אחרי שחברת את שלושת הפתקים כל פעם משתנה התחילי בצד שמאל כתובים לך שמות צבעים רשמי את הצבעים בסדר שעל הכוננית למשל אם אדום מופיע ראשון אז הוא יהיה 1 אם ירוק מופיע חמישי הוא יהיה מספר 5 וכך הלאה וזה הקוד לכספת
גשי שוב לשידה של הנגן נתקי את החשמל ולפני שאת מחברת את הסטופר כווני אותו לזמן שאת חושבת שבנתיים את תצליחי לעשות את המשימות אני מתתי פעמים עד שהצלחתי לאחר שאת כיוונת אותו חברי לחשמל הפכי אותו וחברי לחשמל גשי לצינור הרכיבי את הברז ו-30 שניות בערך לפני גמר הזמןסובבי את הגלגל 4 פעמים ימינה ורוצי למטה מתחת לשטיח כסי את המקום והמתיני לפיצוץ ולאחר מכן צאי משם הקליקי על המנהרה ואת בחוץ
כשהם מחוברים כולם תראה שיש רשימה של צבעים התחל בצד שמאל כתוב RED BLUE מלמעלה למטה זאת רק דוגמא בשורה ואם האדום הוא שני ברשימה אז הוא יהיה מספר2 וכך הלאה לפי הצבעים של הספרים על המדף
טוב אני כבר מסטולית דף הנייר יש בו נדמה לי 6 שורות ובכל שורה כתוב שם של צבע שורה ראשונה למשל אדום שורה שניה כחול שלילי סגול וכך הלאה אתה צריך לרשום את מספר השורה שבו מופיע הצבע של הספרים בכוננית יש לך כחול אדום ירוק וסגול נדמה לי שזה הסדר אם האדום שורה ראשונה בדף הוא יהיה 1 אם הסגור כתוב בשורה השניה הוא יהיה 2 וכך כל 4 הצבעים למרות שיש 6 שורות אתה צריך רק 4 כמספר הצבעים של הספרים