר הנוחות כשמתמקדים בה, או שכשבאים לשיר את השירים שלה, או שמעריץ מדבר אליה/עליה, או במקרה של הדון פיליפ הדפוק הזה. (מה הקטע של הדיבור שלו? והשפתיים האלה.. מדבר מוזר, נראה מוזר. )

בכל אופן - היא פשוט נראית מפוחדת וחסרת בטחון. ולא, פעם זה לא היה ככה! פעם היא היתה חיית במה, וחיית ראיונות.... אני יכולה להבין שאחרי שהיא עברה את האמבוש הזה מהתקשורת - כולם היו נגדה, כולם צחקו עליה, קשה לה מאוד לבטוח שוב באמצעי התקשורת.. עדיין זה פשוט עצוב... זה לא אותו בן אדם שהיא היתה.
אני לא מאשימה אותה אלא מבינה אותה לחלוטין, והיא עדיין מתוקה ומדהימה כמו שהיא.

עצוב לי שגם עכשיו, כשזה כבר לא ממש הכרחי, היא דבוקה ללארי רודולף ולמנהלים האלה... עדיין סוג של בובה. עושה מה שאומרים לה. אולי כל האקס פקטור הזה בכלל לא רעיון טוב. היא לא מרגישה בנוח מול המצלמה. חשבתי שרק משהו שהיא תעשה בעצמה.. או תשיר על דברים עם משמעות.. או תוציא אלבום מהפכני מבחינתה.. אני לא יודעת.. איכשהו היא תוכל להחזיר לעצמה את הבטחון בעצמה.
אם היא תוכל לעשות משהו שהוא רק שלה, אולי אם היא סוף סוף תתעמת עם כל מה שקרה אז.. אולי לא. לא יודעת כבר.

סתם, מה אתם חושבים על זה?

thisisme4

New member
איכס אני שונאת את כריסטינה

היא מגעילה בעיניי.

ומה הקשר? מה רק אני ראיתי שהיא נורא עצבנית ומפודחת מול כלי תקשורת?

thisisme4

New member
סליחה,כן

Shiri from the block

Active member
או כל פורום אחר, למה להגביל? מי שלא חושב על בריטני שהיא יפה, יודעת לשיר, יודעת לרקוד, יודעת לשפוט, יודעת לנשום, יודעת לכתוב, יודעת להלחין,
מה הוא מחפש פה בכלל?
שואלת ברצינות, כי באמת אין לי מושג מה חלק מהאנשים עוד עושים בפורום הזה.
אם כל מה שיש לכם להגיד זה רק דברים רעים עליה, אז באמת תלכו לפורום כריסטינה, אוהבים להכפיש אותה שם בדיוק כמו הזמרת שהם כל כך אוהבים.

The Gloaming

New member

אני רק חייב לציין שאני עוקב בפורום כריסטינה כבר כמה זמן, והם מאוד משתדלים שלא לדבר על בריטני או לרדת עליה ישירות.

theone24

New member
נראה לי שכבר טחנו מים בנושא, לא?

כן, היא מאוד חסרת ביטחון. עדיין.
כן, היא כוססת את אצבעות הידיים. עדיין.
וכן, היא עדיין לא מרגישה בנוח מול זרים. עדיין.

זה שם, וזה ישאר לעולם, היא לא תחזור להיות הבת 17 התמימה שלא ידעה מהו עולם הבידור.
היא עברה לא מעט דברים בכמה שנים מאוד אינטנסיביות, דברים שאנשים רגילים עוברים במהלך חיים שלמים.
נשארו לה צלקות נפשיות, כפי הנראה, וזה ילווה אותה לכל מקום מעכשיו.

