בריטני ספירס היא

בריטני ספירס היא

היא פושעת! מה יש להעריץ בה? מתחתנת בגיל כזה עם פושע מולידה 2 ילדים קטנים שהם קורבנות לשעשועים שלה בעוד שהיא יודעת שהיא תתגרש ואכן כצפוי השעשוע נגמר והיא התגרשה ו2 התינוקות המסכנים נשארו אצל הפושעת הצעירה שגם לאחר מכן ניסתה להתאבד התמכרה וכמעט מתה מסמים נכנסה ויצאה ממכוני גמילה עשתה טונות שטויות הלכה עם בגדים בלי תחתונים רבה עם כולם השתגעה וגילחה לעצמה תראש בלבלה תשכל כמו משוגעת והתנהגה כמו תינוקת!!

shir spears

New member
טוב..

שתוק
אל תייחסו לזה

SuperShiro

New member
היא לא ניסתה להתאבד והיא לא התמכרה לסמים

אה, היא גם לא פושעת. אבל ברור שאת המידע שלך את מקבלת אך ורק מצהובונים ואתרים כמו וואלה שנהנים לפרסם שמועות שלאחר מכן מתבררות כשיקריות על ימין ועל שמאל, אז זה לא ממש משנה. את יודעת, לכל מטבע יש שני צדדים. בריטני הודתה בטעויות שעשתה והודתה שהיא עברה תקופה קשה. אף אחד, גם לא אנחנו המעריצים, מתכחשים לשטויות ולטעויות שהיא עשתה, גם היא לא. היא חוזרת לעצמה לאט לאט וכולנו מקווים שהיא תחזור בגדול עם הסינגל הראשון מאלבום הקאמבאק שצפוי לצאת לאחר החופש הגדול, ובכלל תחזור בגדול עם אלבום הקאמבאק

Brit22k

New member
כמה שטויות במכתב אחד?!

כאילו את פאקינג מאמינה לכל הדברים האלה ? איזה סמים בראש שלך ? איזה התאבדות ? פושעת ? מה הקשר ? מה את מבלבלת את המוח מה את מאמינה לכל השטויות ההלה של התקשורת ? בריטני בכלל לא מוכרת את הילדים שלה ובטח שהיא לא ידע שקווין הזבל הזה הולך לבגוד בא אז מאיפה היא תדע שהיא הולכת להתגרש בדיוק ?! היא אהבה אותו ! אז מה את מבלבלת את המוח ?! את פשוט מושפעת מהתקשורת כל מילה שהם רושמים נחרטת לך במוח לגבי בריטני מה נסגר איתכם ?! היא אישה נורמלית כמו כולם ! היא פשוט עברה משברים בלי שום עזרה מהמשפחה או מישהו שהיה איתה ...! וכל מה שאמרת זה קשור לחיים האישים שלה בלבד ! אף אחד לא צריך להתערב לה בכלל ! לא שמת לב ... שהתקשורת וצלמי הפפרצי והעיתונות והטלויזיה והאנשים והאינטרנט והגולשים וכולם מכל העולם מתערבים לה בחיים ! את מבינה מה אמרתי מתערבים לה בחיים ! אז איזה איש יוכל לצאת מכזה דבר ?!!!!! אז מה את תופסת תחת ?! חאלס כבר נמאססססססס!

shir spears

New member
שיר וקובי היקרים../images/Emo3.gif

חחח סתם עזבו אותי אני במצב רוח מטומטם (יש מחר לאחיין שלי ברית
) בקיצור אל תייחסו לזה מה אכפת לכם מה הם אומרים הם סתם נכנסים ועושים משהו מאוד חכם, להשמיץ את בריטני בפורום הערצה של בריטני ומנסים להזיז למישהו.. אז פשוט אל תייחסו..

אקונה מטאטה

איזה משפט מדהים! אקונה מטאטה - לא טירוף חושים! שלא תדאג עוד עד לסוף הימים תסגל לך תורת חיים אקונה מטאטה! (אקונה מטאטה? כן זה המוטו שלנו! מה זה מוטו? לא כלום שלא ימות מהמוטו! שמע ילד שתי המילים האלה יפתרו את כל בעיותיך! נכון מאוד! קח את פומבה לדוגמא) כן, כשפומבה היה צעיר חזיר יבלות צעירררר.... (יפה מאוד! תודה) הריח שהפיץ היה איום ונורא כל חיות הסוונא נסתלקו במהרה נשמתי רגישה אך עורי גס ועב! זה מכאיב כשקרובי לי מפנים את הגב! אווו הבושה הוא הרגיש כה אשם הוווו תחליף את השם הוווו השם לא אשם הווו תמיד כה סבלתי... איך המרגש? בכל פעם ש... (היי פומבה לא לפני הילד! או סליחה) אקונה מטאטה זה משפט כה מדהים אקונה מטאטה לא טירוף חושים שלא תדאג עוד עד לסוף הימים (כן שיר ילד) תסגל לך תורת חיים אקונה מטאטה..... (הסרט ממשיך...) אקונה מטאטה אקונה מטאטה אקונה מטאטה הקונה... שלא תדאג עוד עד לסוף הימים תסגל לך תורת חיים אקונה מטאטה אקונה מטאטה אקונה מטאטה אקוווווווונה מטאטה אקונה מטאטה אקווווווונה מטאטה
זה מה שיש לי להגיד על הודעתך !

Dewberry

New member
היא לא פושעת

היא פשוט חולה. ואולי במקום לכעוס עליה תנסי להראות קצת אמפתיה ורחמים. היא לא הראשונה ולא האחרונה שמפתחת בעיות נפשיות ומאבדת את השפיות. האמת שלא ידעתי שהיא לקחה סמים ואני מבינה עכשיו מאיפה ההתדרדרות שלה. אנשים פשוט לא מבינים שסמים זה פאקינג כימיקלים שממיסים לך תמוח! ואלו התוצאות.. לעצמה היא לא תחזור ודיעה צלולה כנראה כבר לא תהיה לה, עם המוח והבריאות פשוט לא מתעסקים. יש כל כך הרבה אנשים שמקבלים מוח בריא ושפיות מלאה ואז בכוונה הורסים את זה בזמן שיש אלפי חולים במוסדות שהיו עושים הכל בשביל לקבל את השפיות הזאת. אז קחו עוד סמים, תיצרו עוד בעיות, רק תזכרו שאי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. בריטני היא מקרה קלאסי לזה. פשוט עצוב.

little girl3

New member
אוי איזה שטויות

"מתחתנת בגיל כזה" חחחחחח מה עכשיו תגידי שמי שמתחתנת בגיל כזה היא משוגעת .????? חחחחחחחחחחחחחח היא התחתנה שהייתה בת 20+ להזכירך הרבה מאוד בנות בארץ מתחתנות שהן בנות *20* ילדה מהכיתה שלי התחתנה בסוף כיתה י' [גרוזינית] אז מה היא משוגעת ???? ומה זה אין לי כוח עוד להגיב להודעות כאלו פשוט תתעלמו

למעלה