בריאה שקטה

saharur

New member
בריאה שקטה

חושב על המבט המסתתר מאחורי וילונות של לא נודע על תלתלים שעדין לא הכרתי על הבל פה חמים של אהבה מדמיין שוב את הצחוק שעולה מתוך שפתים בסנכרון של קצב לב ונשימות ועיניים שבורקות בניצוצות של אושר לוחשות אל בין אוזני סיפורי בריאה שקטה. שוב דמותך עולה בי כמו ונוס מן הים של רגשותיי נותר לי רק למרוח ביד אומן של מחשבות את צבעייך הרבים על בד קנבס של רגשות.

odo13z

New member
רגע של חיוך....../images/Emo66.gif

חוקי מוסר ? מהם ? אחרי הרבה לבטים....היגעתי למסקנה שכל המציאות של חיינו....היא פרי השתקפות של "צבע העדשה"...המונחת על עיניינו בכל דקה ודקה. הערכים...האמונות...ה"אמיתות" וכל עצם קיומנו ותפיסתנו את כל היקום שמחוצה לנו. ה"עדשה" הזו משנה עומק וצבע כל הזמן. ולכן....גם השקפתנו כנאמר....משתנה בהתאם. מכאן...שהכל יחסי לנקודת המבט הריגעית....או אפשר גם לומר שהכל בעצם לא ממשי. לא מציאותי במובן הטוטאלי.....כי אין טוטאלי.(אם הכל יחסי) מלבד...דבר אחד. האהבה. זו האמת היחידה. היחידה ששוה....להאמין. היחידה....ששוה למות בגינה. כי בלעדיה.....מה ????? עיצמי עינייך...האם את שומעת את ליבי הפועם ? האם את חשה כמוני ? כשאני מביט בך....משקפי ורודים. מידיעה. מבחירה ? היש בזה רע ?תה עם עלי מרווה.פרופוליס. הרבה בריאות. נשיקה.

ריקי די

New member
יודעת

אוהבת את רוח הסתיו בשלכת,בין מחשבותיך רואה אני עלים צהבהבים בטרם נפרדו מהעץ ונפשי יודעת לחפש את הכמיהה בלבך בין רגבי אדמה תחוחה. רוח על פניי מעבר למבטיך העורגים אל גופי, בפאתיי שמש שוקעת אדמומיות בלחיי. יודעת כי הערב ידייך המלטפות יגרמו לרסיסי תשוקות, ובבוקר לא אדע לאספם.

שמים1

New member
התזכור? ../images/Emo79.gif

צמאתי למשבר שכרון חושים שמש לוהטת בוערת בדמי. בנתיבי זכרונות רוקעת אותך בין דמע לעצב צמאתי אליך עד כלות. אזכירך רגעי הלמות לב צוללים לעת ערביים בשיר של תשוקה וריקוד מלבלב התזכור? גופות שלובים יצרים משולהבים וחלום. התזכור?

odo13z

New member
זוכר......./images/Emo66.gif

האם אני זוכר.... שואלת את תדיר... היאך אומר לך אהובה אני כולי...אחת בלבד עם שחר ועם ליל בשמחותי,בעצבונותיי.... בקומי ובלכתי... כולי...רק אחת כל העת....זוכר. כמעט ולא נותר מלבד הזיכרון.

למעלה