בריאן|ספויילר|

pצצה 007

New member
דבר ראשון ג´סטין באמת נותן לבריאן

את האהבה שהוא אף פעם לא קיבל והוא עצמו מאוהב בו... דבר שני, בלי ג´סטין בריאן היה נשאר אותו בריאן מניאק ומגעיל שלא שם על אף אחד ולפי דעתי עדיף איך שהוא עכשיו ולא איך שהוא היה מקודם... דבר שלישי ג´סטין לא פוגע בבריאן, ואם זה נקרא לפגוע בו אז גם בריאן פגע בו הרבה יותר

meirav1

New member
אני דווקא מסכימה עם מעיין והמכשפה

ברייאן לא נראה לי מאושר - ג´סטין נהנה מהחיים על חשבונו והוא בא הבייתה מתיי שבא לא ועושה מה שבא לו .. אני בכלל לא חושבת שלברייאן מתאים מישהו קבוע כזה לפחות לא עכשיו כי הזוגיות שלו עם ג´סטין רק הרסה את האופי האמיתי שלו ושוב הוא נהיה הרבה יותר סגור ועצוב

maayan15

New member
באמת טחנו את זה...

אבל אני ימשיך עד שתבינו אותי...או לפחות עד שתשאלו... אז ככה... בריאן אף פעם לא היה חסר רגשות..והוא תמיד שם זין....פשוט הוא לא ממש הראה את זה.... אני אתן לכם דוגמא: אם מייקל היה בצרות או דב נזקקה לכסף...מי תמיד הציע לעזור? בריאן... אבל הצורה שבה הוא התנהג אז...היא הייתה מיוחדת...היא גרמה לדמעות בעיניים שבריאן עשה את הדברים האלה..כי תמיד ידענו שאיכפת לו..וכ"כ ריגש אותנו (לפחות אותי...) שהוא הראה את זה...עכשיו הוא מראה את זה הרבה..אז דמעות כבר אין שהוא עושה דברים כאלה....דמעות יש מהמחשבה על כמה הבן אדם המדהים הזה פגוע...והכל בגלל ג´סטין...שבסוף...מזלזל גם במה שיש לו... (אבל זה...כבר עיניין אחר...)

מור 007

New member
גם אני מסכימה עם מעיין והמכשפה....

כאילו....בהתחלה באמת בריאן היה מאושר עם ג´סטין וכל זה.... אבל בזמן האחרון......אחרי שג´סטין הבין שבריאן באמת מאוהב בו וחושב שהוא שלו.... אז הוא מתחיל להתלהב יותר מדי.....ולשחק ברגשות של בריאן.....בריאן כבר יותר מדי מחויב לו ולא יכול לעזוב אותו עכשיו......אז מה שקורה זה.....שג´סטין פוגע בבריאן ולא להיפך.......

רינת4

New member
מה זה משנה

מי פגע במי,מי פוגע שמי...? מה שמשנה זה שהם יפסיקו כבר עם כל השטויות ויהיו ביחד כמו שצריך! שמעכשיו יפסיקו לפגוע אחד בשני... די,נמאס! ונמאס כבר מהנושא הזה...

למעלה