בריא ומחודש?

אבנית,אבן שן דלקות חניכיים בסוסים

טיפול ומניעה. סימנים של בעיות שיניים דלקות חניכיים בסוסים · אופן אכילה לא נורמאלי (סיבוב הראש, אוכל שנופל, ריור מוגבר) · ריח רע מהפה · סירוב לאכול, אכילה איטית, סירוב לאכול סוגים מסוימים של אוכל. · סיבי חציר ארוכים בצואה · איבוד משקל · נפיחות בלסת התחתונה, בצידי האף ובלחיים. · נזלת מהאף (בדרכ צד אחד) מוגלה מהלסת התחתונה. · סוס שמתנגד למתג (בזמן האיכוף, ברכיבה) · סוס שקשה לשמור "על המתג",קשה על צד אחד, מתנגד לכיפוף · סוס שמנער או זורק את הראש למעלה ולמטה · "bridle lame " סוס נראה צולע כשהוא על המתג (לא צולע בשום אופן אחר) · לעיסה יתרה של המתג, סוס שפותח את הפה, הוצאת לשון בזמן העבודה. אנו ממליצים שסוסים יבדקו אחת לשנה ע"י הוטרינר המטפל. בסוסים בעייתיים ידרש טיפול פעם בארבעה חודשים או חצי שנה עד תיקון הבעיה. ומומלץ לטפל במים בטכנולוגיה נטולת כימיקלים טיפול באבנית קיימת בשנים ומניעת אבנית ודלקות. http://www.aqua-israel.co.il/horse.html

