ברחתי לחופש

2007GUNIT

New member
ברחתי לחופש

מיכיוון שנימאסו עליי החיים לא בא לי לחיות ככה אבא שלי קנאי בצורה זוואתית לא ראיתי דברים כאילו החיים נימאס לי לשמוע סיפורים נימאס לי מי שקרים למה הוא לא אמיתי למה אני לא משקר והוא כן כל הזמן משקר טוב זה לא הענניין באתי לספר לכם שברחתי מהבית ביגלל האבא והאח שלי שמיפחינתי הוא לא אח שלי בכלל בקיצור ברחתי לאילת לבד כי נימאס לי מהחיים בחג אני סופג אשפלות בלי סוף רציתי להכניס לי סכין בצוואר וזהו אבל אמרתי לא אני שווה הרבה אני לא יתאבד ביגלל אבא מפגר אבא שלי השפיל אותי לפני 20 איש שהיום אצלנו אחרי ערב החג בקיצור קרה לי מפגר יא סתום טמבל דפוק.... בקיצור אמרתי זהו זה ניגמר עכשיו טפסתי ת'רגליים שלי והלכתי לחדר והיסתגרתי כיתי דעות על גבי דמעות בכיתי כמו תינוק שנולד רציתי למות כולם היסתכלו עליי לא האמינו שהוא אומר לי דברים כאילו העליב אותי השפיל אותי הוריד לי מהכבוד בפני רבים כתוב בתורה "מליב פני חברו בפני רבים יותר גרוע מלשפוך דם" אז הוא לא רק רצח אותי לא פסיק שהוא משפיל אותי עוד אחרי אחרי זה יש לו פנים לדבר איתי כאילו לא קרה כלום מבקש ממני טובות "תעשה לי זה תעשה את ההוא תחפש את זה" אין לו בושה איפה אלוהים איפה עם הוא רואה את זה למה הוא עושה לי ככה למה?? ברחתי אתמול לאילת לא לקחתי איתי פלאפון נסעתי עם 4000 שקל להירגע אני בבית מלון דיי טוב בקיצור מה אתם ממליצים לי לעשות מתי שאני חוזר איך אני מיתמודד בדבר כזה?

גונית, עשית מעשה מתוך סערת רגשות.

הבריחה לדעתי לא תפתור דבר, רק תקל קצת על הרגשות ומהכתוב ברור שאתה מתכוון לחזור הביתה. נסה לדבר עם אבא ואחיך ולהסביר להם איך אתה מרגיש כשאתה מושפל, ואולי הם יסבירו מה בהתנהגותך גורם להם לעשות זאת. בכל מקרה כדאי גם להתרכז בלימודים או עבודה, כך אפשר גם להתקדם גם לזכות בהערכה לפחות חלקית. וזכור חיים רק פעם אחת. ואם עכשיו רע לך אפשר לשפר. חייך בידיך - קח אותם וחייה בטוב!

גלבועא

New member
טלפון דחוף ליועצת ביה"ס

היא כבר תדאג להפנות אותך ליחידה לרווחת בני נוער באזור מגוריך. בהצלחה

2007GUNIT

New member
-------

נפלתם על הראש מי ידבר עם היועצת של בית הספר בחיים אני לא מספר מה שקרורה בבית פעם אחורנה שסיפרתי היה לי רק נזקים עד היום אני לא יכול לשכוח תיום הזה כאילו השטן ניכנס לי לנשמה

לימור95

New member
הכי חשוב שתרגיש טוב עכשיו

אני חושבת שכדאי שתשאר ותרגע קצת מהמצב. אני מכירה את ההרגשה כאשר ההורים לא מתיחסים אליך בכבוד. קודם כל תנסה לא לקחת את הדברים שלו ללב, אם יש לו בעיות וככה הוא מתיחס אליך ,אין מה לעשות אנחנו צריכים לקבל את ההורים שלנו כמו שהם, וקשה לשנות אותם , פשוט אל תקח ללב את הדברים שהוא אומר לך , תחשוב שהבעיה היא אצלו. אם אתה יכול להסביר לו כמה נפגעת ,אז תעשה זאת למרות שנשמע שאין לך קשר טוב איתו, אז אולי תדבר עם אמא שידעו מה אתה מרגיש,לפעמים יש אי הבנות והדברים נאמרים בהומור קצת ואתה לוקח את זה באופן יותר קשה,אני בטוחה שאבא שלך אוהב אותך. אז תנוח עוד יום יומים,תחזור ודבר איתו. וסתם מעניין אותי לדעת איך ומה עשית שככה הוא דבר אליך ,עשית משהו שעצבן אותו, אתה יודע לכל מטבע יש שני צדדים. חג שמח ומקווה שהכל יסתדר

2007GUNIT

New member
תגובה ללימור95

תיראי אני כולה דהלקתי ת'מאוורר בכדי שהמנגל ידלק יותר מהר הוא בתגובה צעק עליי מפגר יא ילד דפוק יא סתום תאוף מי פה ככה הוא אמר

גלבועא

New member
הוא לא הכה אותך, נכון?

