בריטני

YugiBoy

New member
במילון כתוב ש

שזה שיקום \ השתקמות..... לא גמילה... בסדר... המקום הזה אחראי גם לגמילה, אבל במקרה של בריטני רק לשיקום, מהסיבה הפשוטה שהם בדקו אם צריך לגמול אותה וראו שאין ממה (= בכל מקרה........................................................בואו לא נתייחס לבנאדם הזה.. הוא לא רציני.

ליאל44

New member
ליאל

ילד ולכולם- למה בריטני תחזור? כי אולי בריטני הייתה מכורה תקופה ובריטני היא לא הבחורה הכי יציבה בעולם... ככה שיכול להיות שבריטני תחזור ולמה לא רציני אני נותן לכם כתבה תגיבו מה אני כתבתי את הכתבה? לא! אז אני בסה''כ אומר לכם מידע על בריטני.. וזהו!

SuperShiro

New member
אבל אתה צריך להבין שהמידע הזה לא נכון.

רון הסביר לך יפה מאוד שהיא לא יכולה "לחזור" לזה כיוון שהיא מעולם לא הייתה מכורה. היא בעצמה הודתה שהיו לה בעיות, אבל מדובר בבעיות ריגשיות, לא בבעיות סמים/אלכוהול. בעיות ריגשיות יכולות לגרום נזק חמור הרבה יותר מהתמכרות לסמים/אלכוהול, וראינו את זה אצל בריטני יפה מאוד. נוסף על כך, אתה לא יכול לבחור להאמין לחדשות E כאשר אנחנו אומרים לה שהידיעות שלהם הוכחו כלא נכונות, זהו לא דבר שנתון לבחירתך.

YugiBoy

New member
כל מה שהם כותבים נכון.

לא עלה על דעתך שהם כותבים כדי שיקראו את זה נכון? בריטני לא שותה אלכוהול, ואם היא שותה היא לא שותה בהגזמה. מה שקרה לפני חצי שנה לא היה קשור לאלהוכול באופן ישיר, ובריטני כרגע לא תיקח סיכון בחיים. קניות? הלו היא מפורסמת... היא צריכה לעשות קניות.. הרי היא צריכה כל יום ללבוש בגד אחר... חוצמיזה זו תעסוקה, וגם תחביב. הרי יש לה הכל בבית.. ממכון כושר עד מגרשי משחקים, בריכות, אולפנים וכל מה שהיא צריכה... אבל היא צריכה לנשום קצת אוויר לא? אז היא מסתובבת ועושה חיים. וכל השאר אין לי כח להגיב אפילו.. תחשוב שסתרתי כל מה שאמרת.

עדידי15

New member
חח נו מה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

אני לא יכולה יותר. כל אחד בא לפה פותח שרשור עם כתבות שטויות. מה יהיה מחר? איזה שטויות יכתבו? לא נמאס להם?

ליאל44

New member
מה יש לך?

אני כותב מה שהם אומרים על בריטני.. ומידע עליה זהו מה הבעיות שלך אלוהים? ואני בן

YugiBoy

New member
אבל אתה כותב דברים לא נכוניםםם

מה יהיה? אתה רוצה להגיד לי, שאתה מאמין לכל מה שהם אומרים? אז מה אם הם מקור מכובד כזה וענק... לא פעם הם אמרו דברים ופשוט התבררו כלא נכונים! והיו תמונות שהוכיחו את זה.... פעם לא אמרו שמצאו אותה מקיאה בשירותים אחרי בילוי ושפיאה הייתה על הריצפה וראשה הקירח נחשף? בזמן שביכלל היה לה שיער דיי ארוך, אחרי שבועיים שהיא הייתה עם תוספות שיער, ביום שהיא ביכלל צולמה בבית שלה עם הילדים?.... זה סתם כדי שלעשות רייטינג... חוגגים עליה כמו ישראלים שרואים זייתים בחינם מה אני יגיד לך...חח

עדידי15

New member
אח שלי../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

לא כל מה שכתוב נכון. חלאס להאמין לכל דבר. אם כבר אתה מביא מידע תוודא שהוא נכון.

SuperShiro

New member
כן הם כן. הם ממציאים בדיוק כמו כל השאר

ולפעמים הם מצליחים להיות יותר גרועים מפרזהילטון.

למעלה