בריטני עושה קעקוע חדש!

viko222

New member
בריטני עושה קעקוע חדש!

בריטני עשתה קעקוע חדש של כוכב יפייפה על היד קצת חרוש בזמן האחרון לעשות כוכב ועוד במקום שהיא עשתה בוא נקווה שזה יסמל לה תקופה יפייפיה בחיים הסטודיו שהיא עשתה נראה קצת חובבני \: הוא שם לה משחה אחרי הקעקוע?חבש? כי ממה שאני יודע (וכמה שעשו לי בזמן הקעקועים שלי) שמים אחרי הקעקוע משחה וחובשים את האזור המקועקע בתחשבות סטרילית.. תתחדש

נראה ממש נחמד,

עדין ויפה. אני מאוד אוהבת את הקעקועים שלה.. יש לה טעם טוב - במיוחד הפיה המקסימה בתחתית הגב.
שתתחדש

britmel

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif מסכימה עם כל מילה

של מיכל
אחלה קעקוע(ים)

Shiri from the block

Active member
עדין ויפה אבל../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif המיקום דפוק../images/Emo4.gif זה מכוער שם. ולחשוב שעכשיו זה יהיה לה תקוע שם לנצח, זה מציק

tali44

New member
יפה לה... ../images/Emo13.gif שתתחדש

ואפשר רשימה של כל הקעקועים שלה ואת המיקום שלהם? (ואם יש תמונות שלהם זה יהיה נחמד...) תודה.

viko222

New member
מה שאני יודע../images/Emo103.gif

מהש -בעורף זה אומר בריאות והחלמה טובה לפי הקבלה פיה-בגב למטה באמצע...איפה שעצם הזנב(לא?) קעקוע בכף הרגל,לא יודע מה זה נראה לי לב ואות סינית (אל תתפסי אותי במילה) קעקוע במותן (לא יודע מה זה ככה אמרו לי) קוביות-על הוריד בערך בזרוע ביד
סימן שלה ושל קווין ועכשיו כוכב אם שחכתי או אוספתי קעקוע מצטער מראש

viko222

New member
אה אוקי,יש לך אולי?../images/Emo103.gif

תמונה של הקעקועים או לפחות של חלק?

xtina 4 ever

New member
חחחח...../images/Emo210.gif

וואי אני זוכרת שראיתי את הסדרה הזאת "חברים לנצח" חח אף פעם לא אהבתי אותה, אבל בכל זאת המשכתי לראות. לא יודעת למה..><"

למעלה