חידושים והמצאות לטיפול בע"ח

באבנית שן, דלקת חניכיים בסוסים, ובבעלי חיים, הטכנולוגיה היא מסנן המטפל במים ומותקן על השוקת לסוסים, הטכנולוגיה החדשה מטפלת באבנית שן קימת ומונעת הצתברות של אבנית ודלקות חניכים לבעלי חיים. הטכנולוגיה המדמה טיהור מים טבעי, ומטפלת באבנית, ארסן, חיידקים ווירוסים. במלים אחרות ניתן לומר, שהצלחנו להכניס את הטבע לתוך מסנן. הטכנולוגיה במסנן הדור הרביעי לטיהור מים וטיפול באבנית, מדמה זרימה של מאות אלפי נחלים הנשפכים לתוך נהרות ומפלי מים עצומים, והופכים את המים לעשירים במינראלים זמינים לגוף ומונעים אבנית שן ודלקות חניכיים. טכנולוגיה זו מאפשרת להזרים מים חיים לכל הברזים בבית ובחווה למשך כל החיים, כשהיא פועלת ע"י ביו- מגנטים וקפיצים מיוחדים, היוצרים גלים מגנטים, תהודה ותדר מגנטי טבעי, וההופכים את המינראלים לזמינים בדיוק כמו בטבע ! חשוב לציין שהטכנולוגיה היא ללא החלפת סננים וללא כל עלויות תחזוקה או אנרגיה חיצונית. תוכלו לראות את הטכנולוגיה בפעולה טיפול ומניעת אבן שן ודלקת חניכים בבע"ח אבן שן ודלקת חניכיים נפוצות מאוד בבע"ח, כלבים, חתולים וסוסים בדיוק כמו בבני האדם. מחקר חדש קובע כי % 80 מהכלבים והסוסים ו 75% מהחתולים סובלים מדלקת חניכיים כתוצאה של אבנית השן. המים, המים והמזון, המינראלים והמלחים שבמזון ובמים הופכים לקרקע פורייה להתרבות של אורגניזם שונים בחלל הפה, הם עוברים שינוי ע"י חיידקים המנצלים אותם למזון והופכים לאבן שן ולחיידקים הגורמים דלקות חניכיים. אבן שן, אבנית מצטברת ופוגעת בחניכיים, גורמת להם לנסיגה ולדלקות וחושפת את שורשי השיניים. דבר זה מערער את יציבות השן וגורם לבע"ח לכאב חזק, החניכיים נסוגות והאזור דלוק ומדמם, החיידקים המצטברים מפרישים רעלים הגורמים להיווצרות דלקת . החיידקים חודרים לבעלי חיים למחזור הדם, לשריר הלב, לכבד ולכליות , ולדרכי הנשימה הפוגעים בהם עד למצב מסכן חיים! למה כדי לשים לב!!! האם כלבכם או החתול סובל מריח רע וחריף מהפה? האם שיניהם הפכו צהובות חומות והופיעו עליהן משקעים? האם הוא מסרב לאכול? האם הוא אוכל באי-חשק או יורד במשקל? האם הוא כבר לא שמח להחזיר לכם את הכדור או הענף שזרקתם? אם עניתם על אחד השאלות בחיוב בע"ח שלכם סובל מכאבים עזים מאבן שן, אבנית בשניים ודלקת בחניכיים! במידה ובע"ח כבר סובל מאבן שן ודלקת חניכיים מומלץ לבצע ניקוי שיניים אצל וטרינר ! ניקוי השיניים מבוצע בהרדמה מלאה ולכן בע"ח צריך להגיע בצום של לפחות 8 שעות ממזון. ניקוי שיניים (בדיוק כמו אצל השיננית שלכם) יגרום לפציעת החניכיים דימום וכאב ולכן חשוב לטפל באנטיביוטיקה לפני הניקוי ולאחריו כדי למנוע זיהום מחיידקיים שהיו בפה וזיהומים, מהפציעות החדשות בזמן הניקוי. הטיפול הנכון הוא מניעה!!! למנוע ככל האפשר מחלות ובעיות. עדיף תמיד למנוע מחלה מאשר לטפל בה. גישה זו מונעת עוגמת נפש, חוסכת כסף ובעיקר מקטינה את הסכנה והסבל הנגרם לאדם ולחיה. מניעת אבנית השן והסרת אבנית קיימת עם מים חיים – מים ממוגנטים לשתייה קבועה מים מונעת הצטברות של אבנית השן וגם מונעת דלקות חניכיים ומחסלת חיידקים. הסרת האבנית בצורה טבעית ללא כימיקאלים או התערבות שיננית, תורמת למראה אסתטי יותר של השיניים לטווח ארוך, ומגינה על החניכים מפני דלקות. Healthier teeth with magnetized water Journal of Clinical Periodontology, Vol. 25, pp. 316-21 תגובת ד"ר מתן אביטל ד´´ר מתן אביטל הוא מומחה בשיקום פה ומשנה למנכ´´ל מכבידנט. המאמר מעניין ולפי הנתונים מתקף את ההשערה כי מים ממוגנטים מפחיתים הצטברות אבן שן ולכן שכיחות דלקת החניכיים יורדת . תגובת ד"ר גרינבאום ד"ר גרינבאום הוא מומחה בשיקום פה ברפואת שיניים ומנהל פורום רפואת שניים מ docors.co.il מאיר פיטוסי שלום המאמר מעניין -הוא פורסם בג'ורנאל מכובד ויש להתייחס אליו כאל מאמר ממגנט . אם כבר למגנט מים אולי כדאי למגנט את כל מי השתייה -זה יכול לגרום למהפך בחיינו !!! למאמר המלא באנגלית: Healthier teeth with magnetized water למאמר מעניין לאוהבי הסוסים http://www.aqua-israel.co.il/horse.html בבקשה להעביר את המאמר לחברים האוהבים בע"ח

סוסים בריאים יותר בנהלל

ענף חוות סוסים ( ישראל ) ערכת סנים של מים חיים הותקנה במושב נהלל, במשק ובחווה של מר בועז כהן, מרכז משק המים והחצר של הישוב. תוצאות הבדיקות במשק נהלל "אין יותר אבנית, אין ירוקת בשקטות חווה הסוסים, אין יותר צורך להשתמש בכלור וחומרים כימים לניקוי השקטות בחווה". אין דלקות חניכיים לסוסים. http://www.aqua-israel.co.il/horse.html

הורסמאן

New member
מה אתה אומר?

אין יותר אבנית? ואין ירוקת? ואין יותר צורך? ואין כלור? ואין לך עוד שטויות למכור כאן?

