בריטני- פצצה!!!

תגובה!!

לא להעליב אבל לכריסטינה יש קול הרבה יותר טוב משל בריטני לא??.... וחוץ מזה את יודעת כמה זמרות צבעו לבלונד??? שקיארה,פינק,ועוד הרבה זמרות. חוץ מזה בריטני סתם אחת. ולכריסטינה יש קול של מלאך... וגם רציתי להעיר:זוכרים תתקופה שבריטני נכנסה לעולם הפופ??? היו לה שירים מדהימים,כמו:קראיזי,הו ביבה ביבה...(מצטערת שאני לא כותבת באנגלית אין לי כוח).. והיום יש לה שירים שהם דוחים... אתם יודעים היא הוציאה 4 קליפים ושירים חחחחח וכולנו יודעים למה מיכוון שהיא רוצה להיכנס ולהישאר בעולם הפופ,שישמעו רק ורק את השירים שלה,שהיא תהיה ה"כוכבת"ב m.t.v. אתם לא חושבי חוץ מזה זה מתגשם הרי היום ב:שבע וחצי יש קטעים שלה של הסרט,הקליפים,וראינויות... חוץ מזה אתם יודעים שבריטני היא סתם אחת אולי יש לה המון קהל שאוהב אותה אבל יש גם קהל שלא... ושתדעו שכריסטינה יותר טובה... ויותר רזה(חחח) וחוץ מזה כריסטינה אוהבת את הקהל שלה.. ובריטני פשוט עושה הופעות ושוכחת שוכחת הכל... כי לא אכפת לה ... מחכה לתגובה שחר

תגובה

השירים של בריטני ספירס לא היו טובים בהתחלה ולא טובים עכשיו ובכלל כריסטינה אגילרה היא בדיוק אותו דבר כמו בריטני ספירס וכל מה שכתוב למעלה בנוגע לבריטני היה יכול להיכתב באותה מידה על כריסטינה.

תגובה

כריסטינה אגילרה היא בדיוק אותו דבר כמו בריטני ספירס וכל מה שרשום למעלה על בריטני היה יכול להיכתב עליה באותה מידה ואף אחד לא היה מרגיש בהבדל. ובכלל השירים של בריטני ספירס לא היו טובים בשום שלב של הקריירה שלה...

shiri88

New member
ווואווו!!!../images/Emo22.gif

התרשמתי, לא חשבתי שיש כל-כך הרבה אנשים שמסכימים איתי... לא עכשיו ברצינות, זה רק עניין של טעם ולא הייתי קוראת למי ששומע את המוזיקה שלה- מפגר, כי זה לא נכון יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שפשוט... לא! ובקשר לכריסטינה -"קול של מלאך"????? תגידי לי את אילמת או מה הקול של כריסטינה הוא הקול הכי דוחה שיש בעולם הזה, אולי של בריטני לא מושלם (אולי...) אבל של כריסטינה?????????. (אני לא יכולה לנשום מרוב שאני צוחקת פה כבר)

היו לה שירים מדהימים??

תסלחי לי שאני חולק על דעתך, אבל אם תצאי מהמעגל הסגור של בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה ופינק, אולי תגלי שבעצם השירים האלה לא היו כאלה מדהימים.

