מצחיק... מצחיק... כולם לצחוק!!
אתה ממש שנון, אתה יודע?! כולם בבקשה לצחוק, לפני שהד*יל יעלב... מסכן... אין לו חיים, צריך לבוא אלינו... נדב..= נדבה.. כל כך מצחיק! אני פשוט קרועה כאן מצחוק!! אתה יודע שאני כבר מזמן הפסקתי להשתמש בהומור הזה?! מוסיפים ה' ויש לנו בת... חח... צחוקים איתך! אני בת 12, והפסקתי להשתמש בהומור הזה שהייתי בת 3!! ס**ם!! אני כן קוראת את הודעות המגילה שלו!! הוא לפות משתמש בשפה יותר נורמלית ולא מוסיף לשם הד**ק שלך ה' כדי להפוך אותך לבת... מאוד מצחיק, כמו שאתם רואים, אני פשוט מתה כאן מצחוק!! נדב, נא לא לשים לב, גם אני מעריצה שרופה אמיתית של בריטני, היא כזו מושלמת!! ובגלל כמה קנאים אהם אהם ...מיליבר... אהם אהם... אני לא מתכוונת להפסיק להעריץ אותה!! חוץ מזה, בכלל, אתה בסדר בראש?! הוא בן 16, ולא יעזור לך מה שתגיד, אם הוא כל כך מעריץ את בריטני, זו זכותו!! כמו שזכותך היא לעוף מהפורום הזה אחת ולתמיד!! הוא לא האדם היחיד שהביע התנגדות להישארותך כאן, גם אני מביעה את ההתנגדות שלך עכשיו!! וכמו שנאמר פה כבר, אנחנו לא צריכים בפורום ילדים שרוצים צומי!! הצעה מענינת - תקים גם פורום - "אנשים שרוצים קצת צומי"!! תיהיה מאוד פופולרי שם, אני בטוחה... זהו, אין לי עוד מה לומר לך, רק ביי!! ולא, לא להתראות!! דרך אגב, נדב, יש לך אולי אייסיקיו?