הורסמן תקרא מחקרים לפני

שאתה עושה צחוק מעצמך. אף אחד לא מנסה למכור לך מנסים ללמד אותך לדאוד יותר טוב בבעלי החיים תבדוק מחקרים ורק אז תגיב http://www.aqua-israel.co.il/horse.html

vet

New member
תגובת דר' אלישר

דלקת חניכיים כתוצאה מאבנית השן, ממש, אבל ממש לא נפוצה בסוסים. למעשה לא חושב שראיתי אפילו מקרה אחד בעשר שנים האחרונות.

הו, טוב לראות אותך פה!../images/Emo107.gif

המון זמן לא היית! מקווה שתישאר.

jgut

New member
בכל מקרה אני מבקשת

פעם הבאה לשרשר להודעות קודמות שלך או לשירשור קיים. בנוסף אין לעשות פרסומת על גבי הפורומים של תפוז. ודבר אחרון - אים מטרתך לשתף פה את אנשי הפורום במשהו אנא תספר מי אתה, מה מטרתך ובאיזה הקשר אתה כותב הודעות אילו.

הורסמאן

New member
אתה מתאר מצב

שבו סוס זקוק לשיוף שיניים. בגלל אופן הלעיסה של סוסים (טחינה), ומשום שהשיניים ממשיכות לגדול כל הזמן, לעתים השחיקה יוצרת "שפיצים" שפוצעים את החניכיים ויש צורך לשייף אותם. אין לזה שום קשר לאבנית, ובטח שלא תוכל לעזור לבעיה הזאת עם מיגנוט של מיים. אנא עשה שעורי בית, לפני שאתה מנסה למכור לנו שטויות.

הורסמן אולי אתה מבין בסוסים אבל

זה לא הופך אותך לחוקר ומדען בתחום דלקות חניכיים לסוסים, מים ממוגנטים או מים שעברו טיהור מגנטי ידועים כמחסלי בקטריות וחיידקים, כך שכל בעיה קיימת הפוצעת את פה הסוס מים אילו יכולים למנוע דלקות, האבנית שבמים הנדבק לשיניים הוא מצע להתפתחות חיידקים. אז אם זה שטויות בשבלך כנראה שאתה קואובוי עם סגריה בפה.

הורסמאן

New member
יותר מזה

הבנה בסוסים לא הופכת אותי לתחמן. אם אתה רוצה למכור פטנט שאולי הוא טוב ויעיל, אולי, ציין את הדברים שלהם הוא עוזר ונסה לשכנע קונים פוטנציאלים עם היתרונות של הפטנט הזה. כשאתה מספר לנו על בעיות בחניכיים, שלדבריך נגרמות מאבנית, ואשר דר' אהוד הסביר לך שבעשר שנים האחרונות הוא אולי ראה סוס אחד שסובל מזה, ואני אספר לך שבארבעים שנה ראיתי שניים, אתה מעורר ספק גדול ביכולת של הפטנט שלך לעזור בדבר כלשהו. מפני שאם הוא היה עוזר, לא היית צריך לספר לנו סיפורים. אז אני לא קאובוי, כי אני מתעסק היום בענפים אחרים, ולעשן הפסקתי לפני 17 שנה, אך זה לא מונע ממני לתאב עבודה בעיניים.

בקשר לפטנטים ועוד 6 פטנטים אחרים

אני לא מבין גדול בסוסים ולא מתימר להבין בסוסים. אנחנו קבוצת מדענים שעובדים רק עם עובדות ולא סיפורים, הטכנולוגיה מטפלת באבנית שן ומונעת דלקות חניכיים. אלה הם העובדות ממחקרים חיצוניים של מומחים בתחום זה. אנכנו עובדים רק עם עובדות, אז... עובדות לחוד וסיפורים לחוד. ראה מחקר מאת ד"ר רינת ביטון שנערך באנגליה "בעיות שיניים מאוד נפוצות בסוסים. עד כ 80% מהסוסים הנבדקים יש סימנים של מחלות בשיניים ,אבנית, דלקת בחניכיים וכו". אם אתה טוען שאין לסוסים דלקות חניכיים מי אני... ואם כן יש להם דלקות חניכיים לפי הסמטומים המופעים במאמר ... אז יש פיתרון לבעיה ,אתה נתקעתה בנושא האבנית תראה את כל התמונה , למים ממוגנטים יש פעילות אינזימית ב 30% יותר ממים רגלים,דהינו פעילות עיקול המזון טובה יותר. בפרות מחקרים בארץ ובעולם קובעים כי יש ירידה בתאים סומתים בפרות חולבות (דלקות עטין), עליה בתנובת החלב, המלטות קלות, התעברות בפעם הראשונה או שניה בקבוצת הביקורת שלישית ורבעית , ירידה בדלקות ברחם ועוד, אז... תפתח את הראש תעמיק במחקרים תבין תלמד ותראה את כל התמונה לפני שאתה מגיב ויורה מהמותן.

