בריטני- פצצה!!!

shiri88

New member
בריטני- פצצה!!!

אני לא ממש מעריצה שלה אבל אני מאוד אוהבת את השירים שלה ואני מאוד מתעצבנת כשכריסטינה מעתיקה ממנה כל דבר קטן שהיא עושה!!! מה אין לה חיים? בריטני צובעת לבלונד- היא גם צובעת! בריטני עושה פרסומת לפפסי- גם היא עושה פרסומת לקולה!(רק שהיא קיבלה חצי מהכסף שהביאו לבריטני). והשיא היה בכלל כשהיו שמועות שבריטני וג´סטין נפרדו- אז היא נפרדה מהחבר שלה!!! אין לה מה לעשות בחיים??? וחוץ מזה בריטני יפיפיה - והיא היא סתם מכוערת עם קול של גבר, ושלא לדבר בכלל על הגוף המעוות שיש לה!!! (שמים לב שאני לא ממש חולה עליה!!!) אז בקיצור בריטני הכי שווה ועובדה שרוב האנשים בעולם הזה הם חכמים ואוהבים אותה מכל הלב.

תגובה

היא לא מקנה פשוט יש אנשים כאלה שעושים מה שאחרים עושים ב. אם כריסטינה עשתה פרסומת לקולה זה בגלל שהזמינו אותה לעשות את זה לא בגלל שהיא דפקה רצתה היא לא עשתה את זה בכוונה . בריטני וכריסטינה חברות "הכי טובות" אבל היה שמועות שהם רבו בגלל המוזיקה של השנייה מקווה שעזרתי יודע הכל12

man in heaven

New member
הלוו !! פנ זה פורום מוזיקה

(לא פורום שיווק ומסחור מקצבים קליטים !!!)

אבל זה עדיין לא עושה אותה זמרת...

טובה. בריטני ספירס היא בובה בתוך תעשיית ממוסחרת מדי. אם זו לא הייתה בריטני זו הייתה יכולה להיות כל אחת אחרת. לקחו אותה כי יש לה את המראה והיא יודעת לשיר (יודעת לשיר...לא בהכרח טוב). כותבים לה את השירים, מלחינים לה אותם, דוחפים אותה לכל חור וממסחרים אותה בצורה מגעילה. היא לא זמרת טובה פשוט מיסחרו אותה בצורה מעולה. שימי לב למונוטוניות. דיסק חדש יוצא. 4 קליפים בMTV. סיבוב הופעות. מחכים מספר חודשים. וחוזר חלילה. "בריטני צובעת לבלונד- היא גם צובעת!"
חצי מהעולם צובע לבלונד ותסכימי איתי שזה היה עוד לפני בריטני. את באמת חושבת שכריסטינה אגילרה יושבת בבית מסתכלת מה עושה בריטני ספירס ומחקה אותה. שניהן לא כאלה מוכשרות ושניהן ממוסחרות כמעט באותה מידה אבל לכריסטינה יש קול בהרבה יותר טוב משל בריטני ספירס ועל זה מסכימים איתי רבים אחרים.

אני מסכים...

חוץ מזה שאת השירים שלה לא מלחינים...מפעילים מוכנת תופים ברקע ואומרים לה לשיר. אי אפשר לקרוא לזה לחן לפחות לדעתי.

Psyco

New member
איך אפשר לאהוב את בריטני פיכס???

איך אפשר לאהוב אותה או את השירים שלה.. היא סנובית שלא מהעולם הזה..והשירים שלה פשוט דוחים!!!! EMINEMEMffINEMEeeedddfdsfsf

@יעל@

New member
נכון!!!!!!!

ושכחת עוד משהו................... היא מורידה מערך הנשים (I WAS BORN TO MAKE YOU HAPPY, I SLAVE FOR YOU) והיא כבר בת 20 וכותבת מוזיקה של בת 14!!!!!!!!! תתבגרי כבר.......

הבעיה היא

שבריטני ספירס בכלל לא כותבת מוסיקה!!! היא לא עושה כלום לא מלחינה לא כותבת לא מנגנת,בטח שלא מעבדת היא רק מבצעת היא בובת מפיקים!!!!!

Charlotte

New member
היי היי היי...

אני בת 14. ואני יכולה לומר בלי להתבייש שכתבתי דברים יותר טובים ממה שכותבים לה.

@יעל@

New member
תגובה לשתיכם:

סורי.... סתם אמרתי 14 באותה מדה יכלתי להגיד בת 3 או משהו.... חוץ מזה CHARLOTTE את בטח לא אחת שמאזינה לשירים המטופשים שלה נכון....? ובטעות אמרתי שהיא כותבת שירים.... סליחה, משהו כותב לה והיא רק שרה.... או שבהופעות זה גם לא זה.... יש פלייבק... והיא סתם מזיזה את השפתיים... אפילו המוזיקה שמלווה את השירים שהיא "שרה" זה פלייבק וזה לא אמיתי.... מה לעשות זה המוזיקה של היום וניצטרך להתקע עם זה.... דרך אגב, מה אנשים בכלל מוצאים במוזיקה הזו?? מוזיקה דבילית בהחלט..... ומצידי שהעולם יתהפך ואני לא אלך לקנות את הדיסקים של הזמרת הזו......

Charlotte

New member
מה פתאום...

אני לא אקנה את הדיסק שלה גם אם יצמידו לי אקדח לראש.

robert fripp

New member
אממ, אם יצמידו לי אקדח לראש..

אני אקנה גם דיסקים שלה וגם של עוד הרבה אחרים.... אימאלה!!!, למות עכשיו? שאני מתחיל הרגיש שיפור בנגינה שלי וגם מתחיל ללמוד סקסופון??????????? חס ושלום.......

יש לי כל כך הרבה מה לכתוב לך, אבל

אני ארחם עלייך ולא אגזים
קודם כל תלמדי להעריך מוזיקה אמיתית, ואז תוכלי לדבר. בריטני ספירס היא בובת פופ ממוסחרת, אני מצטרפת לאמיתי ואומרת: שימי
שהקול שלה נוראי והדבר היחיד שהיא יודעת לעשות זה לרקוד ולחשוף את עצמה בצורה מגעילה. ראו ילדה בת 19 בלונדינית ויפה, מה עשו? לקחו אותה, הלבישו אותה במינימום בגדים, כתבו לה שירים שבכולם נמצאת המילה BABY ושיווקו אותה לMTV. זה שאלפי בנות מפגרות בעולם מעריצות אותה וחושבות שהמוזיקה שלה מושלמת- זו כבר בעיה שלהן. תחשבו על זה- היא בכלל לא נהנית ממה שהיא עושה! אני לא חושבת שמישהו נהנה מזה שהוא לא יכול לצאת מהבית או מזה שהוא צריך לחשוף את עצמו כל כך הרבה או לשיר שירים זנותיים וכל כך שובניסטיים (למה לעזאזל נולדת כדי לשמח מישהו, או שאת העבד של מישהו?). בקיצור, בריטני זו לא מוזיקה וכדאי שתתחילו להפנים את זה. את תהני ממוזיקה איכותית הרבה יותר (ראפ ורוק בעיקר) אם רק תהיי מוכנה להקשיב לזה. ~יעלית
~

למעלה