אין מה להשוות בכלל
כריסטינה היא זמרת, בריטני היא בובת ברבי מלאה בסיליקון חסרת כל כשרון שנשלטת ע"י מפיקים מומלחים שבארשם דבר אחד בלבד - איך גורמים לשירים שהם מפיקים, כותבים, ומלחינים בשבילה להשמע קליטים כדי לעשות כמה שיותר כסף! ואני אגלה לך סוד, הבנתי שאת מאוד צעירה ולכן אינך מבינה בתחום, קודם כל, סוד מספר אחד - בריטני לא המציאה את הבלונד! וואוו! שוק! אה? ככה שתורידי את זה מהרשימה מיד. סוד שני, היא לא ביקשה לעשות פרסומת, ניגשו אליה נציגי קולה וביקשו ממנה, אין לזה שום קשר לבריטני. סוד שלישי, הפרידה מהחבר שלה גם כן לא נעשתה בגלל בריטני, "החבר" למעשה הוא רק תרגיל ביח"צ מהתחלה. ואני לא רוצה לפגוע פה באף אחד, אבל ידוע שהוא הומו מוצהר ונראה מתגפף עם כל מיני גברים בפאבים של הקהילה (לא שיש בזה משהו רע). בריטני לא יפה, לא יעזור בית דין, תורידו לה את הביגוד היפה, שימו עליה ג´ינס וטישרט, תורידו את הפן והאיפור המאוד כבד, ותתגלה לפניכם נערה הנראית כבת 12, לא מכוערת אך לא יפה, נאה בלבד. וגם כריסטינה לא יפה, אך לא מכוערת גם היא נאה, גם זה ירד מהפרק. הלאה, "הקול של גבר" הביא לכריסטינה 2 גראמי, שבראשון היא זכתה כתגלית השנה חודשיים לאחר שהסינגל הראשון שלה יצא לשוק. ומי שזוכה בגראמי זה מי שיש לו את זה, תדכירי לי בריטני? אה נכון נכון לא זכתה אפילו באחד! (ועוד סוד, היא אף פעם לא תזכה, כל עוד היא תמשיך בקו הזה). כריסטינה הופיעה בטקסי ה"דיווה" ב - vh-1 שלשם מוזמנים רק הכשרונות הגדולים ונתנה שואו ענק, היא חידשה שיר ג´ז של זמרת עבר גדולה בשם אטה ג´יימס. ומאז היא מקבלת הצעות לדואטים, שעל חלקן היא עובדת עכשיו, להזכריכם אחד מהם הרביעייה הידועה, ליידי מרמלד ש -אופס, זכתה אף היא בגראמי, ובריטני -נכון! כלום! כריסטינה עובדת על דיסק חדש שיורכב ברובו מיצירות שהיא כתבה, וחלק מהשירים יהיו שירי ג´ז, במילים אחרות איכות. ושוב את לא מכירה את כל האנשים ביקום, ואת עושה הכללות מטופשות, לא נכונות וחסרות כל בסיס. חלק נרחב מהעולם לא שמע על בריטני, ומי שכן, לפי כל הסקרים והתחרויות, והפרסים - לא אוהבים אותה, לא יעזור כלום. בנוסף, ידוע שבריטני שכבה עם כמה וכמה בכירים בתעשיה כדי להגיע לאן שהיא הגיעה (לא שזה אכפת לי או ענייני) וכל עניין הבתולין שלה הוא תרגיל ביח"צ. בריטני היא בובת הברבי של המוסיקה שנמשכת ע"י חוטי ההפקה, היא לא כותבת, לא מנגנת, ובכל ההופעות שלה יש פלייבק. כל השירים שכתבו לה מאוד קליטים, קלילים, פשוטים, שדי חוזרים על עצמם, לפחות בנוגע לפופ, בבלדות קצת פחות. מצד שני, בריטני אכן מנוסה בתחום, היא הרי התחילת את הקריירה שלה בגיל 12 במועדון מיקי מאוס עם הארוס שלה לשעבר, ג´סטין אן סינק, טימברלייק. במשך כל השנים האלה עבדו איתה יח"צנים מנוסים, מורים