לא מפריע לי שהיא לפעמים מדברת קצת כמו רובוט וזורקת משפט וחצי ולא יותר, מפתיע אותי שאנשים עדיין לא התרגלו לזה ומעלים את זה מחדש כל פעם.
הלו, איפה הייתם ב4 שנים האחרונות? זה חדש לכם?
הנה עוד חדשות - היא גם לא רוקדת כמו פעם! *שוק*

מפריע לי הניצול שהתוכנית עושה על גבה. על שמה. ומיתוגה "כשופטת הרעה".
היא לא צריכה את זה, ומעולם לא הייתי בעד ההחלטה הזאת.
גם לי מפריע שלארי וג'ייסון כל הזמן מאחוריה, אבל מצד שני אנחנו לא יודעים עד כמה היא מסוגלת להתמודד עם דברים לבד.
אולי היא צריכה סביבה אנשים שהיא סומכת עליהם? ואנחנו יודעים שכרגע אין אנשים אחרים בחיים שלה שהיא סומכת עליהם יותר מהילדים שלה, לארי וג'ייסון.
הל, היא אפילו "כובלת" את ג'ייסון אליה לנצח ומתחתנת עם "שמיכת המגן" שלה.
היא זקוקה לזה, כנראה.

אל תשכחו שמדובר בתוכנית ערוכה עד הפרט האחרון.
אם הם רוצים הם יכולים לקחת משפט שלם שלה, לפרק אותו למילים ולהדביק מחדש רק בשביל שהיא תצא כפי שהעורכים רוצים שהיא תצא.

בקיצור - כל זה נועד להגיד: בריטני, אל תחזרי לעונה נוספת... באמא שלך.
רוצים אלבום חדש.
תודה.

Itzik200

New member
זה לא נכון אבל...

אני לא מצפה שהיא תחזור באמת לתקופה שלפני התמוטטות...
אלא מנסה להזכיר לכם את התקופה של לפני 4 שנים, בסירקס היא לא היתה ככה!
הכל היה עדיין יחסית טרי, היא עברה המון דברים ועדיין היא לא היתה כמו שהיא היום.
היא לא היתה כזאת רובוטית בדיבור ובריקוד...
היא היתה נראית הרבה יותר צעירה (ככה שאני לא קונה את כל זה שהמשבר הנפשי גרם לה להראות ככה)
כל השינוי הרציני קרה פתאום בין 2010 ל-2011... ממש בזמן קצר היא השתנתה חיצונית והתנהגותית.

theone24

New member
אבל מה קיבלנו בתקופת סירקס?

כלום.
לא זכורים לי ראיונות שהיא ישבה ודיברה על המוזיקה והאלבום או התערבבות שלה עם הקהל והעולם החיצוני יותר מדי.
כמה הופעות פרומו בגרמניה, בXפקטור ובGMA, אאל"ט.
זהו.

הריקוד שלה לא אותו דבר כבר שנים.
שכחת כמה התלוננו שהיא רק מזיזה את הידיים בתקופת סירקס?

אין ספק, היא נראתה הרבה יותר חטובה ורעננה אז..
הפעם היא החליטה שלא בא לה להכנס לכושר כזה, לא יודע.

זה לא סוד - זה אכן נראה שהיא התבגרה מהר מאוד בתקופת זמן קצרה יחסית, אבל זה לא חדש.

אני באמת לא רואה הבדל בהתנהגות שלה בתקופת סירקס להיום. די אותו דבר.
מעט רובוטי, מעט אוטומט, אבל זה כבר שנים ככה, אז מפתיע אותי שאנשים עוד מופתעים.

thisisme4

New member
דיברתי יותר על הפחד שלה להפתח...

הריקוד - נו מילא
ועל ההתבגרות שלה במראה - נו כבר התלוננתי והתאוננתי על זה מספיק נמאס כבר לדבר על זה.

אבל משהו כן נראה חדש פתאום - החשש שלה להגיד פאק איט אול.. להיות היא, לא לפחד ממה שיגידו, ממה שיחשבו, כן להתבטא.. כן להתחיל איזו התחלה חדשה..

שום דבר לא שווה את זה שהיא תהיה הססנית.. וחסרת בטחון.. ומפוחדת ככה.

