בריטני VS כריסטינה 2.0

The Gloaming

New member
בריטני VS כריסטינה 2.0

חשבתי שכדאי לפתוח על זה פוסט חדש, סה"כ נושא דיי מעניין.

The Voice הוסיפה יום שידורים נוסף, כך שיום השידורים השלישי יוצא באותו יום שיש את האקס פקטור.
סיימון קוואל בימים האחרונים יוצא בקמפיין גדול מאוד נגד NBC, שמשדרים את דה וויס ואומר שזה מאוד לא בסדר לעשות את התחרות הזאת, ושהמפסידים העיקריים יהיו אלו שמעריצים את שתי הזמרות. במקביל, בצירוף מקרים או לא, כריסטינה מקיימת בטויטר Q&A בדיוק בזמן האקס פקטור וגם משחררת באותו יום את הסינגל החדש של לרדיו.

לאחרונה, סיימון נשאל מה דעתו כל כך שכריסטינה אמרה שהיא לא בטוחה שיש לבריטניה הרבה מה להציע בתור שופטת, הוא ענה
תגידו לה לצפות בתוכנית. היא יכולה אולי ללמוד משהו"

אבל זה לא נגמר!
סיימון שאל בטויטר את בריטני אם היא הרוסה ממה שכריסטינה אמרה.

ובריטני הגיבה:
Devestated? Not Losing any sleep (כל תרגום לא יהיה מספיק טוב
).

(המקור: http://www.rollingstone.com/movies/...urprisingly-quite-mean-20120907#ixzz25t99KNgj)
--------------------------

בקיצור, אם נשים לרגע בצד את היריבות בין שתי התוכניות, יש מישהו שבאמת חושב שרמת הפופאריות של דה וויס או של כריסטינה יכולים לגבור על הסקרנות של אנשים לראות את בריטני בטלוויזיה??

RedOne8

New member
אני חושב שלא כדאי להניח הנחות.

אחרי הכל TV כן הצליחה להוכיח את עצמה בארה"ב, ברייטינג ופופולאריות ומה לא, ככה שלא להמעיט בערכם. ללא ספק תהיה תחרות על נתוני הצפיה.

לעומת זאת, אני חושב ש-TXF כן יובילו בטבלאות מהסיבה שבאותו יום של החפיפה בין הפרקים, TXF מעלים את פרק הבכורה לעונה ו-TV משדרים פרק שלישי לעונה, ומהנתון היבש הזה אני מרשה לעצמי להסיק ש-TXF כן "יקחו".

אני לא לוקח בחשבון גורמים אחרים כמו מידת ציפיה, פופלאריות, מנטורים וכיוצא בזאת, מעדיף לא להיכנס לשם.

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגבי השורה השנייה אצל כריסטינה זה יחסית פחות מעניין כי זה עונה שלישית שלה כבר,
בעוד שאצל בריטני זאת עונה ראשונה ואנשים תמיד סקרניים לראות איך היא ומה מצבה ואיך היא תתפקד בטלויזיה..

לא חשוב שעדיין גם אם זה היה שידור ראשון של כריסטינה היא הייתה לוקחת כי ידוע שבריטני היא מלכת הרייטינג

Shiri from the block

Active member
ברור שבריטני תגבור על כריסטינה היא עשתה את זה בעבר והיא תמשיך עוד לעשות את זה, כי מה לעשות שהיא מביאה הרבה יותר עניין לציבור מכריסטינה.

וחבל שהתקשורת מנסה להמשיך את המלחמה בין שתיהן.. זה סתם מעייף.
ממש כמו עלילת ברוק-רידג'-טיילור במשך 20 שנה, כנ"ל לבריטני וכריסטינה

עושה רושם דווקא שהפעם התקשורת

לא אשמה- היא בסך הכל ניזונה ממה שנותנים לה.

מה הקטע של כריסטינה? למה זה טוב? המשפט הזה אידיוטי ביותר, ואת זה שום תקשורת לא הכניסה לה לפה.

