בריטני מקום..

shir spears

New member
בריטני מקום..

11 בMTV עם BABY ONE MORE TIME מתוך 100 שירים היא הייתה מושלמת

hottyboi

New member
יאא..שהיא שמעה את זה היא צעקה:

בוקר טוב
ואז שון ענה לה : בוקר טוב
ואז העוזרת ענתה להן: סבח אל חיר |מחבל| (סתם אני מושפע כי יש לנו עוזרת ערביה שחושבת שאם היא תדבר אלינו בערבית שוטפת נבין אותה, וכאילו זה לא מספיק היא העירה אותי הבוקר. :\)

ForeverBS

New member
שון לא יודע לדבר ../images/Emo3.gif

יש לכם משרתת בבית???????
אם כבר הייתם לוקחים פיליפינית, מקסימום עבודה מינימום כסף

hottyboi

New member
זאת עוזרת לא משרתת.+סיפור על איבר .

ההבדל זה שהיא פעם בשבוע, או פעמיים .זורקת כמה מילים בערבית .. וזזה .( אנחנו גם מביאים להה אוכלל .חח אמא שלי מכינה לה המבורגר בפיתה כל הזמן כי היא אוהבת רק תא זה :\ ) וגיתלתי השבוע שהיא עובדת אצל עוד 3 ידידות שלי, זאת שכונה של עשירים אז כניראה כולם לקחו אותה
. כפרעלהערביההזאת. ואת העזורת הקודמת העפנו כי היא כל הזמן הסתכלה על הזין של הכלב שלי (ובאמת שאין שום דרך אחרת להגיד את זה ) והנה הסיפור : אני ואחותי הקטנה היינו לבד איתה בבית , והכנתי פתיתים. אז ישבנו לאכול עם העוזרת. ואז היא הסתתכלה על הכלב באופן חשוד מממאאאאאדד. פתאום היא באה ביציאה :" מה זה זה?!!" אני ואחותי הסתכלנו עליה :" מה?!" פתאום היא עושה במבטא גרמני כבד :" זה הזין שלו !!" אבל במבטא מוזר כאילו היא מופתעת
. ואז אני ואחותי פשוט צחקנו כל שניה באחרוחה (שנמכה 30 דקות על השעון בגלל האירוע). וכל הארוחה היא הסתכלה על הכלב וצעקה משפטים כמו :" לך ממני ביצים חומות" .. ואני ואחותי צחקנו כמו שבחיים לאצחקתי . אחותי נחנקה פעמיים ואני פעם מרוב צחוק :\ וזוה .

יא גם לנו יש עוזרת ערביה../images/Emo12.gif

ובמיוחד התעוררתי מוקדם בשביל שהיא תסדר לי את החדר . היא חשבה שישנתי ובסוף היא לא סידרה אותו , ועכשיו אני צריכה לסדר אותו בעצמי

ForeverBS

New member
זה אולי השיר היחידי הישן בטופ 30

שהיה שם... רוב המצעד היה מורכב משירים חדשים גג מלפני 3 שנים. ולדעתי זאת רק הוכחה שהשיר הזה שרד עד עכשיו את מבחן הזמן והוא עוד ישרוד if you ask me נ.ב.: זה היה מצעד מזעזע.

../images/Emo45.gif עד היום

כשיוצא לי לשמוע אותו, הוא כיפי. לא כמו טוקסיק למשל, שרק מהחרישה שעשו לו בא לי לשבור משהו כשאני שומעת אותו.. BOMT פשוט שיר גאוני.

למעלה