בריטני והסמים

RUST¥²°°³

New member
בריטני והסמים

בית המשפט מחכה לבריטני עוד קטע מהסרט של התביעות של בריטני עכשיו מאשימים אותה שהיא לקחה סמים והיא תובעת את העיתון שכתב את זה או משהו כזה לכתבה המלאה כנסו לקישור

slave4brit

New member
שטויות במיץ....

בריטני תתבע אותם ותנצח!!!! כי בריטני היא-

i4britney

New member
נכון....

נכון , וואיי עוד פעם השמועות וההכרזות של הצהובונים הבריטים פורסים כנפיים!!! הרי בחודשים האחרונים לא היה להם מה להמציא על בריטני ולא על שום זמר אחר כי בריטני לא נמצאת בשטח וכשהיא לא בשטח אין רכיליות לוהטות במיוחד אז הם החליטו להלהיט את הרוחות בהמצאת רכילות "חמה"!!!

960milibarNOW

New member
הייל בריטני...הבה נסגוד לבריטני...

מה, עוד לא הקמתם מקדש לבריטני? עם פסלים של בריטני ותמונות של בריטני? והעלתם כבר מס לבריטני? כדי שהיא תוכל להוציא עוד כמה דיסקים ולצחוק עליכם, על כמה שאתם מעריצים אותה כשבחיים לא החלפתם איתה מילה? אתם נראים כאלה מגוחכים...כאילו היא תשים עליכם מתישהו
אני רגוע, אני יודע שכשתתבגרו אתם תצחקו על עצמכם... אולי חוץ מהילדה הבכיינית. היא כבר מקרה אבוד.

i4britney

New member
מקרה אבוד וחולה נפש=960milibarNOW

תקשיב לי טוב טוב חסר חיים , עכשיו עברת כל גבול , דבר ראשון אני לא ילדה בכיינית אלא אני בן 16 בכיתה י' דבר שני אתה הוא החסר חיים כאן ותאמין לי שבריטני אמרה כמה וכמה פעמים בציבור שהיא מאוד מאוד מעריכה את המעריצים שלה וגם בהופעות היא אמרה את זה שבזכותינו היא נמצאת איפה שהיא היום בפסגה ותחכה היא עוד תחזור עם אלבום רביעי חדש ובוגר יותר והאלבומים שלה מצויינים ולא מצחיקים מי שחסר חיים ומקרה אבוד זה אתר שאין לך מה לעשות בחיים אלא לשוטט בפורומים של אחרים כי זרקו אותך בטח מכל פורום אחר ובאת להתנחל כאן ולהוציא את הערס שלך, אז עצה מכל הלב לך למוסד לחולי נפש ותתקבל שם בברכה אולי שתתפקח קצת תחזור! זהירות|מ--ק--ר--ה א--ב--ו--ד !!!
תפסו מרחק!

960milibarNOW

New member
"אמא...תגידי לו, הוא מעליב אותי"...

לא ממש שמים לב שאתה בן 16, אתה יודע, בגיל שלך כבר אמורים לדעת להשתמש בסימני פיסוק...בת דודתי היקרה, בכיתה ד', יודעת להשתמש בהם יופי. אולי אני אסדר לך שיעור פרטי אצלה, לא יזיק לך... ואת המשפט הזה של "עברת כל גבול" שמעתי ממך לפחות 3 פעמים. חוץ מלשרוט וליילל כמו חתול מסכן שלקחו לו את האוכל, אתה לא עושה כלום. כלב נובח אינו נושך...חכם, חכם מי שהמציא את המשפט. גם אני יכול על המקום להגיד שאני מאוד מעריך את אדון אחמד מכפר קאסם, לא שאני מכיר אותו כמובן, אבל מה אכפת לי להגיד? זה הרי לא עולה כסף...
קיצר, לא זכור לי שהפורום עבר לניהולך (אחרת הייתי מקבל הודעת error על המסך), ובינתיים אתה דיי זקוק לרחמיו של בורא עולם, עם המחלה הנפשית הקשה שלך...מעניין אם היא מעלימה את סימני הפיסוק מההודעה שלך, לך תדע. ואולי היא גם גרמה לך לרשום "ערס" במקום "ארס"? בחיי שאתה מדרדר. לך קח קצת תרופות ותחזור.