אפילו לדעתי, היא הייתה צריכה לסרב, ואפילו לאיים בכל הנוגע להחלפת ימי השידורים אם הבנתי נכון, בטח יש לה מילה או שתיים וזה די ברור למה הם פועלים ככה- אבל עושה רושם שהיא נהנית מזה וזה כ"כ מיותר!!! בחייך, תתקדמי!!!! יאללה הפ הפפ!!!

וזו דוגמה חיה למה

בריטני הצליחה יותר מכרסטינה.

אז נכון, כריסטינה זמרת הרבה יותר מוכשרת מבריטני, אין טעם בכלל להכחיש את זה- אבל הרעל הזה, העוקץ, כל השליליות הזו תמיד אפיינה אותה וזה גם מה שהקהל קיבל ממנה עוד מהיום הראשון ששתיהן פרצו לחיינו.

לעיתים זה עושה רושם שהיא מבינה מה היא שווה כזמרת, מניחה לכל השיט הזה ומתמקדת בלהיות מי שהיא ואז היא מאכזבת בגדול כמו תמיד!

GM1988

Well-known member
אם היא מבינה שהיא שווה,

למה היא צריכה את הפרובוקציות בהקשר לבריטני?
בן אדם שיודע שהוא טוב, פשוט עושה את העבודה שלו ואת דעותיו על עצמו משקיע בעבודה, לא ברכילות.
בדיוק כך מתנהג אלטון ג'ון עם מדונה, שלא מפספס ראיון בו הוא משפיל עצמו כדי לרדת עליה.

RedOne8

New member
שום פרובוקציות בהקשר לבריטני.

הציטוט יצא מהקשרו לגמרי, קשר בינו לבין הדברים שכריסטינה באמת אמרה הוא כמעט מקרי בהחלט. להפך, התקשורת דווקא ממש נטפלה לעניין הזה ובערך בכל ראיון של כריסטינה מאז ההכרזה של בריטני כשופטת, שואלים את כריסטינה מה דעתה, ותמיד היא מאה אחוז מפרגנת.

ה"סכסוך" שעלה עכשיו לכותרות, זה על חפיפה של שני הפרקים של התכניות, הבכורה של TXF והשלישי לעונה של TV. ההחלטה לשדר פרק ביום הפרימיירה של TXF לעונה, ממש לא הייתה החלטה של כריסטינה.

מה שאתה אומר הוא נכון לגמרי, שמי שיודע מה הוא שווה, פשוט מתמקד בלעשות את מה שהוא טוב בו, וללא ספק - זה מה שכריסטינה עושה, ותמיד עשתה.

theone24

New member
אוקי, אז כמו שהבנו בפורום פופ,

זה ציטוט שיצא מהקשרו.
הנה הציטוט המלא:
"I came up with Britney. Mickey Mouse Club, we were very close. Our paths have always crossed and they continue to cross. I welcome her to this family of fun and entertainment and finding new talent," Aguilera said. "I don't know what she's going to offer specifically, but I know she's a pro and she's going to give, I think, great advice."

ועם זאת, אני עדיין חושב שספירס כרגע יותר מעניינת.
עונה ראשונה שלה מול עונה שלישית של אגילרה - מעריציה של אגילרה כבר שבעו ממנה בתוכנית וכרגע מחכים לאלבום החדש (זה לפחות מה שאני חושב)
על בריטני יש את חובת ההוכחה שהיא לא סתם קולב ובאמת תתן טיפים מדויקים ותדע לזהות את הכוכב בעל הXפקטור בין שלל האנשים שבאים להתמודד בתוכנית.

אני עדיין חושב שהעונה הזאת לא תצליח להוציא אף כוכב גדול רק בגלל עצם השתתפותה בתוכנית, הצל שלה ענק, ולהיות תחתיו זה לא מומלץ לאף כוכב עולה.

RedOne8

New member
לא מוצא קשר בין גודל המנטורים להצלחת המנצחים

להקת הבנים 1D מעונה 7 הבריטית הצליחה בענק, בעונה שבה אחת המנטורים הייתה שריל קול, והיא ענקית בבריטניה. זה וואחד צל.

theone24

New member
אתה לא באמת משווה את שריל קול לבריטני, נכון?

