בריטני ספירס - הסוף?

GetNasty

New member
בריטני ספירס - הסוף?

מתוצאות אמצע שבוע של המצעד הבריטי, I love rock ´n´ roll שבכלל לא היה צריך לצאת לדעתי, נכנס ל-15. לא קשור לשיר עצמו, המעריצים פשוט לא קונים, ויש רק 3000 ומשהו עותקים שנמכרו וזה רק לשבוע ראשון! האם זה הסוף?? אולי באמת לעולם נמאס?

FUCKTHESYSTEM

New member
זה מה שתמיד טענתי.

בתחום הפופ, כוכבים נופלים באותה מהירות בה הם זורחים. זה היה צפוי, ולכן אני חושב ותמיד חשבתי שההערצה לבריטני ספירס היא דבר ללא תוכן, מאחר ובעוד כמה שנים היא פשוט תיעלם.

GetNasty

New member
לא כל כך נכון...

יש כוכבים כמו מדונה ומריה קארי שהן עד היום מצליחות - בריטני היא אחת מהסוג הזה. היא לא הייתה סתם עם איזה להיט, היא כבר מצליחה ברציפות הצלחה ענקית עם 3 אלבומים (למרות שיש ירידה בשלישי, הוא עדיין טוב). בריטני היא לא כוכבת-פופ רגילה.. עכשיו היא שינתה מוזיקה, וההערצה לבריטני ספירס היא לא חסרת תוכן - עובדה שכבר 4 שנים אני מעריץ אותה ועוד הרבה. ולהיעלם בתוך כמה שנים? מי שבעצם מחחזיק כמה שנים, הוא טוב.. אבל עדיין, מקום 15? אם חושבים על זה, גם Die another day של מדונה נכנס כולה למקום 11.. לא יודע!

FUCKTHESYSTEM

New member
תחילת ההידרדרות

בהשוואה ללהקות מטאל כמו איירון מיידן למשל, ששורדים עשורים ועדיין נחשבים לבין המצליחים בתחום, אם לא המצליחים. בריטני ספירס הולכת בדרכן של השתיים: למכור מה שנערות מתבגרות רוצות לשמוע. ברגע שקהל המעריצות שלה יתבגר (בגיל), הן כבר לא יעריצו אותה, כי רוב השירים שלה כבר לא ידברו אליהן.

GetNasty

New member
אז למה נראה לך ש..?

היא מחליפה סגנון? ותאמין, יש אנשים שאוהבים פופ! אין רק ילדים בעולם.. ההידרדרות הזו לא נחשבת וכבר אמרתי את זה: זה סינגל שלא היה צריך לצאת עכשיו - מה הוא קשור אחרי ש´בויז´ יצא?

טרטרלה

New member
פופ ---> ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נגזרת מתוך המילה "פופולרי".

GEL

New member
שלום לכולם

רק בשביל הרקורד השיר של מדונה נכנס למקום ה-3! ( במצעד שהתפרסם מחר הוא אמור לרדת מ-3 ל-11 )

GetNasty

New member
טוב, אנשים להירגע!

זה לא שזה איזה סינגל חדש מהאלבום, זה עוד שיר שבכלל לא היה צריך לצאת - ובטח שלא עכשיו... מה קשור עכשיו אחרי Boys? לדעתי, בריטני בכלל צריכה לעזוב את ג´ייב..

תראי!!

אינך יכולה להשוות את ההצלחה של מדונה ומריה קארי היום למה שהיה לפני 10-15 שנים. כמו שידידי הזכיר קודם לכן...בריטני ספירס שרה מה שילדות קטנות רוצות לשמוע.... נכון יש עוד מספר גדול של מעריצי פופ בעולם אבל רובם הם נערים...שכולם יגדלו השירים של בריטני כבר לא ידברו אל קהל הצופים הזה!!

GetNasty

New member
עוד פעם..

היא החליפה סגנון, ודרך אגב מי שקונה סינגלים הם בדרך כלל נערים: בריטני ספירס זה לא כריסטינה אגילרה שברצינות נכשלת עכשיו! כריסטינה = העתקה. ודרך אגב, זה בן.

נו אז....

גם כריסטינה החליפה סגנון מוזיקה.... ותאמין לי בתור אחד שמביט מהצד....ההצלחה של כריסטינה אגילרה בזמן הזה רבה מאשר אצל בריטני...

i4britney

New member
בריטני ירדה? לא נראה לי...

