בריחה חדש

ilanama1

New member
אני לא נגנתי רק פעם אחד

שמעתי פעמים את ה המנגינה היא זהה אין צורך לנגן פעמים

Lady in red2

New member
אני לא מצליחה לפענח את הקוד של הספה

הבנתי שזה לפי הסדר של צבעי הספרים שבארונית, אבל אין שם ספרים בצבעים כתום, צהוב וחום. הכוונה לצבעים של התמונה?

ilanama1

New member
ובכן אני אסביר לך

אחרי שחברת את שלושת הפתקים כל פעם משתנה התחילי בצד שמאל כתובים לך שמות צבעים רשמי את הצבעים בסדר שעל הכוננית למשל אם אדום מופיע ראשון אז הוא יהיה 1 אם ירוק מופיע חמישי הוא יהיה מספר 5 וכך הלאה וזה הקוד לכספת

ilanama1

New member
הסטופר

גשי שוב לשידה של הנגן נתקי את החשמל ולפני שאת מחברת את הסטופר כווני אותו לזמן שאת חושבת שבנתיים את תצליחי לעשות את המשימות אני מתתי פעמים עד שהצלחתי לאחר שאת כיוונת אותו חברי לחשמל הפכי אותו וחברי לחשמל גשי לצינור הרכיבי את הברז ו-30 שניות בערך לפני גמר הזמןסובבי את הגלגל 4 פעמים ימינה ורוצי למטה מתחת לשטיח כסי את המקום והמתיני לפיצוץ ולאחר מכן צאי משם הקליקי על המנהרה ואת בחוץ

Lady in red2

New member
לאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif זה הרג אותי למרות

שברחתי למטה... נראה לי שדלף יותר מדי גז... טוב, אני בינתיים פורשת. ננסה שוב מאוחר יותר.

Lady in red2

New member
סגרתי, פשוט הגלגל יצא באמצע

אחרי שכבר סובבתי אותו, אז בטעות סובבתי יותר מדי.

מקס6

New member
איפה הכספת,,,,,? חיברתי את ,,

הפתקים ולא מבין כלוםםםםםםםם ישועה

Lady in red2

New member
אתה צריך להקליק על הספה

על המשענות שלה: שמאל, שמאל, ימין, ימין, שמאל, ימין, שמאל (נשמע כמו איזו צעדה צבאית
)

מקס6

New member
לא מבין עם הפתקים שחיברתי ,,,

לא רואה שום שמות של צבעים ,,,עזרה רואה כספת ואיזה סטופר?

ilanama1

New member
אם תסתכל על דף הנייר

כשהם מחוברים כולם תראה שיש רשימה של צבעים התחל בצד שמאל כתוב RED BLUE מלמעלה למטה זאת רק דוגמא בשורה ואם האדום הוא שני ברשימה אז הוא יהיה מספר2 וכך הלאה לפי הצבעים של הספרים על המדף

ilanama1

New member
אני אסביר שוב אולי אני לא מסבירה

טוב אני כבר מסטולית דף הנייר יש בו נדמה לי 6 שורות ובכל שורה כתוב שם של צבע שורה ראשונה למשל אדום שורה שניה כחול שלילי סגול וכך הלאה אתה צריך לרשום את מספר השורה שבו מופיע הצבע של הספרים בכוננית יש לך כחול אדום ירוק וסגול נדמה לי שזה הסדר אם האדום שורה ראשונה בדף הוא יהיה 1 אם הסגור כתוב בשורה השניה הוא יהיה 2 וכך כל 4 הצבעים למרות שיש 6 שורות אתה צריך רק 4 כמספר הצבעים של הספרים

למעלה