באמת אין לך חיים!! (960milibarNOW)

מה אתה נכנס לפורום של אנשים שאתה לא אוהב?! אין לך מה לעשות בחיים חוץ מזה?! לך תקים פורום - אנשים בלי חיים \ אנשים שנכנסים לפורומים שהם לא אוהבים!! אני בטוחה שאתה גם נכנס לפורום של דיג'ימון ופוקימון, אומר לילדים בני שבע שהם ילדים קטנים... תגיד: אין לך משהו יותר טוב לעשות?! רק להציק לאחרים ולקרוא להם: "ילדה בכיינית"?! אנחנו אוהבים את בריטני, לא כדי שהיא תשים עלינו, אלא כי אנחנו אוהבים את המוסיקה שלה!! ותאמין לי, אולי יום אחד היא באמת תשים עלינו את זה אני אומרת כי שחקנים שאני אישית מאוד מעריצה (מהסדרה הפצצה - "השבט") שמים עליי, ועד איך, אני מתכתבת איתם כל יום, גם באייאואל, וגם מדברת איתם בטלפון!! וגם אחת מהם, היא מעריצה של בריטני, והיא פגשה אותה, בריטני שמה עליה!! וזה שבריטני עכשיו לא מכירה אותנו, זה משהו אחר, אולי אם היא תפגוש אחד מאיתנו, היא כן תשים עלינו?! חשבת על זה?!?! לך, לך לפורום אנשים בלי חיים, ותעזוב אותנו בשקט!! וגם, תשיג לך שם יותר קליט, כי עם שם כזה, קשה לפרסם בכל הפורומים להיזהר ממך!! *מצורפת בזו תמונה של חלק מהשחקנים שאני מדברת איתם בעונה 5 של השבט... מי שזה מעניין אותו בכל אופן...*

960milibarNOW

New member
"הרוצה לשרוד חייב להמשיך לחלום"

הלוואי ותפסיקי לחלום. ואני לא אגיד יותר מזה, לא מתכוון להסחף למריבות שלך, ת'אמת, אפילו לא קראתי את ההודעה שלך, היא לא מעניינת אותי. את רק ילדה קטנה וכשתגדלי אני אגיב לך יותר ברצינות.

אוקיי, באייסיקיו הפסקנו לריב אבל...

את ההודעה הזו לא ראיתי!! וזה ממש מעלה לי את הסעיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי אני יותר קטנה ממך בגיל, אבל בשכל, הרבה יותר גדולה!!!!!!!!!!!!!!!! לירז - תודה!! |חולה עלייך| לכל המעוניינם - ליר היא אחותי בהכחשה...

../images/Emo15.gifהרכילות הבריטית החדשה...

לא יודעת מה אתכם שאני רואה לינק עם המילה GOSSIP אני פשוט לא נכנסת לאתר...
בואו נגיד ככה 50% אמת 50% שקר ממה שמתפרסם בעיתוני רכילות - נשאר לכם רק להאמין או לא להאמין...
מילבאאאאאר, התגעעגתי אלייך !!!
איפה כתובת מסנג'ר שלך שהבטחת לי ?!?!?
אני בהחלט נגד הסגידה של נדב לבריטני ( אם אליו התכוונת שאמרת " הילדה הבכיינית ), מתחיל להפחיד כל ההערצה הזאת שלו... הקטע עם " אמרתי כבר מזמן שצריך להתחיל במבצע השתלת I.Q בשבילו..." פשוט היה קורעעעע... סורי , אבל פשוט היה מצחיק...
לא להעלב נדב !!!
ביי...

960milibarNOW

New member
היי קרין ../images/Emo99.gif!

התייאשתי מהמסנג'ר הזה... אני מעדיף איי סי קיו. אגב, אם יש לך לתרום IQ, אל תהססי, זה למטרה טובה. אפילו מקבלים את הפתקית הזאת, שמוכיחה שתרמת...

i4britney

New member
אבוד מראש!

חשבתי שעוד נשארה לך תקווה להיות איכשהו בן-אדם נורמלי כמו כולם אבל אני רואה שזה לא ילך , לא רק שאתה מנסה לריב איתי פה בפורום ולפתוח הודעות רעות על בריטני שבהם לא רק אתה מביע את דעתך האישית גם מנסה למשוך תשומת לב ודיון סוער שישמך אחריך אלא אתה גם לא קולט שאני בן ולא ילדה בכיינית אלא בן 16 אני שם לב שיש לך גם בעיית קליטה אתה ממש מקרה אבוד מראש ! אגב בקשר לזה שאמרת שאני לא שם סימני פיסוק אז ככה : לא ידעתי שההודעות שלי ניגשות לאחר מכן למורה לבדיקה או שזה איזשהו מבחן או עבודה שמקבלים עליה ציון אז תקשיב אני לא חייב לשים סימני פיסוק כי ככה זה יותר נוח לי ואם אין לך "כוח" לקרוא את ההודעות פשוט אל תקרא אותם כנראה שגם שאתה קורא אותם אתה לא מבין את המסר שלי בכל הודעה והודעה שאני רושם וכנראה שזה פגם אצלך בבעיית הקליטה התורשתית שלך!!!

