בריטני מגיעה לארץ (! \ ?)

בריטני מגיעה לארץ (! \ ?)

ילד מהבי"ס שלי אמר לי ששהוא נכנס כמעט כל יום לאתר הרשמי של בריטני ובו הוא קרא שבריטני מגיעה לארץ בשלישי לאפריל . האם אני התרגשתי כמו מטומטם או שזה באמת נכון??

i4britney

New member
לא זה לא!

הוא עבד עלייך, לא ידוע משום מקור מידע רשמי ואפילו לא רשמי שהיא מגיעה לארץ אבל יש מצב שהיא תגיע לישראל בסיבוב ההופעות הקרב שלה שיכלול את אסיה ואירופה!

i4britney

New member
לא זה לא!

הוא עבד עלייך, לא ידוע משום מקור מידע רשמי ואפילו לא רשמי שהיא מגיעה לארץ אבל יש מצב שהיא תגיע לישראל בסיבוב ההופעות הקרב שלה שיכלול את אסיה ואירופה!

תודה לכם ....

כמעט והייתי מחליט באופן רשמי להוציא איזה כמה מאות שקלים על הכרטיס + 200 ש"ח למקומות הראשונים ....

i4britney

New member
חפיף...

אתה יכול לעשות את זה גם באירופה,היא תגיע לאירופה ותופיע בכמה מדינות אז תיסע למדינה שהכי קרובה לישראל תלון באכסנית נוער לא יקרה ותלך להופעה שלה :) בדיוק מה שאני עושה השנה!

נראה לך ? כל חיי הייתי תקוע במדינה

הזאת . פעם אחת טסתי, אבל בשמי העיר שלי (ירושלים) . SORRY לעצמי אני לא יכול .

i4britney

New member
הכל תלוי בכסף!

למרות שגם אני אינני עשיר אלא בן-אדם ממוצע והורי גם שקועים בחובות למיניהם אבל הם מודעים לעובדה שהפעם אני לא הולך לוותר להם והם כבר הבטיחו לי כי הם יודעים שאני מעריץ מטורף מזה חמש שנים בקנה מידה שלא ראו מעולם אז הם יגשימו לי את חלומי!

שיהיה לך בהצלחה!

אני גם לא יכול לוס כי יש לי בעיות כרגע ובניהם לימודים . אני יחכה לבריטני שתגיע לארץ למרות שהיא הודיעה (ממזמן) שהיא לא תגיע לארץ בגלל המצב הבטחוני .

למעלה