בריאות

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif

תאכל תפוח, תחסוך ניתוח תאכל מילון תהיה ביריון ויש עוד שלא נעים לי לפרטם.. רמז-הם קשורים למיץ ויין. זה נראה לי שטוזים של ילדודים, או אמהות פולניות ו/או מתקשר לתרופות סבתא. בקיצור זוהי אמרה שיש לה בודאי קשר לערך התזונתי. חשוב לאכול אותו כמו הרבה פירות וירקות עם הקליפה כיוון שיש בה מאגר עשיר של ויטמינים. כמו בכל הירקות והפירות עדיף אם הם אורגניים. קרא את הפעילות הרפואית שלו ותסיק לבדך. בנוסף לאמור בקישור יש בו שילוב עשיר של ויטמינים וגם סיבים ולכן נחשב (אנטי סרטני)אנטי אוקסידנטי וטוב לתפקודי ריאה. הוא נחשב גם למעורר ועדיף על קפה. בתיאבון ולבריאות !

גאיה ק

New member
והנה

הקישור ממקור אחר שפגשתי. מגן על הלב מונע עצירות מפסיק שלשול משפר נפח הנשימה מרפד את המפרקים

גאיה../images/Emo6.gifהתכוונת לסיסמה הזו?

"שתה מיץ לחיזוק השפיץ" "נשתה ביחד יין שתשבי לי על" ,,,לא אמשיך על מנת לא לפגוע בריגשותכן
דווקא לא הילודודים המציאו אלא הפרסומאים,

ben 911

New member
וואהה שוש, גמני עבדתי בשנות השישים בחב' פרסום

בתל אביב. הייתי שליח על קטנוע...זה היה במרווח לפני השירות הצבאי.

גאיה ק

New member
את היית הקופירייטרית?../images/Emo8.gif

שימו לב גם לאתר הנוסטלגי והמרגש הזה. אל תשכחו ללחוץ כמתבקש כדי לשמוע את הפרסומת.

התפוח הפרי הכי הכי טעים

התפוח מכיל ויטאמין סי וגם המון חיידקי ביו שעוזרים בשיקום המעי מי שצריך אסידופילוס שלא ממקור חלבי שיאכל תפוחים המעי ישקם את הפלורורה שלו מהחומרים שיש בתפוח חוץ מזה הפרי שבו פיתתה חווה את האדם היה התפוח

אפרופו בריאות...מה שלומכם?

כנראה אני צריכה להיעלם ליממה שלמה כדי שתבחינו שנבצרתי המון שעות...נו..טוב..היו לעם נושאים מאוד מענינים לדון בהם..קםה, תה, ציץ רימונים,סליחה מיץ רימונים.. עוגות לימונים .אוזכרה וועידת אנאפוליס חבל ששוב לא התפתח דיון בנושא...עייפים הא?? אני בליתי כמעט יממה בבית חולים להירגע אני בסדר גמור...הפשושים חטפו כנראה וירוס רציני..איתי [ בקמץ] הגיע על סף התייבשות והיו חסרים לו אלקלטרוליטים עקב החום ההקאות והשילשולים [סליחה על הפירוט] התעללות שהקטן הזה עבר לא מאחלת לאף אחד..חוררו אותו לבדיקות ועירוי שכמובן נשלף על ידו והיה צורך לחדשו לפחות שלוש פעמים]בקיצור ..לא נעים ..אבל תודה לאל קיבל נוזלים התייצב והלכנו הבייתה לפני שעתיים...אז נשתמע בהמשך.....

גאיה ק

New member
בטח שהרגשנו

את בולטת בהיעדרך,ערדניקית. מחר היינו מארגנים ומוציאים משלחת חיפוש. וירוס אמרת?
בריאות ונשיקות לקטנטנים.

רק בריאות ערדניקית שלי

רפואה שלמה לאיתי הקטן הקטנים הללו מאבדים נוזלים מהר ויש לו מזל שיש לו סבתא מסורה שיודעת להיות לצידו לטפל בו אני חפשתץי אותך אתמול מאד, לא רציתי לשאול איפה אחותי הדרומית אז עשיתי תרגיל הסחה שלחתי הודעה רוצה עוגת לימון , שלט ענית דאגתי מאד אם היית ברקע היית עונה, נתתי לך 24 שעות להגיב אם לא היית עולה הערב מחר היית מקבלת טלפון זועם מנסיכה דואגת וגם אני מטיילת לי בבית החולים , תודה לאל התשובות טובות בקשר לCT אין עדות לפעילות סרטנית בגידול הקודם ניתן להרגע , סוף סוף ישנה רגועה יותר אבל העיניים בצרות חוזרת שוב לטיפולי לייזר כמו היום ורק בערב חזרה הראיה ואם שטפי הדם בעינים לא יספגו יעשו ניתוח בעיניים , בפועל הראיה שלי בסכנה כיום

CarpeDiemIsrael

New member
מאנגלית: An apple a day keeps the doctor away

יכול להיות שהפתגם עבר 'גיור' משם?

למעלה