בריטני

ליאל44

New member
בריטני

חוזרת להתשכר ולשתות. הנה הכתבה מתוך ריכלות אינטרנשיונל זה היה ברור שבריטני ספירס לא תישאר פיכחת הרבה זמן. לפי הדיווחים היא נכנסת להתקפים של אכילה בלי הכרה, שופינג ואלכוהול. בריטני השתחררה ממוסד הגמילה לפני כחצי שנה, וכבר היא חזרה לדרכיה הנלוזות. "בריטני שותה בכבדות שוב, עושה שופינג ללא הכרה ואוכלת כאילו אין מחר", אומר מקור. "בכמה הזדמנויות, ראיתי אותה שופכת אלכוהול לתוך פחיות של משקאות אנרגיה". החבר החדש של בריטני הודה שבריטני עדיין שותה אלכוהול ואמר "כן, היא עדיין משתמשת באלכוהול". הדבר תמוה במיוחד מכיוון שהוא היה המנטור שלה בזמן שהייתה באלכוהוליסטים אנונימיים. בינתיים הקרע בין אימה של בריטני לין לבריטני מעיב על יחסיה של בריטני עם אחותה הצעירה ג'יימי לין. "ג'יימי לין ובריטני תמיד היו קרובות, אבל ג'יימי לין חושבת שבריטני אכזרית, במיוחד אחרי כל מה שאמא שלהם עשתה בשבילה". אני אומר שבשביל קאמבק אמיתי בריטני חייבת להפסיק לספק למדורי הריכלות שערוריות וצריכה להפסיק לשתות אלכוהול.......

ליאל44

New member
וההערה הזו

אני אומר שבשביל קאמבק אמיתי בריטני חייבת להפסיק לספק למדורי הריכלות שערוריות וצריכה להפסיק לשתות אלכוהול....... זו הערה שלי לא בלבד זה לא כתוב בכתבה זה הערה שלי..

SuperShiro

New member
טעות, מדורי הרכילות צריכים להפסיק לכתוב עליה

כשהיא עושה אממ בדיוק שום דבר רע. גם, אנשי העולם צריכים להפסיק להאמין לכל מה שהם קוראים בצהובונים ואתרי רכילות שיקריים כמו אלה.

YugiBoy

New member
הערה להערה../images/Emo41.gif

קח ימים שהיא בבית, בשקט, עם הילדים. אפילו לא יוצאת החוצה. הם באים עם אליקופטר ומצלמים אותה, ולא משנה מה יש בתמונה, הם ממציאים לזה סיפורים שלא היו... אפילו על תמונה שלה משחקת עם הילדים המציאו שהיא מראה את התחתונים... האשה מתקופפת מה אתם רוצים? חוצמיזה היא בבית שלה... מותר לה ללכת איך שבא לה. אבל לא... היא פשעה נכון? הם אפילו לא יכולים לשמוע מה הולך למטה, הכל המצאות וניחושים שמבוססים על הרצון שלהם להוציא אותה הכי רע שאפשר כדי שילדים כמוך יקראו ויאמינו... תבין שמה שהם מנסים לעשות זה שאנשים יקראו... אם הם כל היום יכתבו כמה היא מושי מושלמת אפחד לא יסתכל לכיוון של העיתון שלהם.

little girl3

New member
../images/Emo3.gifאוי עוד אחד בא לנו

אפשר בבקשה לדעת את המקור הכל-כך אמין ?? כדי שאני אתעדכן שם כל הזמן... לפי מה שאני רואה הם אומרים דברים מאוד הגיוניים !!! כן, המקור הלך אל האור ופגש את ישו
ובכך הוא אומר את כל האמתתתת !!!!

SuperShiro

New member
אחד המקורות הכי פחות אמינים

אני חושבת שאנשים צריכים לנוח ולהפסיק לנסות ולהפיל אותה עם כתבות שיקריות בכל שתי שניות. אבל כנראה שלא לכולנו יש חיים

xtina 4 ever

New member
כן, נכון. ברור.../images/Emo210.gif

ברור פה לי ולכולם שזה כל כך, אבל כל כך נכון! הרי המקור כל כך אמין! בקיצור- דיי לדבר ולהאמין לשטויות. ביי.

