בריאן|ספויילר|

בריאן|ספויילר|

מישהי שקוראים לה בת חן בפוום דיבורים כתבה: "...בסוף העונה הזאת ג´סטין עוזב אותו, אומרים שהסצינה האחרונה שוראים זה את עם הפנים של בריאן עם בדיוק אותה בעיה כמו שהייתה לו בפרק הראשון בסצינה האחרונה...אז אני מניחה שבעונה הבאה הוא חוזר להיות את מניאק חסר רגשות כמו בעונה הראשונה..." זהו אתן חושבת שזה נכון? שהוא פשוט יחזור למה שהוא היה ולא ישים על אף אחד, במיוחד על ג´סטין?

סילביא

New member
ממש לא../images/Emo58.gif

קודם כל כבר ידוע שהפרק הראשון בעונה ה3 יתחיל מאותו מקום שבו נגמר הפרק האחרון של עונה 2. דבר שני, אחרי הפרק של היום עוד יש לך ספק שבראיין הישתנה ושהוא מאוהב בג´סטין? אגב , מעכשיו ועד סוף העונה רק נראה עוד ועוד סיטואציות בהן בראיין מראה אהבה לג´סטין. חוץ מזה .. בינינו.....המפיקים יודעים שאחוז גדול מאוד של הצופים רואים את התכנית רק כדי לראות את המע´ יחסים בין שניהם (מעיין ומכשפה לא להרוג אותי על זה ) ולא שווה להם להחזיר כל כך את הגלגל לאחור. עוד נראה בהמשך העונה איך בראיין נפגע מהתנהגות של ג´סטין, כלומר וא מאוד אוהב אותו

אבל....

זה ברור שהוא ימשיך לאהוב אותו, אבל השאלה שלי אם הוא יראה את זה או שיחליט להתעלם מזה וימשיך להיות אדיש?

סילביא

New member
אני חושבת../images/Emo58.gif

שכמו שקרה עם סוף עונה 1 תחילת 2 בהתחלה הוא יכחיש שבכלל היכפת לו וינסה להמשיך בשגרת חיים כאילו רגילב. אבל בסוף ישבר ויראה שהיכפת לו אין בכלל מצב שהוא לא יראה את זה, לא אחרי הפרקים שעוד עתידים לבוא העונה..

pצצה 007

New member
כולכם שכחתם מהעובדה ש...

בריאן היה מאוהב במייקל? אני חושבת שבסוף הם יהיו ביחד...

סילביא

New member
הוא מעולם לא היה מאוהב בו

מייקל היה מאוהב בבראיין ולא להפך וזו סדרת טלויזיה , המפיקים יעשו את מה שצריך בשביל לביא רייטינג, וכמו שזה נראה כרגע אף אחד לא רוצה לראות את בראיין עם מייקי. בינינו? אנחנו מכירות את מייקי ואנחנו מכירות את בראיין.. למייקי הרבה יותר טוב עם בן ובראיין, אם כבר בן זוג, צריך מישהו עם אופי חזק ולשון חדה כמו... ג´סטין. מייקי רכרוכי מדי לתפקיד

הוא אף פעם לא אהב אותו!

וזה ברור שהוא גם לא יהיה.... והיחידות שרוצות לראות את בריאן ומייקי הן המכשפה ומעיין....

סילביא

New member
איפה הן באמת?

מכשפ ומעיין? אתן בחיים?1 איפה אתן? אבל זה נכון, וזה רק בגלל שהן ממש שונאות את ג´סטין בגלל ..

pצצה 007

New member
מצטערת...

אני לא רוצה שהם... אבל חוץ מזה, לא נראה לי שמייקל ובן ישארו יחד כי בריאן ישכב עם בן

maayan15

New member
לא נעלמתי!

פשוט נרדמתי בתשע בערב וקמתי בחמש לפנות בוקר ומשעמם לי אז אני כותבת כאן... עכשיו... הלוואי הלוואי והלוואי שבריאן יחזור להיות כמו בריאן של עונה ראשונה...הבן אדם היה פשוט אלוהי.....טוב...איפשר לחשוב מה הוא עכשיו....הוא עדיין אלוהי רק...נוטה לכיוון אלילי..... וד"א לדעתי בלי שום קשר לשנאתי לג´סטין...דווקא עם יפרידו את בריאן וג´סטין אז כולם יירצו לראות איך העיניינים מתפתחים ומתי הם ייחזרו להיות יחד (אף פעם! הם לא יהיו ביחד אף פעם! נכון?...אל תענו על זה...)... ולכן הרבה ייראו את הסידרה...כי בת´כלס...אם הם לא ייפרדו וימשיכו להיות ביחד ולהיות ביחד ולהיות ביחד...באיזשהו שלב העיניין יחזור על עצמו...כי אין הרבה שאפשר לעשות במערכת היחסים שלהם..... ואני חייבת לציין שאני לא רוצה שבעונה שלישית מייקי ובריאן יהיו זוג או משהו..... מהסיבה שציינתי שכששניים במערכת יחסים הרבה זמן כבר אין מה להראות וזה יחזור על עצמו ויימאס..... אני רוצה שבריאן יהיה עם מייקי רק מאמצע העונה האחרונה של הסידרה (שלא תהיה בקרוב...) ועד שהסידרה תיגמר..ככה...בסוף הם יהיו ביחד...וג´סטין, ג´סטין מצידי יכול ללכת להיות עם טד.....לא ברצינות....ג´סטין יכול למצוא מישהו צעיר יותר ו.....קצת יותר מפגין רגשות כמו שג´סטין...עוד איזה ילד מעצבן..... והמכשפה.... (שאני חייבת לציין שאני שונאת את ג´סטין הרבה יותר ממה שהיא שונאת אותו...והיא התחילה לשנוא אותו רק מאמצע העונה הזאת...)....היא כאן יישנה אצלי בבית..... ודבר אחרון... אומנם כאן בפורום אין יותר מדיי מעריצות מייקי-בריאן אבל במקומות אחרים יש יותר...נכון...הרוב מעדיף ג´סטין-בריאן אבל...יש עוד מעריצות לזוג האמיתי (בריאן ומייקל). דבר אחרון באמת.....צום קל לכל הצמים!.....אני צמה...בין ביס לביס.....

