בריטני הייתה בTCA!

או מיי גוד!!!!

היא מ=ה=מ=מ=ת!!! היא ממש נראת מדהים!!!! היא נראתה ממש טוווב ואיך כולם צרחו לה שם...חח ההופעה של קווין לא משו..הייתי אומרת חח

מהממת!!!!!!

קראתי על זה גם כתבה ב-MSN.... היא יצאה פשוט מהממת... השיער שלה כזה מדהים!!!!! למי שמעוניין לקרוא את הכתבה אז הנה הקישור...

BritneyHeart

New member
מדהימהההההה../images/Emo99.gif

ההופעה של קווין דווקא מאוד יפה וגם השיר וגםםםם הוא נראה ממש טוב.

odelia a

New member
אני יודעת

שהיא בהריון, אבל זה לא אומר שלא צריך לטפח את עצמה קצת..היא פשוט נראית נורא בזמן האחרון בתמונות פפראצי וכל מיני, לא מאופרת, בגדים רחבים ולא יפים, אחרי הכל היא סלב והיא צריכה להיראות טוב;}

ForeverBS

New member
OH MY GOD

נראית מדהים!!!
ומי שאמר שהיא לא סקסית בהריון שיחזור בו
איזה חמודה, עד שהקהל נתן לה לדבר!
גם בטקס הבילבורד צרחו כמו מטורפים, אבל לא נראה לי שיותר מפה
איזה כיף
מהממת שכזאת... אהמ, ההופעה של קווין היתה קצת נחמדה.. לא אהבתי את השיר, לא נקלט לי בראש בכלל. רק ראיתי אותו מראפרפ וזהו, חשבתי שהוא יביא באיזה ריקוד מטורף כי הבנתי שהוא רקדן... איכזב אותי אישית בכל אופן...

SexyBack

New member
היא כ"כ אייקון!

הצורה שהריעו לה שם רק מחזקת את העובדה שהיא ע-נ-ק-י-ת בתעשייה, היא שם לא פחות גדול ממדונה וכל הגדולים למיניהם...

Shiri from the block

Active member
אני אגיב פה בכללי על הכל../images/Emo12.gif בריטני הייתה מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif והחזה שלה באמת ענקי!! :| ואיך הקהל מחא לה מלא כפיים!! איזה כיף!!../images/Emo9.gif עכשיו היא בטוח יודעת שיש לה למה לחזור../images/Emo11.gif רק שתעשה את זה כבר.. קווין היה ז-ו-ו-ע-ה !!!!! איכססססס הוא לא יודע לשיר וגם לא להופיע../images/Emo5.gif אבל דווקא בתמונות מהשטיח האדום (?) הוא נראה סבבה :X

Kryptonite

New member
אגב../images/Emo168.gif

זה רק אני, או שג'סטין הריע לקווין בסוף ההופעה שלו?

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif רק אתה.

כי כנראה רק אתה הצלחת לצפות בה עד הסוף

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif היא מדהימה ../images/Emo99.gif

איך הקהל אהב אותה.. וואווו השיר של קווין טוב, אבל לא הסגנון שלי. אני לא אשמע אותו שוב
והוא שר בסדר, נשמע בדיוק כמו אמינם.. אם לא הייתי יודע, הייתי חושב שזה שיר של אמינם.

למעלה