טוב תקשיבו אתם רבים פה על האם בריטני ספירס ירדה , אני רוצה להבהיר לכם משהו אחד הסינגל האחרון של בריטני i love rock n roll אמנם הגיע למקום 15 אבל למה זה , דבר ראשון זה לא סינגל של בריטני, דבר שני זה הסינגל האחרון של בריטני מתוך האלבום האחרון שמאוד הצליח לה בהתחשב בעובדה של השירים שנכנסו כולם למצעד הסינגלים הבריטי למקומות מצויינים ובהתחשב לעובדה שהיא נכנסה למצעד האירופאי עם כל השירים שלה לעשירייה וגם כבשה את השלישייה וגם נכנסה לעוד אלפי מצעדים וכבשה את המקום הראשון , אז נכון זה קליפ ושיר כבר ידועים אז כבר לא ממש קונים את הסינגל הזה , לעומת סינגלים אחרים של בריטני שכן קנו בצורה היסטרית בבריטניה. ואגב כריסטינה יותר מצליחה מבריטני עכשיו לא נראה לי מי שמעתיקה מבריטני וחושבת שהיא תצליח יותר היא טועה , לא חוזרים על דברים פעמיים כמו שנאמר ועובדה תסתכל על השיר הראשון שלה איך הוא כשל בבילבורד כבר אחרי השבוע השלישי ירד למקום 74 לעומת זאת בריטני עם im a slave 4 u עלתה למקום 26. אז תפסיקו להגיד לי שבריטני לא מצליחה ויש ירידה באלבום האחרון , שלוש שנים היא נחשבת לסופר סטאר הכי גדול של הפופ עם שלושת האלבומים שלה , אל תשכחו את תוכנות ההורדה מהאינטרנט וכו´ והיא עדיין מחזיקה מעמד מצוין. האלבום האחרון שלה מכר 9 מיליון עותקים בכל רחבי העולם , בהתחשב לזמרות אחרות מצליחות פינק שמכרה פחות אבריל לוין שאקירה שמכרה רק בחצי מיליון יותר על אלבום הבכורה שלה, אמנם ההצלחה איכשהו לא נשארה כמו שהיא הייתה אך היא נשארה ואף הפופלריות של בריטני עלתה.

GetNasty

New member
אמרת ´הצלחה של כריסטינה´?

LMAO אני עכשיו בבית ספר, אני אגיב אחר כך יותר טוב.. קודם כל, אתה לא יודע על מה אתה מדבר! הדיסק שלה "סטריפד" נכנס למקום 19 במצעד הבריטי, ועכשיו הוא ירד ל-34. באמריקה בכלל זה נכשל ולא עבר את מקום 58 בבילבורד, אז בלי לדבר סתם!

i4britney

New member
בריטני המקורית כריסטינה לא!

אז זה אומר שהוא לא ממש הצליח הדיסק והשיר החדש של כריסטינה אגילרה בבבריטניה ובאמריקה , אין מה לעשות כמו שאני אומר לא חוזרים על אותו דבר פעמיים , בריטני היא המקורית וכריסטינה היא הזייוף של המקור!!!

RIP CURL1

New member
רוק אנ רול לא הסינגל שלה היא רק

חידשה אותו את זה כולם יודעים אז בטח אנשים לא התלהבו שהיא שרה שיר כזה ולא אהבו את הגרסה הזאת של השיר זה יכול לקרות לכל אחד ולא רק לבריטני

i4britney

New member
אמרתי לכם!!!

אני חושב שאתה צודק במאה אחוז , הסינגל האחרון של בריטני הוא i love rock n roll הוא כבר שיר ישן של להקה אחרת ובריטני רק חידשה אותו אז בוודאי שלא התלהבו ממנו כמו שאר השירים שלה שנכנסו לחמישייה הראשונה במצעד הסינגלים הבריטים , בקיצור עם היא עוד נכנסה למקום 15 עם ilove rock n roll זה מקום מצוין בהתחשב בעובדה שזה לא שיר שלה והוא כבר ידוע בבריטניה אפילו החידוש של בריטני. בקיצור 15 מתוך 75 כניסה ראשונה לשיר לא של בריטני זה מעולה אז אל תזבלו לי את המוח לא פופלרית וקנו אותו רק 3000 מעריצים כי בריטני מאוד פופלרית בבריטניה , אגב תצפו בתוכנית הפריד´ג שהיא משודרת בלונדון והיא ע"פ בחירת הצופים בבריטניה ותראו שם מי מקום 1 עם boys ומי הייתה מקום 1 עם i love rock n roll בקיצור די...

RIP CURL1

New member
יש אנשים שרוצים להגיד דברים

אז הם כותבים סתם שטויות בפורום

יעל161

New member
למה מתווכחים על

מי יותר פופולארית? חזרנו לגן? "אבא שלי יחסל את אבא שלך?" בחייכם! לכל אחת סגנון שונה וחוצמזה שתיהן התחילו את הקריירת מוזיקה שלהן ביחד. דבר שני בריטני לא מתדרדרת יש לה אלבום מדהים (למשל סינדרלה), חבל שהיא הוציאה סינגל לשלושה שירים ממש לא משהו (במויחד BOYS?!) וגם חבל שהיא מתדרדרת מבן אדם לפרוצה ומי שלא מסכים עם זה שיסביר לי למה!

למעלה