meirav1

New member
אני מסכימה

שברייאן צריך לחזור לעצמו האדיש שלא שם זין על אף אחד הוא נהיה יותר מידי רגיש ועכשיו במיוחד שג´סטין מתחיל להיות שנוא אליי בגלל ההתנהגות שלו שהוא עושה מה שבא לו , ופוגע בברייאן ( שלא אמור להפגע אבל לא משנה ) אז אולי עדיף שג´סטין ילך כבר

אבל הוא לא היה מאושר שהוא היה אדיש!

אלא בדיוק ההפך. ג´סטין נותן לו אהבה-מה שהוא לא קיבל מהמשפחה שלו ומאף אחד עד שהוא הגיע... וחוצמזה, ג´סטין לא היה פוגע בו אם בריאן היה מכיר בעובדה שג´סטין אוהב אותו ורוצה קשר רגיל ולא פתוח כמו שיש להם עכשיו...

maayan15

New member
הוא היה מאוד מאושר!!!

ולהזכירך שני דברים קטנים...קודם כל...מייקל...מייקי נתן לו את האהבה שהוא היה צריך (וגם מדבי לדעתי..אבל זה כבר עיניין אחר...)....ומייקל לא פגע בו.... דבר שני...והחשוב מבין השניים.... ג´סטין פגע בו!!!.....אולי רק אני שמתי לב לזה..אבל בפרקים האחרונים....בפרקים האחרונים בריאן לא מאושר כמו פעם....הוא הרבה פעמים נתפס עצוב...וזה בגלל שג´סטין פגע בו! אז את לא יכולה להגיד שג´סטין עושה אותו מאושר!!.....כי פעם, שהוא היה אדיש...הוא היה מאושר ואהוב...ועכשיו עם ג´סטין...הוא נתן לעצמו להיפתח ורק נפגע... (ואני חייבת לציין...לא בגלל שהוא אוהב את ג´סטין...הוא לא אוהב את ג´סטין...הוא רק חושב שהוא אוהב את ג´סטין...אבל שוב...זה כבר לפעם אחרת...). ד"א- המכשפה (שעושה לי כאב ראש!!).... מציינת שהיא תומכת בכל מה שאני כתבתי!!!

סילביא

New member
אני לא מסכימה

עם המכשפה ומעיין (דההההההה) לדעתי הוא כן עשה אותו מאושר וגרם לו להתחבר לחלק הרגשי שבו.. בן אדם בלי רגשות (סקסי ככל שהוא יהיה ) הוא בן אדם מת. ונגיד כל הסיפור עם זה שמייקי כן נותן לו אהבה: הרי בסופו של דבר מייקי היה פוגש בחור נפלא ונכנס למע´ יחסים אמיתית וטובה ולאט לאט שוכח עוד ועוד מבראיין, ואז בראיין היה מוצא את עצמו לבד. נכון כרגע ג´סטין פוגע בו , אבל זה עושה טוב לבראיין, הוא מגלה שהוא לא קיר, הוא בן אדם עם רגשות. אבל כבר מיצינו איזה 10000000000 פעם את הדיון הזה, לא?

לא מסכימה-עם מעיין והמכשפה

בקשר למייקל-מייקל אהב אותו, בריאן אהב אותו בתור ידיד. איך אפשר להיות עם מישהו שמאוהב בך נושאות והורס את החים שלו בשביל זה? בפרקים האחרונים הוא לא מאושר בגלל החוקים. הוא קבע אותם, הוא אכל אותה...ג´סטין פוגע בו בגלל שהוא(ג´סטין)רוצה מערכת יחסים נורמלית.... והוא לא היה אדיש, הוא היה מוקף בחומות שאף אחד לא חדר אליהן, עד שהגיע ג´סטין.... ואת בעצמך ראית, שג´סטין היה בבית חולים, איך הוא סבל...ולא רק מאשמה... ורינת, אכפת לך לשים את המאמר שלך שיבינו סופסוף?

למעלה