|כוכב|../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif
אני לא באה לתקוף אף אחד בפורום. סך הכל אני רק מביעה את דעתי. אתם יכולים לקבל ויכולים לא. וואל, מיליבר, אתה לא אוהב את המוזיקה של בריטני נכון
, אתה חושב שהיא נראית זוועה, שהיא מוכרת את עצמה, שהיא לוקחת סמים, שהיא מעשנת, שהיא עושה קליפים פרובקטיביים כדי להתפרסם. ועוד אלפי דברים.
סבבה, אתה יכול לחשוב מה שבא לך. זו הדעה שלך- וזו זכותך המלאה להביע את דעתך. אבל אני לא חושבת שזה כל כך מתאים להיכנס לפורום של הזמרת שאתה בטוח שאין לה כישרון, וללכלך עליה. כמו שלך יש את הזכות המלאה אבל מ-ל-א-ה לחשוב משהו. ככה גם כל חברי הפורום האלה, יש להם זכות מלאה לחשוב אחרת. אני חושבת שזה פשוט בזבוז זמן להיכנס לפורום שלא מתאים לך ולריב עם ח'ברה שדעותיהם מנוגדות לשלך. כי אתה נכנס לפורום בלי שום מטרה, אין מטרה ספציפית.. אולי אבל רק אולי הנאה.... אבל עם כל הכבוד. אם אתה נהנה לראות שאנשים מתעצבנים עלייך כי אתה מקלל את הזמרת האהובה עליהם, אתה צריך עזרה נפשית. טוב תראה, אני לא באה נגדך. אין לי בעיה שאתה שונא את בריטני. רק בבקשה תעשה את זה במקום אחר. הפורום הוא לאשנים שמעונינים לדבר על בריטני, לא לקלל אותה או את המעריצים שלה. אני מבקשת ממך, תעזוב את הפורום, ובבקשה אל תפריע למעריצים של בריטני. לא בשבילי, בשביל עצמך. תודה . ואתם חברי פורום, אם יש מישהו שרוצה לרדת על בריטני, אתם יודעים שזה פשוט לא המקום. אז פשוט תתעלמו.
לירז.