בריטני בראש 1 :)

בריטני בראש 1 :)

לאחר יותר מחודש שכולנו חיכינו לזה סוף, סוף זה הגיעה!!!!! כן, כן נבחרי השנה של ראש אחד. בריטני הייתה מועמדת ב4 קטגוריות- הורסת השנה, סוש השנה (הנשיקה עם מדונה, אשת השנה ופאדיחת השנה. באשת השנה (שער השנה) זכתה בריטני במקום בהשני, את המקום הראשון לקחה לה קמילה בורדונבה. בהורסת השנה זכתה בריטני במקום השלישי, במקום הראשון זכתה לואיסנה לופליטו ובשני אנג'לינה ג'ולי. בשוס השנה זכו בריטני ומדונה על הנשיקה מטקס הVMA. בפאדיחת השנה בריטני ופרד דארסט (פרד דארסט מתאהב בבריטני) זכו במקום הרביעי, במקום הראשון זכו בן וג'יי לו-החתונה שלא התקיימה. עוד בראש 1 הייתה "מלחמת הכוכבים" בין בריטני ומדונה שם זכתה בריטני עם 350 נקודות לעומד מדונה עם 340 נקודות. אך האכזבה באה מצד הקהל מדונה קיבלה 255 נקודות לעומת בריטני עם 240 נקודות. עוד היה על בריטני שערוץ "פלייבוי" רצה אותה בתור שפנפנה, אבל על זה אין מה לספר כי בטח כולכם יודעים את זה... סריקות מהעיתון יגיעו לאתר בימים הקרובים!

i4britney

New member
../images/Emo6.gifתודה רבה

כל הכבוד לבריטנוש, בהתחשב בעובדה שהיא הייתה בשנת חופש מעולם המוזיקה היא עדיין ב-TOP3 בהכל , מלבד זמרת השנה בה כריסטינה אגילרה זכתה השנה ובריטני לא הייתה מועמדת בכלל :) אבל אני בטוח שאם היא הייתה מועמדת היא הייתה קוטפת את הקטגורייה הזאת גם למקום ה-1!!!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifהסריקות...

לאילן מהפורומים של LOB

omerdo

New member
../images/Emo77.gifבריטני גם במעריב לנוער../images/Emo70.gif

רק בעמוד הפוסטר, בתור נבחרי השנה, שם היו גם ג'סטין ידידנו, ביונסה, ועוד כמה שאני לא זוכר(אני לא בבית). אבל שבוע הבא הגליון הענק המסכם של השנה ששם בטח בריטני תהיה... דיווח מלא ממני שבוע הבא!

נצל"ש../images/Emo26.gif

אני יודעת שאני לא בפורום הזה אבל רציתי לידע אותכם כי חשבתי שתשמחו
יש לי גם מעריב לנוער ובמדור "שם פה" כתוב על בריטני: "הגברת מאחורי הסרט היא בריטני ספירס (יש שם תמונה שלה עם סרט שחור על הראש), שצולמה במהלך מופע MTV בטוקיו. ספירס משוטטת לה בזמן האחרון באסיה, כחלק ממסע קידום המכירות לאלבומה החדש, In The Zone. רגע, אסיה זה גם אנחנו, נכון? זה אומר שהיא תקפוץ גם אלינו? כן, בטח" לסיכום - רוב הסיכויים (לפחות לפי מעריב לנוער) שבריטני מגיעה לישראל! אני לא מעריצה שלה אבל אין לי כלום נגדה וחשבתי שזה ישמח אותכם..
אם אתם רוצים אני יכולה לסרוק את הקטע רק תגידו לי..

i4britney

New member
תודה רבה ../images/Emo3.gif

לעעע באמת? לא יכול להיות! למרות שזה ישן עבורי, תודה על העידכון לחברי פורום אחרים שכנראה לא יודעים :)...

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifנדב יש לי בקשה אליך../images/Emo70.gif

כל פעם שמישהו מפרסם משהו בנוגע לבריטני, וזה ישן עבורך אתה ישר כותב שזה לא חדש.... וזה ממש מעצבן- כי אם לא פרסמו את זה בפורום לחברי הפורום זה יכול להיות חדש
חשבת על זה
לתשומת לבך...

../images/Emo41.gifישמח מאודדד../images/Emo70.gif

כבר היו כמה פרסומים לגבי זה שהיא תגיע לארץ.. אבל הכל שמועות בינתיים..
תודה

למעלה