ברחתי לחופש

גלבועא

New member
בהצלחה

אני השלמתי עם אבא שלי, ותאמין לי הוא לא רק קילל אותי, הוא הכה את אחיי מכות נמרצות, הוא בריון אמיתי באופי שלו [דבר שנובע מחולשה ומחינוך אלים-בריוני שקיבל בילדותו]. אם אתה מסוגל להחזיק את עצמך כלכלית, מדוע אתה גר אתו?

2007GUNIT

New member
לגלבועא

תיראה זה לא פשוט לעזוב תבית זה בעיה קשה אני קשור לאמא שלי אני חשבתי על זה אין לי מספיק כסף בכדי לממן לי מים חשמל ושכר דירה אין לי עם היה לי אני מאמין שהאיתי עובר כבר מיזמן

rinatc1

New member
מה שלומך, אני שמחה לשמוע שחזרת

מצטערת שלא עניתי לך פשוט נכנסה שבת,ואני שומרת. נו מה קורה עם אביך , היתה לכם שיחה,לפי המשך השרשור אני מבינה פשוט שאביך איש קשה,אבל חייבים למצוא איך להסתדר איתו ,כי אבא יש רק אחד,גם אם הוא לא נחמד,רק שתדע שלפי היהדות אנחנו בוחרים את הורינו מהשמים כדי לעשות את התיקון שלנו בעולם, ככה שאין מה לעשות צריך ללמוד איך להתמודד,ורק שתדע שלהרבה אנשים קשה עם ההורים שלהם, אינך לבד. שבוע טוב שיהיה לך

2007GUNIT

New member
לrinatc1ו

תיראי אני לא דיברתי איתו אני חושב עם לדבר איתו לבנתיים דיברתי עם אחותי ואמא שלי הם אומרים לי תדבר איתו תסביר לו אמרתי להם שלא ומי פה לשם מי שם לפה הם אמרו לי תדבר איתו ושיגעו אותי וזה אני אמרתי שאני יחשוב על זה. קשה לי לסלוח לבן אדם ירק על הבן שלו לא רק ירק גם מעט ומכר אותו איך הוא לא מידבייש להגיד לי על יד הרחים אתה לא מגיע לרבע משני הילדים שלי וחוץ מי זה בחיים הוא לא אמר לי תודה כל הזמן דרך עליי נימאס לי מי צאד שלי לוחצים עליי שהוא אבא שלי וזה אמרתי לה אני יחשוב ולא מעניין אותי שהוא אבא שלי ניראה אני בנתיים חושב אני לא יודע עם ליסלוח לו כי הוא חושב שמגיע לו הכל....וגם הוא מדבר על כבוד שיתן כבוד אחריזה שידבר איתי על כבוד טוב בקיצור שיהיה לך שבוע טוב ואני יחזור עם תשובה לגבי עם לדבר איתו או לא....

למעלה