howiefan

New member
אין מה להשוות בכלל

כריסטינה היא זמרת, בריטני היא בובת ברבי מלאה בסיליקון חסרת כל כשרון שנשלטת ע"י מפיקים מומלחים שבארשם דבר אחד בלבד - איך גורמים לשירים שהם מפיקים, כותבים, ומלחינים בשבילה להשמע קליטים כדי לעשות כמה שיותר כסף! ואני אגלה לך סוד, הבנתי שאת מאוד צעירה ולכן אינך מבינה בתחום, קודם כל, סוד מספר אחד - בריטני לא המציאה את הבלונד! וואוו! שוק! אה? ככה שתורידי את זה מהרשימה מיד. סוד שני, היא לא ביקשה לעשות פרסומת, ניגשו אליה נציגי קולה וביקשו ממנה, אין לזה שום קשר לבריטני. סוד שלישי, הפרידה מהחבר שלה גם כן לא נעשתה בגלל בריטני, "החבר" למעשה הוא רק תרגיל ביח"צ מהתחלה. ואני לא רוצה לפגוע פה באף אחד, אבל ידוע שהוא הומו מוצהר ונראה מתגפף עם כל מיני גברים בפאבים של הקהילה (לא שיש בזה משהו רע). בריטני לא יפה, לא יעזור בית דין, תורידו לה את הביגוד היפה, שימו עליה ג´ינס וטישרט, תורידו את הפן והאיפור המאוד כבד, ותתגלה לפניכם נערה הנראית כבת 12, לא מכוערת אך לא יפה, נאה בלבד. וגם כריסטינה לא יפה, אך לא מכוערת גם היא נאה, גם זה ירד מהפרק. הלאה, "הקול של גבר" הביא לכריסטינה 2 גראמי, שבראשון היא זכתה כתגלית השנה חודשיים לאחר שהסינגל הראשון שלה יצא לשוק. ומי שזוכה בגראמי זה מי שיש לו את זה, תדכירי לי בריטני? אה נכון נכון לא זכתה אפילו באחד! (ועוד סוד, היא אף פעם לא תזכה, כל עוד היא תמשיך בקו הזה). כריסטינה הופיעה בטקסי ה"דיווה" ב - vh-1 שלשם מוזמנים רק הכשרונות הגדולים ונתנה שואו ענק, היא חידשה שיר ג´ז של זמרת עבר גדולה בשם אטה ג´יימס. ומאז היא מקבלת הצעות לדואטים, שעל חלקן היא עובדת עכשיו, להזכריכם אחד מהם הרביעייה הידועה, ליידי מרמלד ש -אופס, זכתה אף היא בגראמי, ובריטני -נכון! כלום! כריסטינה עובדת על דיסק חדש שיורכב ברובו מיצירות שהיא כתבה, וחלק מהשירים יהיו שירי ג´ז, במילים אחרות איכות. ושוב את לא מכירה את כל האנשים ביקום, ואת עושה הכללות מטופשות, לא נכונות וחסרות כל בסיס. חלק נרחב מהעולם לא שמע על בריטני, ומי שכן, לפי כל הסקרים והתחרויות, והפרסים - לא אוהבים אותה, לא יעזור כלום. בנוסף, ידוע שבריטני שכבה עם כמה וכמה בכירים בתעשיה כדי להגיע לאן שהיא הגיעה (לא שזה אכפת לי או ענייני) וכל עניין הבתולין שלה הוא תרגיל ביח"צ. בריטני היא בובת הברבי של המוסיקה שנמשכת ע"י חוטי ההפקה, היא לא כותבת, לא מנגנת, ובכל ההופעות שלה יש פלייבק. כל השירים שכתבו לה מאוד קליטים, קלילים, פשוטים, שדי חוזרים על עצמם, לפחות בנוגע לפופ, בבלדות קצת פחות. מצד שני, בריטני אכן מנוסה בתחום, היא הרי התחילת את הקריירה שלה בגיל 12 במועדון מיקי מאוס עם הארוס שלה לשעבר, ג´סטין אן סינק, טימברלייק. במשך כל השנים האלה עבדו איתה יח"צנים