בריטני מקום 72...

britney4u

New member
בריטני מקום 72...

בריטני מקום 72 ברשימת מאה הקולות הטובים ביותר בעולם...... את המקום הראשון תפסה כריסטינה ואין לי מושג איך היא עקפה את מאריה, סלין, וויטני וביונסה..... מדונה מקום 87 וג'יי לו 85 ומייקל נראה לי 2 או 3... בקיצור רשימה של שיכורים....חחח (ibritney)

britney4u

New member
הסיבה האמיתית לפרידת בריטני וג'סטין

בפורום אחר פרסמו שהסיבה היא ממקור אמין בג'ייב, חברת התקליטים של ג'אסטין ובריטני אתם מוכנים??? הסיבה שבגללה ג'אסטין נפרד מבריטני היא..... בריטני נכנסה להריון ועברה הפלה!!! אני פשוט לא מאמין!!! וזה ממקור אמין....

i4britney

New member
כל הכבוד לה...

כל הכבוד לה מקום 72# זה לא הכי טוב אבל לפחות היא עקפה את מדונה שהיא הזמרת הכי מצליחה ב-20 שנה האחרונות,לכריסטינה מגיע להיות במקום ה-2 לדעתי אחרי וויטני יוסטון אבל עם כל זאת כל הכבוד לה על הזכייה במקום ה-1 אכן יש לה קול מדהים! נ.ב-חבל שלא עשו את הרשימה של הפרפרמורים הכי טובים בעולם,מעניין באמת מי הייתה תופסת את המקום ה-1!

../images/Emo41.gifדיי טוב..

לא מזהיר.. אבל לכריסטינה מגיע המקום ה-1.. היא מראה איכות ווקאלית אדירה בדיסק האחרון, הרבה יותר ממריה קארי בדיסק האחרון שלה.. למרות שלמריה יש קול יותר טוב לדעתי, היא לא דואגת להוציא ממנו את המיטב בשירים האחרונים שלה.. היא שרה עם המון אוויר, לעומת כריסטינה ששרה חלק ומצויין
אני בשוק.. אני מפרגן..

i4britney

New member
טוב...

לוויטני יוסטון יש קול הרבהה יותר טוב משל כריסטינה אגילרה אבל אכן מגיע לכריסטינה להיות בין המקומות הראשונים וכל הכבוד לה שוב על הזכייה...(למרות שהיא לא נוטה לקבל כאלה תשבוחות ממני אבל הפעם בהחלט מגיע לה וחוץ מזה היא כמעט ולא זוכה בסקרים ובהצבעות באינטרנט ובכלל בקרב אנשים בעולם אז הפעם הקרדיט שלה)!

britney4u

New member
היא דווקא זוכה בסקרים ואפילו עוקפת

את בריטני ותמיד בריטני בגללה מקום שני (בסקרים של שנת 2003), אבל אני בטוח שכשבריטני תוציא את הסינגלים הטובים שלה יאהבו אותה ובשנת 2004 בריטני תזכה בכל סקר אפשרי. אני מדבר פה על אירופה שם חלק גדול אוהב אותה אבל באמריקה היא אווט היא שנואה בדם, אין בכלל מה להשוות בינה לבין בריטני באמריקה. אבל בשאר העולם הן שתי יריבות קשות. אני חייב להגיד שפעם זה לא היה ככה כריסטינה פעם לא הייתה אויבת ראוייה אבל הפעם היא אוייבת ראוייה מאוד למרות שבריטני לדעתי הרבה יותר אהודה...

i4britney

New member
פ-חחחחחחח אז"ש!!!!

אבל אני לא אכנס איתך לוויכוח מאחר ולי יש יותר אינפורמציה ומידע לגבי סקרים בעולם ומה שמוצג לך ולאחרים בכמה סקרים שלא נחשבים לה-סקרים כפי שערוץ E או אחרים מדרגים הם סתם סקרים אבל שיהיה.... תחשוב מה שאתה רוצה העיקר שתיהיה שמח אחי!

../images/Emo41.gifזו לבטח היתה השנה של כריסטינה..

היא פשוט היתה טובה השנה.. ומגיע לה כל מה שהיא תזכה בו..

i4britney

New member
אני מסכים איתך אור...

רק חבל שהיא מפסידה בכל טקס אפשרי בעולם למעט ה-EMA שהיא זכתה רק בתואר אחד וזהו זמרת השנה למרות שהתמודדה ב-4 קטגוריות וגם שם אני בספק בגלל שהיא הנחתה ומאז 4 שנים הטקס הזה מכור מראש!!! למי שלא יודע המכירות של האלבום "strriped" מסתכמות השבוע ב-8.6 מיליון עותקים ברחבי העולם ושל "IN THE ZONE" ב-3.1 מיליון בשישה שבועות שזה מעולה אגב באנגליה בריטני עלתה למקום 62# משבוע שעבר שהייתה מקום 65# עם מכירות של 155,000 עותקים ב-50,000+ עותקים יותר מהאלבום הקודם כשהייתה בשבוע השישי מכרה רק 100,000 עותקים ואפילו קצת פחות! למי שמתעניין...

britney4u

New member
גם בריטני לא בדיוק זכתה בפרסים

בשנות 2001-2002... לא ראיתי ממנה פרס אחד מאמ.טי.וי ובכלל באותם שנים... אולי ב-2001 קצת אבל ב-2002 היא נראה לי וזה לא זכתה בכלל...

i4britney

New member
נכון אבל לעומתה...

היא סיפחה לעצמה המון המון הישגים באינטרנט ובכלל סיבוב ההופעות שלה "חלום בתוך חלום" הגיע למקום ה-1 במצעד הבילבורד וזיכה אותה על 2 פרסי אמי, זה היה סיבוב ההופעות המצליח ביותר לשנת 2002! חוץ מזה היא זכתה בכל מיני פרסים ברחבי העולם (TRL,אסיה,אמריקה הדרומית ועוד כמה) היו לה גם המון פירסומות,זו הייתה שנה מוצלחת שלה מבחינה שיווקית יותר מבחינה מוזיקלית!

i4britney

New member
נכון...מה לעשות!

תבין אחי זה לא משהו רע אבל אם אתה שואל משהו ועונים לך אז תקבל את זה ואל תנסה לסתור את דבריי אלה שענו לך כמו שעשית לי בפורום IBRITNEY.NET כי אחרי הכל אני לא מנסה לריב איתך אלא לעדכן אותך כי אתה שואל שאלות אז אני עונה אז בבקשה דיי עם זה!

למעלה