בריטני ירדה? לא נראה לי...
טוב תקשיבו אתם רבים פה על האם בריטני ספירס ירדה , אני רוצה להבהיר לכם משהו אחד הסינגל האחרון של בריטני i love rock n roll אמנם הגיע למקום 15 אבל למה זה , דבר ראשון זה לא סינגל של בריטני, דבר שני זה הסינגל האחרון של בריטני מתוך האלבום האחרון שמאוד הצליח לה בהתחשב בעובדה של השירים שנכנסו כולם למצעד הסינגלים הבריטי למקומות מצויינים ובהתחשב לעובדה שהיא נכנסה למצעד האירופאי עם כל השירים שלה לעשירייה וגם כבשה את השלישייה וגם נכנסה לעוד אלפי מצעדים וכבשה את המקום הראשון , אז נכון זה קליפ ושיר כבר ידועים אז כבר לא ממש קונים את הסינגל הזה , לעומת סינגלים אחרים של בריטני שכן קנו בצורה היסטרית בבריטניה. ואגב כריסטינה יותר מצליחה מבריטני עכשיו לא נראה לי מי שמעתיקה מבריטני וחושבת שהיא תצליח יותר היא טועה , לא חוזרים על דברים פעמיים כמו שנאמר ועובדה תסתכל על השיר הראשון שלה איך הוא כשל בבילבורד כבר אחרי השבוע השלישי ירד למקום 74 לעומת זאת בריטני עם im a slave 4 u עלתה למקום 26. אז תפסיקו להגיד לי שבריטני לא מצליחה ויש ירידה באלבום האחרון , שלוש שנים היא נחשבת לסופר סטאר הכי גדול של הפופ עם שלושת האלבומים שלה , אל תשכחו את תוכנות ההורדה מהאינטרנט וכו´ והיא עדיין מחזיקה מעמד מצוין. האלבום האחרון שלה מכר 9 מיליון עותקים בכל רחבי העולם , בהתחשב לזמרות אחרות מצליחות פינק שמכרה פחות אבריל לוין שאקירה שמכרה רק בחצי מיליון יותר על אלבום הבכורה שלה, אמנם ההצלחה איכשהו לא נשארה כמו שהיא הייתה אך היא נשארה ואף הפופלריות של בריטני עלתה.