בריטני לוקחת הפסקה

Jasper Jasper

New member
בריטני לוקחת הפסקה

אחד מהבכירים בRCA התראיין ובין היתר אמר כי בריטני תיקח קצת חופש בזמן 2012.אפשר לשמוע את ההקלטה פה: http://www.breatheheavy.com/2011/12/rca-president-britney-taking-a-break/ ובנוסף לארי רודולף רשם בפייסבוק שלו את ההודעה הבאה: I'll get to work with Britney in 2013 .. - Larry אני מניח שהיא לא תיעלם לגמרי אלא תעשה כל מיני תפקידי משחק כמו שהיא אמרה שהיא מעוניינת לעשות..

The Gloaming

New member
מעולה, זה אומר שהרבה דליפות קרובות

The Gloaming

New member
תמיד כשהיא בהפסקה יש מלא דליפות...

לג'ורדן מילר, מנהל BH, יש מלא שירים בלעדיים מהתקופה שהוא וסם לופטי היו ידידים, וכל הזמן שיש "שקט" הוא משחרר..

Shiri from the block

Active member
2013?? לאאא זה יותר מידי
אני מאוד מקווה שהיא לא תעלם והיא כן מתכננת כמה תפקידים בסרטים וכאלה... אבל האמת שמגיע לה חופשה... עברה ישר מסירקס לFF.. טוב נקווה שיהיה בסדר!

ממש לא, היא לקחה הפסקה די ארוכה בינהם.

ו- 2013 זה לא כזה רחוק. אני חושב שהיא כן צריכה את ההפסקה הזאת, אבל רק במידה שהיא תחזור עם אלבום טוב ומחדש באמת. הגיע הזמן שהיא קצת תתקדם

Thiago

New member
אבל היא אמרה בכל הראוניות שהיא ממשיכה!!!

לאאאא!!!!!!!! אוףףףף רק שלא תכנס עכשיו אחריי החתונה להריון ויהיה עוד 7 שנים של דיכאון אוףףףףףף

Upgrade U

New member
אחרי שנה כל כך אינטנסיבית,מגיע לה הפסקה

שתנוח ותצבור כוחות מחודשים.

GM1988

Well-known member
ואו לא ראיתי עד עכשיו את הקמט

אבל מקודם גם לא ממש זיהיתי אותה, העיניים פשוט לא נראות כמו לפני כמה שנים, או שזה האיפור? לא יודע, ממש השתנתה הבחורה הזו בשנה האחרונה. לא מצפה שתראה 10שנים אחורה, אבל משהו בפנים שלה מאד השתנה, אפילו לא קשור למבט שמלא דיונים עלו בנושא, זה משהו אחר.. כאילו היא לאט לאט נהפכת למישהי אחרת...כאילו זו מסיכה על בריטני ולא הפנים שלה באמת ...

GM1988

Well-known member
אגב, בריטני מתכוונת לנוח, תקופת FF בסיומה

גאגא גם כנראה בסיומה של תקופת האלבום והסינגלים כנראה (אצלה אי אפשר לדעת). אני שמח שמתחילה סוף סוף תקופה של מדונה לקראת 2012
וכבר יש 2 שירים חדשים שניתן לשמוע, הסרט הקרוב שביימה, וכמובן ההופעות שכנראה היא מכינה לקראת הקידום, ו... פתיחת הטור החדש שלה בארץ הקודש
יששששששש

Thiago

New member
WTF בריטני וכריסטינה באותו חברת תקליטים!!

איזה גרועעעעעעעעע

למעלה