מנוסים, מורים למשחק, מורי פיתוח קול, מלבישים, מאפרים, וכו´ ולימדו אותה צעד אחר צעד מה לעשות ואיך לדבר והיום בגיל 20 (נדמה לי) יש לה ניסיון בתחום והיא מזמן לא מתרגשת מכל מה שנכתב ונאמר עליה. ומי שיצא לו לראות את הראיון איתה ששודר לפני כמה חודשים בערוץ 2 , אומנם היא לא חכמה, אבל גם לא טיפשה, והיא הכניסה למראיין מתחת לחגורה גם כן. בעניין הזה היא מקצוענית ללא ספק. בריטני לא כשרונית, לא יעזור כלום, תנסה לשמוע אותה שרה ללא פלייבק, אם לא הייתי מכירה אותה והיו אומרים לי תקשיבי לשיר הבא, הייתי טוענת שמדובר בילדה בת 10 או 12, אין לה קול טוב, היא לא זמרת,היא נשמעת כמו ילדה קטנה, היא רק מסוגלת לעשות קולות בסגנון, אה,או, אי וקולות התחרמנות כאלה או אחרים, וברקע יש לה זמרי ליווי וסינטיסייזרים שעושים בשבילה למעשה את העבודה. שימו לב במופע הידוע לשמצה, יותר נכון מופע החשפנות שהיא עשתה באחד מטקסי האמטיוי לפני כשנתיים שלוש, שם היא התפשטה, אבל לא שרה! מה שאפשר היה לשמוע זה מדי פעם או ו - אה, אבל לא היה שם שיר! וזה המוטיב שלה, בריטני - אין לה אלוהים , אם צריך להתפשט - היא תתפשט, אם צריך להגדיל את החזה בסילקון בגיל 17 כמתנת כריסמס לאמא?! אז היא תעשה את זה, ואם היא צריכה לנטוף שמן גוף ב - i am a slave אז היא תנטוף. היא בעצמה אמרה שהיא לא רוצה להיות מודל לחיקוי למעריציה, ואף נתפסה מקללת את המעריצים שלה באחת מהופעותיה בטוקיו. היח"צנים שלה עשו טעות גדולה -חשיפת יתר, כל מקום שאתה פותח רדיו / טלוויזיה / קורא עיתון / אינטרנט בארץ ובעולם אתה רואה את הפרצוף שלה. היא עושה המון פרסומות שאחת מהן לשתיה - פפסי, ונתבקשה לשתות או יותר נכון להראות רק עם המשקה הזה, ונתפסה פעמיים עם משקאות אחריםף עד שחברת הפרסום הודיעה לה שאם היא נתפסת עוד פעם אחת היא מפוטרת. לאנשים נמאס ממנה ומהפרובקטיביות שלה, החשיפת יתר שלה מקלקלת לה את ה שהיא רצתה להשיג, לא פלא ששרה ג´סיקה פרקר הטילה וטו על השתתפותה "בסקס והעיר". לא מספיק היא חושבת שהיא יודעת לשיר, היא גם הופיעה בתור אורחת בתוכניות טלוויזיה, עכשיו סרט, יותר מדי, הרבה יותר מדי. כמו שהיא הייתה להיט עד לא מזמן, היח"צנים שלה לא מבינים שדי! מעל ומעבר! רואים אותה ושומעים אותה בכל חור וזה פשוט נמאס! מילא, היו נותנים לה להתקרר קצת לתקופה מסויימת אפילו כמה חודשים ואז חוזרים בקאמבק הסיטרי ומוצלח, אבל במקום זה הם מתעקשים להכניס אותה לכל פרוייקט אפשרי. בקיצור, יותר מדי חשיפה, כך קצרה הדרך לנפילה. אני נותנת לה גג שנתיים להעלם (ולחזור בתור חשפנית בפלייבוי). ודרך אגב, אני לא מתה על כריסטינה בכלל, פשוט יש לה קול מדהים וכשרון, ולבריטני מה לעשות -אין). ששואלים אנשים מה דעתם על בריטני כולם אומרים אותו דבר - זונה ותו´ לא. זה די מסכם את העניין

