בריטני מודה באשמה

אייליי

New member
בריטני מודה באשמה

בריטני, שלא מכבר הוציאה אלבום חדש, In the Zone, הודתה שהיא לא חושבת שיש לה קול מדהים. "יש לי קול...בסדר. הייתי מעדיפה שיהיה לי קול כמו לכריסטינה אגילרה או וויטני יוסטון

iRiS009

New member
אם תשמעו

את כל הדיסק שלה...רואים שהקול שלה נעשה צרוד וכבר לא ממש יפה כמו שהיה פעם..והכל בגלל ה=ע=י=ש=ו=ן. אין סיבה אחרת. כי קול יפה היה לה וגם עכשיו, רק פחות.

yoooni

New member
איריס

את יודעת שההודעות שלך בפורום הזה מעצבנות תחת? תמיד כשאני קורא את הפורום אני נתקל בשטויות שאת אומרת. תפסיקי להמציא דברים ולתת חוות דעת על דברים שאין לך מושג בהם

Let Me Be

New member
זה ממש מגעיל מה שאתה אומר.

זכותה לכתוב מה שהיא רוצה.. ובעיקר אם זה דעתה. גם אני חושבת שזה בגלל הסיגריות... למרות שהקול שלה עדיין מהמם הוא לא מצליח להגיע לרמות של פעם...ואי אפשר להכחשלעובדה שסיגריות הם בטוח אחת מהסיבות לזה..

Breathe On Me

New member
גם זאת הייתה

הערה לא יפה.. כבר סיכמנו פה שלכל אחד מותר להגיד מה שהוא חושב לא?

Let Me Be

New member
תעשה טובה.

יש לבריטני דיסק. דיסק ראשון. הוא נקרא ביבי וואן מור טיים. יש שם שיר. שיר מספר 6. הוא נקרא פרום דה בטאם אוף מיי ברוקן הארט. תקשיב לו. תקשיב לבריטני של אז. היה לה קול נקי. עכשיו. תוציא את הדיסק מהמערכת. תכניס דיסק נוסף. הוא הדיסק הרחקון שלה. קרויאםלו אין זה דון. תקשיב לאיזה שיר שבא לך. תשווה. פעילות נעימה!

Let Me Be

New member
*האחרון.

ואני חייבת לציין שאני ממש אוהבת את עצמי כשאני צינית

iRiS009

New member
אז אני לא אכתוב פה יותר וזהו !

איזה יחס דוחה!!!!!! אני אכתוב את דעתי! ואם זה היחס הדוחה שמקבלים פה אז שלום ולא להתראות!!!

Let Me Be

New member
אני ארביץ לך../images/Emo70.gif ../images/Emo122.gif

שבי בשקט ותשארי פה
ואל תשימי פאקינג זין על אחרים.

../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

ואיריס.. אל תפגעי או משהו.. אני בטוח שהוא לא התכוון לפגוע בך או משהו..

yoooni

New member
איריס

אם נעלבת אני מתנצל מעמקי ליבי אבל באמת זה מרגיז לראות אותך מתבטאת שוב ושוב בצורה די מזלזלת... חוץ מזה אני שונא שנכנסים לתוך חייו של אמן אם זה סיגריות\ג'סטין וכו' וכו'...

למעלה