עוד עובדה חשובה ליתרונות טיפול במים

המערכת הותקנה ברפת בקיבוץ דגניה ב' גם על מערכת הצינון הרעיון היה לינון גם את האויר , תוך 24 שעות המערכת חיסלה את וירוס כחול הלשון ברפת וניתן לראות את העליה בתנובת החלב. מערכת נוספת הותקנה ברפת מרמור בית שערים עליה משמעות בתנובת החלב ועוד. לאחרונה התפרץ וירוס שלשולים "מתזים" בבקר, ברפתות שהותקנה הטכנולוגיה החדשה הפרות כלל לא נפגעו "אין שילשולים". ידוע מהרפואה האלטרנטיבית כי ינון אוויר, החדרת חמצן למים ואוויר מטפלת מחסלת וירוסים וחיידקים וזה בדיוק מה שהטכנולוגיה המהפכנית של אקווה סופט נטולת הכימקאלים יודעת לעשות. לענין מים. קיים קשר ישיר לעליה התלולה במחלות הסרטן ואיכות המים, כלור במים, ארסן, פלואור, חדירת מזהמים אורגנים למאגרים, חנקות ועוד. סוס צורך כ- 30 ליטר מים ביום האם אתה או כל רופא בפורום זה או אחר לא ממליץ ולא חושב שכדי לטפל במים לבעלי החיים בטכנולוגיה זו או אחרת ולהוריד את כמות הרעלנים הנמצאים במים. חשוב גם לדעת כי חברת אקווה סופט היא חברה יזמית המשקיע את כל ההכנסות שלה בהמשך מו"פ למציאת פיתרונות כלכלים לבעית המים והרעב. מאיר פיטוסי ממציא ויזם מנכ"ל החברה

הורסמאן

New member
אני סקרן

בישראל יש כמה אלפי סוסים, אולי תמכור מאה מערכות, אם נוסיף את הפרות והעיזים במשקים השונים, אולי תמכור 2000 מערכות כאלה בשנים הקרובות. יש בישראל 6 - 7 מליון בני אדם, לא נראה לך שאתה מתרכז בשוק הלא נכון?

