בריא ומחודש?

הורסמאן

New member
מה זה כולם מסכימים?

שצריך לטפל במים? אין "ויכוח בין הרופאים השונים", על איזה ויכוח אתה מדבר? עדיין אין לך שום הוכחות שמיגנוט "מחסל וירוסים" אתה כותב "חיסלנו וירוס ברפת בפחות מ24 שעות" זה לא בדיוק נשמע כמו מחקר, יותר כמו ניסוי שערכת, ואתה לא ממש יודע אם הוא בכלל עובד, ואם כן למה. אך לעיניננו, מה הקשר לסוסים? ומדוע את מציג דברי שווא על התועלת שהפטנט אמור להביא לבעיות חניכיים בסוסים?

הורסמאן

New member
מבלי להכנס לאחוזים

כי זהו טחוז שנראה מוגזם, אלא אם מדובר בסוסים "הנבדקים" שנבדקו מתוך כך שהראו סימפטומים, עדיין אתה מתעקש להתעלם מן העובדה שהגורם לרוב הדלקות האלה הוא יווצרות שפיצים בשיניים הטוחנות. (אני מקווה שזה לא מעיד על עבודתך כמדען). ברגע שמשפיים את השפיצים שמופעים בשניים האלה, הגורם לדלקת מוסר והדלקת עוברת תוך מספר ימים, בדרך כלל אך ורק בעזרת מעט מלח בפה. הפטנט שלך לא יכול למנוע את הדלקות האלה, ואין בו צורך בשביל לרפא אותן. אלה הן עובדות. כמו שכבר אמרתי, יכול להיות שיש לך פטנט מצויין, אך לא כ פיתרון לבעיה שלשמה אתה מציע אותו. זה מצחיק שאתה מציע לי ל"העמיק במחקרים", בזמן שאתה עצמך מסביר שאינך מבין בסוסים. אז אנא, במקום לשחרר צרורות לכל הכיוונים, תלמד את הנושא שבו אתה רוצה לעסוק, וחזור אלינו עם הסברים כשתדע על מה שאתה מדבר.

שאלה לד"ר אלישר ואחרים

עד כמה נפוצה דלקת חניכיים בסוסים, מה אחוז ההפלות בסוסים בממוצע, מהו אחוז תופעת דלקות רחם, האם יש מחקרים המראים השפעה על זרימת זרע בסוסים ואיכות המים, דהינו: באיזורים שונים בעולם עם איכות מים שונה. תודה מראש

מסכימה עם דר אלישר

מאוד נדיר לראות בעיות חניכיים בסוסים עקב אבנית הציתות מהמאמר שלי לא מדויק!! רוב בעיות השיניים הן משחיקה וצמיחה מוגברת, טראומה וכו. בעיות חניכיים מישניות לדלקות אילו בכל שנות עבודתי ראיתי הצטברות אבנית במעט מאוד סוסים שאני לא יכולה לשייך לבעיה פתאלוגית רינת

שימוש במאמר מחוץ לתוכן

בעיות שיניים בסוסים בעיקר נובעות משחיקה או צמיחה מוגברת של שיניים באופן לא שווה בפה מנסיוני הקליני בעיות אבנית נדירות ולא רלוונטיות מבחינה קלינית בסוסים.

עידוד השתייה לסוסים

תוצאות מחקר חלקיות ברפת חלב קיבוץ לוחמי הגטאות רפת מעלה הניסיון בשש שקתות, על שלוש מהן הותקן מסנן עם טכנולוגית המגנוט של אקווה סופט ושלוש שקתות יישארו ללא מסנן על כולם שעוני מים. הכוונה לבדוק האם הפרות אוהבות ושותות יותר את המים הממוגנטים. מאחר שהפרות נחשבות לבעלי חיים בעלי חוש טעם וריח מאוד מפותח בדקנו האם הן תעדפנה את המים הממוגנטים על פני המים רגילים. הניסיון מלמד כי המגנוט מבטל את טעם הלוואי של הכלור במים. התברר, כי הפרות שתו כ-40 קוב מים יותר מהשקתות בהן המים ממוגנטים. אנשי המקצוע אומרים, שפרות השותות יותר מים גם מניבות יותר חלב וכי כל תזונאי הבקר ממליצים על עידוד השתייה. מחקר נוסף שנערך בימים אלו בשער העמקים קובע כי הפרות לא רק שותות יותר הם גם אכלות יותר 2.5 ק"ג יותר מזון ליום מקבוצת הביקורת עם עליה משמעותית בתנובת החלב. השאלה המתבקשת האם עידוד השתייה לסוסים יכול לתרום בצורה כל שהיא להתפתחות הסוס בצורה שונה בראותי יותר? האם קיים מחקר כל שהוא על עידוד השתייה לסוסים והאם עידוד השתייה יכול לתרום לסוס. תודה