למשחק, מורי פיתוח קול, מלבישים, מאפרים, וכו´ ולימדו אותה צעד אחר צעד מה לעשות ואיך לדבר והיום בגיל 20 (נדמה לי) יש לה ניסיון בתחום והיא מזמן לא מתרגשת מכל מה שנכתב ונאמר עליה. ומי שיצא לו לראות את הראיון איתה ששודר לפני כמה חודשים בערוץ 2 , אומנם היא לא חכמה, אבל גם לא טיפשה, והיא הכניסה למראיין מתחת לחגורה גם כן. בעניין הזה היא מקצוענית ללא ספק. בריטני לא כשרונית, לא יעזור כלום, תנסה לשמוע אותה שרה ללא פלייבק, אם לא הייתי מכירה אותה והיו אומרים לי תקשיבי לשיר הבא, הייתי טוענת שמדובר בילדה בת 10 או 12, אין לה קול טוב, היא לא זמרת,היא נשמעת כמו ילדה קטנה, היא רק מסוגלת לעשות קולות בסגנון, אה,או, אי וקולות התחרמנות כאלה או אחרים, וברקע יש לה זמרי ליווי וסינטיסייזרים שעושים בשבילה למעשה את העבודה. שימו לב במופע הידוע לשמצה, יותר נכון מופע החשפנות שהיא עשתה באחד מטקסי האמטיוי לפני כשנתיים שלוש, שם היא התפשטה, אבל לא שרה! מה שאפשר היה לשמוע זה מדי פעם או ו - אה, אבל לא היה שם שיר! וזה המוטיב שלה, בריטני - אין לה אלוהים , אם צריך להתפשט - היא תתפשט, אם צריך להגדיל את החזה בסילקון בגיל 17 כמתנת כריסמס לאמא?! אז היא תעשה את זה, ואם היא צריכה לנטוף שמן גוף ב - i am a slave אז היא תנטוף. היא בעצמה אמרה שהיא לא רוצה להיות מודל לחיקוי למעריציה, ואף נתפסה מקללת את המעריצים שלה באחת מהופעותיה בטוקיו. היח"צנים שלה עשו טעות גדולה -חשיפת יתר, כל מקום שאתה פותח רדיו / טלוויזיה / קורא עיתון / אינטרנט בארץ ובעולם אתה רואה את הפרצוף שלה. היא עושה המון פרסומות שאחת מהן לשתיה - פפסי, ונתבקשה לשתות או יותר נכון להראות רק עם המשקה הזה, ונתפסה פעמיים עם משקאות אחריםף עד שחברת הפרסום הודיעה לה שאם היא נתפסת עוד פעם אחת היא מפוטרת. לאנשים נמאס ממנה ומהפרובקטיביות שלה, החשיפת יתר שלה מקלקלת לה את ה שהיא רצתה להשיג, לא פלא ששרה ג´סיקה פרקר הטילה וטו על השתתפותה "בסקס והעיר". לא מספיק היא חושבת שהיא יודעת לשיר, היא גם הופיעה בתור אורחת בתוכניות טלוויזיה, עכשיו סרט, יותר מדי, הרבה יותר מדי. כמו שהיא הייתה להיט עד לא מזמן, היח"צנים שלה לא מבינים שדי! מעל ומעבר! רואים אותה ושומעים אותה בכל חור וזה פשוט נמאס! מילא, היו נותנים לה להתקרר קצת לתקופה מסויימת אפילו כמה חודשים ואז חוזרים בקאמבק הסיטרי ומוצלח, אבל במקום זה הם מתעקשים להכניס אותה לכל פרוייקט אפשרי. בקיצור, יותר מדי חשיפה, כך קצרה הדרך לנפילה. אני נותנת לה גג שנתיים להעלם (ולחזור בתור חשפנית בפלייבוי). ודרך אגב, אני לא מתה על כריסטינה בכלל, פשוט יש לה קול מדהים וכשרון, ולבריטני מה לעשות -אין). ששואלים אנשים מה דעתם על בריטני כולם אומרים אותו דבר - זונה ותו´ לא. זה די מסכם את העניין