לסקרנות שלך התמונה הגדולה

השוק הישראל הוא בסך הכל מעבדה בשבלי, בדיקות תעשיתיות ליצור ההמוני של המערכת... השוק הגדול הוא ארה"ב, יפן, אירופה,הודו וסין למניעת מחלות כרוניות ולמניעת מגוון מחלות והפרצות של ווירוסים שונים בבעלי חיים. ע"י ינון של מים "מים ממוגנטים" מים חיים שזה בעצם כמעת אותו הדבר מים חיים הם לא תרופה אבל הם כן יכולים למנוע מחלות. והתרופה הטובה ביותר היא מניעת מחלות החוסכת כסף רב וסבל מהחולה ומבעלי החיים. אנו מעוניינים לבדוק בארץ במידית האם הטכנולוגיה החדשה יכולה לטפל במחלת הפה והתלפיים ומעוניינים לקבל מקומות החשודים כנגועים להתקנת המערכת לבדיקה,ההתקנה תתבצע ללא כל תמורה ביום לחשד של התפרצות, הטלפון שלי 052-8628410 . בכל מקרה העניין של כמה נמכור זה באמת לא מה שחשוב, נכון שנמכור הרבה מאוד כי יש כאן פיתרון טכנולוגי נטול כימיקאלים לטיהור מים טיפול באבנית חיידקים ווירוסים ללא החלפת סננים וללא עלויות תחזוקה = מערכת ינון של מים ואוויר שינוי מטען יוני ללא כל מקור אנרגיה חיצוני. העניין המרכזי תמיד היה הקמת ארגון גג למו"פ למציאת פיתרונות כלכליים לבעיית המים והרעב ולא כמה נמכור. בדרום הודו למשל באזור בו חיים מעל ל- 100,000,000 מאה מליון איש המים הם עם ארסן כאשר 10,000,000 עשרה מליון מתוכם כבר חולים במחלות סרטן שונות ( ויש כאלה הטוענים שזה דילול טבעי... ולמה לי... כדי לי לעשות כסף והרבה ... אני לא חושב כך ) , הבעיה היא שההודים באיזור הדרום מרווחים בממוצע 50$ לשנה, כן, חמישים דולר לשנה ועלות המערכת היא 550$ לצרכן, אנו בודקים אך להעביר 10,000,000 עשר מליון מערכות להודו במחיר של עלות להודו וניסיון לשלב בפרוייקט זה את הבנק העולמי ו/או משקעים ויזמים עם עניין כזה או אחר בדרום הודו. המסנן הטכנולוגי בשילוב כמות מזערית של ברזל ננו חלקקי ברזל / אבקת ברזל קושרת את הארסן ( ננו הוא מליון החלקיק ) ויכולה לטפל ב100% מהארסן שמופיע בצורה טבעית במים או חדר למים מחקלאות ו/או תעשייה המערכת מטפל בכל הארסן. בעיית הארסן קיימת במספר רב של מדינות בעולם כולל ארה"ב ודרום אמריקה, אז... באמת שזה לא משנה כמה אני ימכור, אני מעוניין במציאת פתרונות ולא בכמה נמכור... כסף הוא עניין של מספרים... והכסף לא הוא זה שעושה את האדם האדם עושה את הכסף. "יזמות היא לא תואר או תפקיד יזמות היא מצב נפשי של אנשים המעוניינים לשנות את העתיד". מקווה שסיפקתי את יצר הסקרנות שלך ואחרים. תודה רבה חברים ! מאיר פיטוסי יזם הפרוייקט וממציא הטכנולוגיה http://www.aqua-israel.co.il/

הורסמאן

New member
אכן ההרגשה שלי היתה

שאתה עדיין רק בשלב של נסיונות, וההוכחות שעליהן אתה כותב, הן בעצם רק השערות, או דברים שאתה מקווה שאכן תוכל להוכיח בעתיד. אני מאחל לך המון הצלחה, אבל אני חושב שתוכל להצליח יותר אם תשתדל לדייק כשאתה בא למכור את הרעיון, ולא תנסה להתלות על מחקרים שבכלל לא קשורים למה שאתה מציע.

לא לא לא תראה את כל התמונה ואל תהיה

כמו סוס שמלבישים לו מחסומים על העיניים שירוץ רק ישר . תסתכל תמיד קדימה לצדדים וגם לאחור. הוכחות לטיפול באבנית לדודים התבצעו ע"י קבוצת מדענים בארה"ב וע"י נסא ויש כמה אלפי מערכות בעולם המטפלים באבנית. תבדוק באתר מחקרים טיפול באבנית לדודים. הנסיונות הם להגדיל את השימושים לטיפול בוירוסים בבעלי חיים,חיסול ווירוסים וטיפול מונע במחלות כרוניות. כאשר יש לנו תוצאות "מדהימות" הצלחנו לחסל ברפת חלב את וירוס תכול הלשון בפחות מ 24 שעות, טיפול בדלקות חניכיים בבעלי חיים כלבים חתולים ועל בני אדם התבצע מדעית בארה"ב עם קבוצות ביקורת תבדוק באתר שלי מחקרים מניעת דלקות חניכיים. אז... אולי דלקת חניכיים לא כשורה באבנית שן בסוסים יש ויקוח בין הרופאים השונים כולל אותך. אבל כולם מסכימים שצריך לטפל במים גם לסוסים כך שאין פה כלל מה לדייק יש פה פיתרון טכנולוגי כללי לטיפול במים יעיל חדשני וכלכלי.

למעלה