shiri88

New member
טובטוב!!!

אז בואו נתחיל ברטיני=זונה! כריסטינה= מצליחה רק אם היא שרה דואט עם מישהו.. שמתם לב שבשני פרסי הגראמי שהיא זכתה - לא רק היא זכתה היא זכתה בהם רק בגלל שהראשון היה עם ריקי מרטין...(כאילו דה...) והשני עם פינק, ליל קים, מאיה , מה היא לא יכולה לנצח במשהו בזכות עצמה?? ובקשר לעניין שהיא כותבת את השירים שלה בעצמה- אז זהו שלא!!! מאיפה המצאתם את זה???????? לפחות בדיסק החדש של בריטני היא כתבה 5 שירים בעצמה... ותאמינו לי שלכריסטינה יש קול מזוויע!!! אבל די, כבר נמאס מהוויכוח הזה על בריטני וכריסטינה כי זה לעולם לא יגמר... יש זמרות אחרות בעולם שהן לא זונות (לא כמו בריטני, כריסטינה,קיילי, ג´ניפר-למרות שאני אוהבת את השירים שלהן) מה עם סלין דיון היא עכשיו חזרה ולה באמת יש כישרון, או מדונה (בריטני 2) ודי כואבת לי היד תכתבו אתם שמות של זמרים אחרים ועל זה נתווכח, לא על בריטני וכריסטינה...

howiefan

New member
את טועה שוב

יש לך בעיות בהבנת הנקרא, את הגראמי הראשון קיבלה כריסטינה חודשיים לאחר שהסינגל ה-ר-א-ש-ו-ן שלה יצא לחנויות, אין לו שום קשר לריקי מרטין. ואם כבר הנה כמה לינקים לענייני בריטני / כריסטינה למעוניינים:http://www.ananova.com/entertainment/story/sm_516936.html חוץ מזה שכריסטינה זכתה בעוד גראמי, הגראמי הלטיני לבדה! והיא אכן כתבה חלק גדול / ניכר מאלבומה האחרון, והאלבום הבא יהיה כולו כתוב על ידה. בניגוד לבובת הברבי המסולקנת. שירי אני יודעת שאת מאוד צעירה, ולכן את לא מבינה בדיוק מה זה כשרון, ויותר חשוב לך מראה חיצוני וסיליקון מאשר קול מדהים. חוץ מזה ששוב, גם בריטני וגם כריסטינה לא יפות, נאות לא מעבר לזה. עוד כמה שנים, שתתבגרי ותקראי את מה שכתבת, תצחקי ותביני כמה שיטחית היית, בריטני תהיה איתנו במקרה ממש טוב עוד שנתיים גג ותיעלם. כריסטינה תשאר עוד שנים רבות, אפילו אם היא תיקח פסקי זמן באמצע, מי שיש לו כשרון הוא השורד, לא יעזור. והנה כמה קטעים מכתבות שנעשו לאחרונה על כריסטינה ע"י טובי וגדולי המומחים בתחום: As those who caught her black-leather-clad act at Sunday night´s closing ceremony of the Olympics may have been able to guess, Christina Aguilera is no longer the pop princess next door. "This album is very real," Aguilera told MTV News recently during a visit to the recording studio. "This whole album is very much from me, and it´s just on a very real level. It´s not a pop-pop record. It´s got a lot of soul on it. It´s got more R&B. It´s got hip-hop influences. It´s got rock, which is very interesting, but very much a part of who I am. ... It needed to come out, so it´s exciting." according to an RCA Records spokesperson. Giving the platinum-topped pop singer a hand with the endeavor are producers Glen Ballard (Alanis Morissette, No Doubt) and Rockwilder (Jay-Z, Redman), keyboardist Scott Storch (Dr. Dre, Bubba Sparxxx) and former 4 Non Blondes singer Linda Perry, who recently returned from near oblivion by assisting Pink with her latest, Amid a bevy of blonde bombshells, Christina Aguilera has distinguished herself from the pop pack with powerhouse vocals and a sassy `tude that befits a seasoned diva . And she´s got a 2000 Grammy for Best New Artist to prove it. "My next album´s gonna have a lot of personal stuff on it. Having time on the road has freed me up to delve into my feelings and work them out in writing." זה היה חלק א´, אוטוטו חלק ב´