עם כל אהבתי לשריל, היא יכולה רק לחלום על רמת התעניינות עולמית בה כמו שיש לספירס ואגילרה.
בגרסה הבריטית של התוכניות האלה (דה וויס, Xפקטור) אין אף שופט/מנטור שמתקרב למידת הפירסום,עניין והצלחה שספירס ואגילרה גוררות אחריהן בכל דבר שהן עושות.

זאת הסיבה העיקרית שהגרסה האמריקאית של דה וויס לא הוציאה אף כוכב, והיא כבר בעונה שלישית, ואם זה אכן יקרה גם בעונה הנוכחית של הXפקטור אני לא אופתע מאחר וספירס שם.

דה וויס היא תוכנית לשופטים נטו, ואולי גם Xפקטור בדרך לשם.
אנשים יצפו בתוכנית מדי ערב שהיא תשודר בגלל בריטני, לא בגלל המתמודדים.

The Gloaming

New member
כמו שכתבת בפורום פופ

אני חושב שאם המנצח יהיה של בריטני אז הוא כן יצליח מאוד בגלל שהוא יהיה בצל שלה ובטח היא תקדם אותו מאוד.

RedOne8

New member
הפואנטה שלי, זה לא משליך כלום על המתמודדים.

ב-TV בהחלט יש פאנל מנטורים מאוד מאוד חזק וזה ייתרון בולט של התכנית, אבל דווקא שם במהלך התכנית שמים דגש חזק מאוד על המתמודדים וכל קונספט התכנית שהוא קצת מעבר לאודישן-ניפוי, ביצוע-הדחה, יש בו משהו שלכאורה מאוד מבליט את המתמודדים.

העניין הוא ש-TXF פועלים במכוון כדי לקדם את הזוכים והמתמודדים הנוספים בתכנית - ולמעשה התהליך לא הסתיים בהשתתפות ולא בזכיה, המשתתפים חתומים על חוזה שונה משל שאר תכניות הכישרון, ולפיו הם מנוהלים ע"י התכנית באופן מאוד מאסיבי - התכנית דואגת לייצר באז, לפמפם, לקדם, לשחרר מלא חומרים ולהעביר את המתמודדים קידום כמו שזמרים מחוץ לתכניות כאלה עוברים.
בניגוד ל-TV, וגם לאמריקן איידול אם כבר מדברים, שרואות בתכנית עצמה קידום משמעותי מספיק לאמנים, TXF ממשיכה לקדם ובעצם למסחר את יוצאיה הרבה לאחר התכנית וזה לא משהו שכולם עושים, אבל בעצם ככה TXF ממשיכה להרוויח מהמתמודדים, ואפילו בונה לעצמה מוניטין של תכנית שמצליחה לא סתם להוליד כוכבים עם 15 דקות של תהילה ואז כישלון צרוב (פרט ליוצאי דופן דוגמת קלי קלארקסון), אלא באמת לאתר כישרון, איכויות, ואותו גורם X שבאמת מצליח לעורר עניין בזכות עצמו, ולזכות לקריירה מוזיקלית מצליחה בתום התכנית.

היות והחוזים של הזוכים יהיו כנראה אותו דבר גם בעונה הנוכחית, והתכנית כן תקדם ותעביד את מתמודדיה כדי שיינחלו הצלחה, אני מאמין שכן יצאו שמות גדולים מהעונה הזאת.

כאילו, באמת שאני לא רואה קשר בין המנטורים להצלחת המתמודדים. להפך, הם מושכים קהל לצפות בתכנית? אותו קהל מן הסתם נחשף למתמודדים? אז אני חושב שזאת אחלה של דחיפה לעבר קריירה טובה, להשתתף בעונה של בריטני פאקינג ספירס...
הרי אין התמודדות בין מתמודדים ומנטורים, בקושי יש בינם לבין עצמם, והמנטורים רק תומכים ומפרגנים. אני חושב שהנוכחות של בריטני רק תעשה טוב להצלחת הזוכה.

Shiri from the block

Active member
לגמרי צופים בגלל בריטני
לא מעניין אותי מי שר שם, מבחינתי הם סתם דרך להעברת הזמן בזמן שאני צופה בבריטנוש שלי

למעלה