GM1988

Well-known member
מה אתם רוצים ממנה, לא ברור.

מי שלא שם לב, בריטני מזמן כבר אמרה "פאק איט אול" וגם זה נראה בעיניי חלק מהאנשים "לא טוב", ובריטני כנראה למדה להכיר בעוהדה, שכל עוד היא תצא בניסיון לרצות אנשים, היא תפסיד לעצמה, ולכן היא פשוט היא- ממש כזו כפי שהיא נראית, ומה לעשות, גם זה נראה לא מספיק.

SO...

Shiri from the block

Active member
בריטני לא עושה מה שהיא לא רוצה לעשות היא זאת שהתקשרה לסיימון בסופו של דבר ואמרה שהיא רוצה להיות בתוכנית ורוצה להצטרף, אף אחד לא מכריח אותה.

ולא מבינה למה מקטלגית אותה בכלל כ"שופטת רעה",
כל מי שהיא אמרה לו "לא" גם שאר השופטים אמרו לא, ועליהם לא אמרו כלום ועל בריטני כן, ממש מוזר לי.
גם מוסיפה שכל מי שהיא אמרה לו "לא" אני גם הסכמתי איתה, אז מה הקטע? לקרוא לה רעה בכוונה? נו באמת.
תסתכלו על התמונה הגדולה במקום להסתכל רק על בריטני ולשפוט אותה.. סה"כ אומרת מה שהיא חושבת ומרגישה, אם זה עושה אותה רעה אז אבוי לנו, כי זה עושה את רוב אם לא כל האנשים בעולם רעים אם אסור לנו להגיד מה אנחנו חושבים או מרגישים. וואלה יופי....
רק בגלל תגובות של אנשים על הדרך שפיטה שלה גורם לי להרגיש רע עם זה שהיא נכנסה לתוכנית הזאת...
מסכנה. איזה "מעריצים" יש לה, לא מבינה את זה.
במקום לתמוך בה ולאהוב אותה עושים בדיוק ההיפך

את מבינה את זה שביום שבאמת כולם ילכו

לפורומים אחרים, וכאן ישארו רק אלו שמוכנים לדבר בשבחה של בריטני- זה גם היום שבריטני ספירס כבר לא תרוויח מיליוני דולרים רק מלשבת על כיסא. (כל עוד המבקרים פה ואתם פה כנראה שהיא עוד מעניינת)

הויכוח הזה עקר, מכאן ומכאן, אף אחד לא צריך לעזוב את הפורום, או לדבר בשבחה של בריטני כמו שלכל אחד מגיע להביע את דעתו על כמה היא הייתה מדהימה בלי שמישהו יקרא לו "פאנט".

זה בריטני, זו הקריירה שלה, היא מרוויחה ממנה יפה ועושה רושם שהיא לא סובלת, אז יש השלכות בסדר, זה לא השירותום פה. ילדה גדולה.
לא ניתמם, בריטני עוד בהתחלה בנתה קריירה שנשענת על כ"כ הרבה פרמטרים שביניהם גם החיצוניות שלה, היא לא בדיוק לואי ארמסטרונג (שהוא כולו כל כולו נשמה ומוסיקה) בגרסה הנשית. ולא נראה שהיא סובלת היא מטפחת את הקריירה הזו יפה מאוד.

בקצור, הכל בסדר, אני מנסה להגיד שלא צריך לקחת את זה קשה, אנשים מתעניינים בבריטני בהתאם לתדמית הציבורית שנוצרה לה, שהיא יצרה לעצמה הכל ביחד...
זה מה שמשאיר אותה בתודעה, זה מה שמזרים לה מזומנים לחשבון בנק וזה מה שהגשים לילדה הקטנה מאריזונה את החלום.

ואגב, אני מאלה שאין להם בעיה עם מה שהיא מספקת לנו בימים אלו.

The Gloaming

New member
אני מסכים חלקית.