ליאל44

New member
אני בסך

הכול מביא לכם חדשות על בריטני וזה החדשה האחרונה על בריטני זהו!

ליאל44

New member
לא מאמין

אבל מאיפה את יודעת שבריטני לא חזרה לסמים ולאלכוהול? אבל אני יראה יום א' חדשות אי ואני יודיע לכם.

SuperShiro

New member
חדשות אי לא אמינים בדיוק כמו המקור שהביא

את הכתבה הזו. זה בדיוק מה שאתה צריך להבין - אי אפשר להאמין לאף ערוץ/מגאזין וכדומה. בדרך כלל כולם ממציאים כתבות בכדי למשוך אנשים. כאשר מישהו לוקח סמין ומשתכר רואים עליו..בריטני לא נראית כאדם כזה כרגע. מה גם ששוב, הצהובונים האלו הוכיחו עצמם כל כך הרבה פעמים ככל כך לא אמינים ככה שיש מספיק סיבות להאמין ולדעת שהם טועים.

ליאל44

New member
בכול מקרה

חדשות אי לדעתי אמינים כי מה שהם אמרו עד עכשיו נכון ולא שקר! אז אני מאמין להם!

Britney Style

New member
תקשיב ילד

בריטני כרגע היא לא "סלבס" רגיל. עוקבים אחרייה 20 - 50 צלמי פאפראצ'י שיושנים ואוכלים לה מתחת לבית ומתעדים כל פרט ופרט מהחיים שלה. בריטני לא יכולה ללכת למסיבה בלי שאנחנו נדע בדיוק איך היא נראית, מתי היא נכנסה, מתי היא יצאה ומה היא בדיוק עשתה כל המסיבה. כל נפיחה שהיא עושה מתועדת ככה שאין מצב שהיא פתאום בלי קשר תתחיל לשתות באופן אלכוהוליסטי ולקחת סמים בלי שנראה את זה עלייה. התקשורת כל כך אוהבת להגזים איתה! אני משער שזה היה שהיא הייתה במסיבה הזאת לפני כמה ימים, היא סך הכל ישבה עם כמה חברים לדבר ואני משער לעצמי שכן היא שתתה טיפה ועזבה את המסיבה מוקדם ואיך התקשורת מקבלת את זה? "בריטני חזרה לשתות ,להתפרע ולעשות שטויות" נו באמת...

YugiBoy

New member
אמינים? אז מה תגיד על זה?

היו המון מקרים, שהיו הוכחות חותכות שהדברים שנאמרו שמה הם לא נכונים. הם לא עקבו אחרי בריטני, ואפילו לא ראו תמונות שלה. כאשר בנאדם שתוי או מסומם, אפשר לראות את זה על האישונים בעיניים שלו. ובתמונות של בריטני, גם באלו שהיא בלי משקפיים וגם באלו שרואים דרך המשקפיים, היא נראית שפויה לגמרי, ולא תחת הפשעת שום חומר. מה גם, שהיא לא מתנהגת ככה. ועוד משהו, היא אוטוטו חוזרת לעיניינים, למה שדווקא עכשיו היא תחזור לשתות? מה זה יתן לה?

Britney Style

New member
בריטני אף פעם לא הייתה בסמים ואלכוהול

שהיא נכנסה למוסד הגמילה עשו לה בדיקות והיא יצאה נקייה גם מסמים וגם מאלכוהול. מלבד זאת לפני התקופה הזאת היא הייתה בשני הריונות רצופים שכמובן בכל התקופה הזאת היא לא השתמשה בסמים כי היא הייתה בהריון. אז למה אתה אומר "חזרה"?

YugiBoy

New member
זה ביכלל לא היה מוסד גמילה

זה היה בית שיקום... שיקום למצב הנפשי שלה.. הרי בדקו אותה במקום והיא הייתה נקיה, אז ממה בדיוק יגמלו אותה? הכתבות האלו כל כך לא נכונות והן מפילות את עצמן עם הרחקות הלכת שלהן כל פעם מחדש. התגובה לפותח השירשור כמובן...סתם תפסתי אותך במילה ;-P

למעלה