960milibarNOW

New member
תראו מי מצייצת...

יו! יו!
אנ'לא מאמין!!! היא שמה פסיק!!! חברים, לגזור ולשמור! נדבה שמה פסיק! כשמך כן את, ילדונת, זקוקה לנדבה...גם ככה אף אחד לא קורא את הודעות המגילה שלך, אז עדיף שתשימי פסיקים כדי שמישהו עוד איכשהו יתייחס אליהן. וכנראה שאתה הוא האידיוט אם עוד לא שמת לב שאתה לא מעניין אותי בגרוש ושאני לא שם על ההודעות שלך, כי בינתיים אתה היחיד שהביע התנגדות להשארותי כאן. כיאה לילדה בכיינית וממורמרת, הזכרון שלך מאוד קצר...אולי התחלת כזכר, עוד בהתחלה התייחסתי אלייך ככה, אבל כל האולטימטומים שלך והאיומים וההתבכיינויות לבת אל זיכו אותך ביושר בתואר "ילדה בכיינית". צר לי לבשר לך שעד שמנת המשכל שלך לא תקבל זריקת דחף פתאומית שתגרום לה לצמוח, אתה תשאר בן 16 פיזית, אבל מנטלית- ילדה בת 10.

Let Me Be

New member
די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסדר

960milibarNOW

New member
../images/Emo12.gif

גם את צריכה כדורי הרגעה?...הבכיינית לא חייבת לשים לב לכל הודעה שלי, וגם אם כבר שמה- היא לא חייבת להגיב. והתכוונתי לנדבה.

מצחיק... מצחיק... כולם לצחוק!!

אתה ממש שנון, אתה יודע?! כולם בבקשה לצחוק, לפני שהד*יל יעלב... מסכן... אין לו חיים, צריך לבוא אלינו... נדב..= נדבה.. כל כך מצחיק! אני פשוט קרועה כאן מצחוק!! אתה יודע שאני כבר מזמן הפסקתי להשתמש בהומור הזה?! מוסיפים ה' ויש לנו בת... חח... צחוקים איתך! אני בת 12, והפסקתי להשתמש בהומור הזה שהייתי בת 3!! ס**ם!! אני כן קוראת את הודעות המגילה שלו!! הוא לפות משתמש בשפה יותר נורמלית ולא מוסיף לשם הד**ק שלך ה' כדי להפוך אותך לבת... מאוד מצחיק, כמו שאתם רואים, אני פשוט מתה כאן מצחוק!! נדב, נא לא לשים לב, גם אני מעריצה שרופה אמיתית של בריטני, היא כזו מושלמת!! ובגלל כמה קנאים אהם אהם ...מיליבר... אהם אהם... אני לא מתכוונת להפסיק להעריץ אותה!! חוץ מזה, בכלל, אתה בסדר בראש?! הוא בן 16, ולא יעזור לך מה שתגיד, אם הוא כל כך מעריץ את בריטני, זו זכותו!! כמו שזכותך היא לעוף מהפורום הזה אחת ולתמיד!! הוא לא האדם היחיד שהביע התנגדות להישארותך כאן, גם אני מביעה את ההתנגדות שלך עכשיו!! וכמו שנאמר פה כבר, אנחנו לא צריכים בפורום ילדים שרוצים צומי!! הצעה מענינת - תקים גם פורום - "אנשים שרוצים קצת צומי"!! תיהיה מאוד פופולרי שם, אני בטוחה... זהו, אין לי עוד מה לומר לך, רק ביי!! ולא, לא להתראות!! דרך אגב, נדב, יש לך אולי אייסיקיו?

שלך = אליך \ לזה

עכשיו אתה בטח חושב כמה אני סתומה... 2 שגיאות כתיב!! אז תדע שכל זה, זה רק מעצבים עליך!!

למעלה