אני מסכים עם כל ההתחלה פחות או יותר. רואים היא עצבנית, נבוכה וחסרת בטחון. אבל אני חושב שכפיצוי על הדברים האלו, היא גם משדרת המון מקצוענות.
רואים עליה, למשל באקס פקטור, שהיא לא הגיעה לתוכנית בשביל לצבור אהדת קהל או אהדה תקשורתית אלא היא באה דרוכה למשימה, היא מאוד ממוקדת במטרה, וככה גם בדברים האחרים. היא פחות מנסה להשתחרר ולצחוק, אבל שוב, זה מפצה במקצוענות. לגבי הפרצופים של בריטני, זו הסיבה שאנחנו אוהבים אותה כבר 15 שנה לא? בריטני תמיד הייתה מוכרת עם הפרצופים שלה ובזכותם יש להו המון גיפים כיפים!

לגבי מה שהיא הייתה פעם, מן הסתם הכל נכון, זה לא מחדש משהו למישהו וגם לא לבריטני. מידי פעם אני חושב לעצמי מה היא אומרת לעצמה כשהיא רואה כל מיני הופעות שלה, למשל ההופעה ב VMA2000. מה בריטני של היום תגיד לבריטני של פעם? מצד אחד זה יכול להיות "יא מפגרת מה הבעיה שלך לחזור להיות ככה?!?" ומצד שני זה יכול להיות "וואי הייתי ממש צמאה לתהילה פעם, היום אני מעדיפה לעשות דברים בקצב שלי ולנהל חיים נורמליים" שני הצדדים טובים ונכונים... כל אחד ומה שהוא רוצה לקחת. אני לוקח את מה שבריטני נותנת לי. כשזה לא יספיק לי אני אגיד להתראות.

הדבר שהכי הגעיל אותי בבריטני לאחרונה היה הוידאו צ'אט שהיא עשתה, אבל חוץ מזה שזה הגעיל אותי, זה גם פתח לי את העיניים. הבנתי שבריטני היא ממש לא בובה על חוט. היא אישיות שעושה מה שהיא רוצה בדרך שהיא עושה. היא מחליטה מה טוב לה ומה לא, ומה שלא בא לה בטוב היא לא מתביישת להראות ולהגיד את זה (כמו זה שהיא לא אמרה להתראות, כמו זה שהיא לא אהבה את המעריץ שלה ששר, כמו זה שהיא לא מתאמצת לרקוד או לכתוב אלבום שובר לבבות).

שאר הדיבורים על המצב הנפשי שלה או התרופות שהיא לוקחת או המצב הכספי שלה או מצב הנישואים שלה נראים לי כהתעסקות בתפל וגובל בחוצפה ואנשים חושבים שדמות ציבורית לא זכאית לחיים פרטיים. אמנם כל אחד פה לאחרונה חש פסיכולוג, אבל עד כמה שידוע לי אף אחד לא עוסק בזה, ואם כן, תגידו לי, בבקשה, אני אשמח להנחה.

זה פחות או יותר כל מה שאני חושב על התקופה האחרונה, בצורה מאוזנת.

GM1988

Well-known member
לדעתי, במבט לאחור,

אם היא תסתכל על הקריירה שלה, היא תחייך ואולי אפילו תגחך על מצבים מסוימים.
לגבי מה שהולך בפורום, אוהבים לדבר על בריטני, להזרים נושאים מכל כיוון, רק תנו עצם ונהיה מסודרים
זה הכל ...
כל אחד רוצה להביע את דעתו ולהראות הבנה כלשהי (כן אולי סוג של פסיכולוגיה) וזה נחמד.
בסך הכל, אני רואה בזה דבר יפה שמגוון ומייחד כל אחד מהגולשים שכותבים פה, וקצת מעבר לבריטני, נותן הנאה מלהכיר אנשים בדרך הזו של מה שהם כותבים ומשתפים מעצמם. ככה ש ... It's good to be here

למעלה