howiefan

New member
חלק ב´

ואחרון בנושא, רק עקב העובדה שיש עליה המון חומר, זה בנתיים יעזור לך להבין את הכשרון הענק שלה (אני מקווה) ובזה אני מסיימת את הדיון בעניין שלהן. ותיקון טעות התכוונתי להופעה של כריסטינה ב - mens strike back במסגרת vh - 1 לא דיוה לייב. .But Ms. Aguilera was worth all the struggle. From her levitated opening to her encore, the hit single ´What a Girl Wants,´ she turned in a remarkable performance, lighting up the place with her exuberance and massive singing and dancing skillsBut Ms. Aguilera is the best of her class and a future superstar possessing a powerful voice with a wide range and a surprising amount of soul. Her rivals aren´t lightweight teen queens Britney, Jessica or Mandy; they´re Mariah, Celine and Whitney - and they better watch their backs. the focus was most decidedly on Aguilera´s voice, a powerhouse instrument that tackled a variety of moods with equally successful results Even at her young age, Aguilera has a mastery of dynamics and diaphragm acrobatics that more seasoned vocalists would envy -- and that most of her peers can´t touch As much as she pushes the sexual envelope and nearly matches Spears in terms of spectacle, what separates the Genie from the other pop Lolitas of the moment is the voice, an awe-inspiring instrument she uses like a girl who spent her childhood dreaming she could one day be the next Mariah Carey. And today, of course, she is. You won´t find names like those in many Spears reviews, nor would you find a song like Etta James´ "At Last" on Britney´s set list. It has become an Aguilera staple lo these past 11 months. And to tell you the truth, it´s great to see and hear her sink her teeth into a ballad more substantial than "I Turn To You" or "Reflection," her song from "Mulan." New York Post Christina Aguilera ´Mi Reflejo´ RCA Records 69323-24 Much to the delight of Grandma Aguilera, pretty young Christina acknowledges her Ecuadorian heritage with a spicy dance-floor friendly disc totally in Spanish. Considering Miss Aguilera doesn´t speak the language, the recording is an impressive accomplishment. Ballads and even her peppy fan-faves like "Genie In a Bottle," "What A Girl Wants" and "Come On Over" ("Genio Atrapado," "Una Mujer" and "Ven Conmigo" respectively) translate flawlessly. This album will certainly be a major contender at next year´s Latin Grammys since no other artist has realized English to Spanish crossover dreams with the kind of grace Miss A. has demonstrated here. Where this disc will surely make its greatest impact is in Latin markets, where Aguilera´s crisp and unique R&B styling are almost non-existent. "[I want] to really dig in and take my time with it," Aguilera said earlier this year. "I haven´t actually had a second album yet. I did the Latin album and my Christmas album — side projects all within themselves — but I´m really excited to be writing my next album, collaborating with other people and going to a different place with it. It´s going to a more personal place." Aguilera has a strong voice, but patterns herself after iffy role models such as Whitney Houston and Mariah Carey Christina´s Voice Shines... Christina Aguilera probably has the most vocal talent amongst the current crop of teen acts. Her voice is strong and she has a great range. Christina also displays amazing vocal control that allows her to belt and roar out soulful interpretations; pure vocal gymnastics http://www.vh1.com/insidevh1/events/men_strike_back/ יש עוד המון חומר כמובן, אבל אני אסתפק בזה, ובזה גם נסתיים הדיון בעניין השתיים. לילה שקט.

shiri88

New member
דיי אלוהים...

חלק א´: אני לא אוהבת את בריטני ספירס ואני לא אומרת שהיא יפה, אבל אני לא אוהבת את כריסטינה- זה הייתה הכוונה שלי כשכתבתי את ההודעה הזאתי, לא להגיד לכולם שבריטני מושלמת- היא לא מעניינת. חלק ב´: דיי , לא יכולה יותר לשמוע את השמות האלה די לדבר על בריטני וכריסטינה- פשוט דיייייייייייייייייייייייייי

למעלה