הורסמאן

New member
השאלות הנשאלות הן

כמה פרות? בכמה זמן הן שתו את יותר המיים? והאם העליה בצריכת המיים תמשך? כי סביר להניח שברגע שהן תתרגלנה לטעם המשופר (אם קיים באמת) הן תחזורנה לשתות את כמות המיים הרגילה, אותה הן שתו עד עכשיו. מתבקשת שאלה לא פחות חשובה, היתרונות של המערכת שאתה מציע ואשר תיארת עד היום, נשמעים מכובדים למדי, אם אלה קיימים, מדוע אתה מתאמץ כל כך לחפש אי אלו יתרונות נוספים? ברור שכל המרבה הרי זה משובך, אך אם התיאורים שלך עד היום נכונים, האם לא חשוב יותר שתשקיע את זמנך ביצור, שמה לא תוכל להדביק את הביקוש? האמת היא שכקורא מהצד, ההודעות שלך סובלות מאי-אמינות מוחלטת. אתה מתאר נסיונות דלים, כמחקרים. אתה מתאר שאיפות שלך כממיצאים. אתה מביא ציטוטים, שהכותבת אותם מכחישה כל קשר לטענות שלך, ואפילו אינך טורח להגיב על ההכחשה הזאת. אני מציע שאם באמת יש בידך פטנט כה מדהים, תחפש מישהו אחר שיפיץ אותו, כי בדרך שאתה הולך אתה רק תבריח קונים פוטנציאלים.

שאלות נוספות

מה ההשפעה על איכות החלב? שומן וחלבון? אני מאמינה שצריכת המים מושפעת מהמערכות העצביות המיועדות לכך (IT IS PLAIN PHYSIOLOGY CHEMORECEPTORS IN THE BLOOD REGULATED BY BRAIN CONTROL CENTER ETC....) ולכל גוף מערכת ויסות משלו. צריכת מים מושפעת מהרבה מרכיבים: טמפ חיצונית, תזונה, מלחים, יכולת הגוף לאחסן מים עודפי מים יסולקו עי הכליות ! מים הם באמת חשובים אך האופן בו אתה מעמיד את הדברים לא מעודד אנשים עם רקע מחקרי- רפואי להקשיב. השאלות אשר אתה שואל יכולות להיות מעניינות אך עליך לבצע מחקר מסודר ולערב אנשי מקצוע מתאימים שיוכלו לבדוק את התוצאות ואת אופי המחקר. ואז להציג את הדברים באופן מסודר במאמר בעיתון מוכר ולא בפורום באינטרנט! אני מאחלת לך בהצלחה נראה שאתה מלא ב PASSION לגבי המוצר

הורסמאן

New member
אצלי מתקבל הרושם

שהוא מאמין מאוד שהוא מצא פתרון או תרופה מאוד טובים, ועכשיו הוא מחפש בעיה או מחלה להתאים להם. :)

למוצר חדש וולשווקים חדשים צריך

קודם כל ליצור ענין. העובדה שאתה מגיב. חיובי שללי לי זה ממש לא משנה, העובדות אצלי מדברות בעד עצמן וכל אדם יש לא גישה שונה אך הוא מעוניין לשווק את הטכנולוגיה, ויש שהם כאלה שהם במצב של "משחק" אז תבין מה שאתה רוצה להבין.

המחקר ברפת חלב מנוהל ע"י

החקלאית והם בודקים את כל ההשפעות של עידוד השתייה ברפת חלב והשפעות המרכבים המשפעים במים. ברפת אחרת הובהר לי היום, כי כמות מנת המזון ירדה ב600 גרם וכמות החלב נשארה יציבה. יש מנות זולות ויקרות יותר... שזה אומר כי שקיימת השפעה שונה של פעילות איזים על מנות מזון שונות עם מים שטופלו בביו מגנטים ומבלי להבין הרבה בבעלי חיים הכיוון של המחקרים הוא מרתק. האם קיים גוף ארגון כל שהוא לסוסים בדומה לחקלאית בישראל או בכל מקום אחר בעולם בכדי שינהלו מחקר על השפעת סוגי המים על סוסים. תודה על תשובתך

תשובות לשאלות שלך

למים ממוגנטים קיימת פעילות אנזימים גבוה יותר ב-30% גבוה יותר ממי ברז. ומהשאלות האחרות שלך נשמע ש... אנני יודע לענות.

שני דברים:

אחד, שאין לך עניין שסוסות (ובטח לא סוסים) יניבו יותר חלב... והשני הוא, שסוס אמור לשתות על פי צרכיו. מים נקיים, טריים, זמינים ולא קרים מדי אמורים לעשות את העבודה, הסוס יווסת בעצמו. ידוע לי, שיכולה להיווצר בעייה התנהגותית של סוסים ששותים יותר מדי, וזה בהחלט לא בריא עבורם. לכן בכלל לא ברור לי שצריך לעודד סוסים לשתות יותר מכפי צורכם (ז"א יותר ממה שהגוף שלהם מסמן להם שהם זקוקים לו, בהנחה שהסוסים בריאים ומים כאמור מסופקים להם).

למעלה