זו פעם ראשונה שהוא צועק ומקלל אותך בצורה כזו? אם לא, מדוע הפעם החלטת שעד כאן? מה היו הגורמים המזרזים את הבריחה? אגב, מאיפה את כותב לנו את ההודעות שלך?

2007GUNIT

New member
-------

אני כותב מי הסיף של מקדונלס יש פה אינטרנט אלחוטי למי שיודע בקיצור זה עבר כל גבול ביום למחרת ערב פסח זה היה כבר נימאס לי למה זה היה מול הרבה מאוד אנשים שאני מכיר שמחבבים אותי מאוד מאוד מאוד ממש כמו הבן שלהם הוא אמר לי את זה בצורה הכי מגעיה והבהרתי לאמא שלי שהוא לא האבא שלי יותר ושאני לא מוכן שהוא ידבר יאתי או שאני יעזור לו או שהוא יעזור לי זהו גמרתי איתו היא ניסתה לרכך אותי אני מבין אותה למה היא אמא שלי אמא תמיד ת'נסה לגשר בין המשפחה תמיד תירצה שיהיה שולם אז ככ שזה בסדר שהיא היתה כמו סנגור בשבילו בקטנה אמא שלי ביקשה ממני שאני מחר יחזור אמרתי לה בשבילך אמא אני חוזר רק בשבילך ובשביל אחותי וסבתא וסבא לא יותר מיזה היא אמרה לי טוב אז זהו אני סגרתי לי מחר טיסה ב6 בבוקר אני יבוא הביתה לבד בלי שאף אחד יקח אותי אז ככה שאני יפתיע אותה אני יעשה לה יום שמח על הבוקר אגב היא חושבת שאני יבוא בצהריים טוב בקיצור אני חוזר שוב על העיניין של אבא שלי זה לא פעם ראשונה שהוא ככה אומר גם הרבה פעמים הוא אומר לי בפנים שהוא שונא אותי אני כבר דיי נימאס לי ממנו שילך לעזעזל לא הוא ולא הבן שלו מעניינים אותי טוב חבר'ה אני צריך לישון אני זז יש לי לקום ב5 בבוקר ביי חבר'ה ותודה על הכל אשמח לקבל עוד תגובות תודה מראש וחג שמח שיהיה לכם......

alona 9

New member
החלטה נכונה

בשביל..אמך,אחותך,סבא וסבתא וכל אותם אנשים שאוהבים אותך. נסה לא לקחת יותר מידי ללב,נסה להתעלם,ואם לא תצליח אז אולי,נסה לשוחח עימו. כרגע,טוב עשית כשהחלטת לחזור הביתה.

גלבועא

New member
טיסה בשש בבוקר?

טיסה מאיפה לאיפה? מאיפה הכסף? מי מארח אותך במקום אליו ברחת?

גלבועא

New member
קראתי מחדש את ההודעה פותחת

השרשור שלך, ויש לי תשובה על כל השאלות. מאיפה 4000 שח? גם בשבילי כאדם בוגר ועובד ומרוויח יחסית טוב זה סכום כסף אדיר.

alona 9

New member
../images/Emo4.gif..גם אני שאלתי את עצמי...

לרגע אפילו חשבתי...1 באפריל?

2007GUNIT

New member
לגלבועא

אני ברוך השם יש לי ראש חבל על הזמן יש לי הרבה עבודות צדדיות אז מי זה בא לי הכסף אני עוד כבר 4 שנים ככה ברוך השם אני יודע לנהל תכסף שלי חבל על הזמן

alona 9

New member
יופי !

אם יש לך ראש,ואתה יודע להתנהל כל כך יפה עם הכסף,אני בטוחה שתדע איך להתנהג עם אביך, ולא שאתה לא צודק, כמו שכתבו לך, נסה להתעלם, או לשוחח איתו. כל הכבוד על עבודות צדדיות,נראה שאתה לא צריך תמיכה כספית ממנו, נראה לפחות,שאתה דיי עצמאי.. אולי צריך לבדוק,מאיפה מתחילה הבעיה?,מה מביא אותו ליחס כזה כלפיך, על מה הוא כועס?

2007GUNIT

New member
לאלונה9

אני יכול לחיות גם בלי הכסף שלו ברוף השם יש אלוהים למעלה מביא לי כסף נותן לי עבודה. עכשיו דבר השני הוא כועס תעמיני לא יודע למה הוא כל הזמן משקר בלי סוף כל הזמן משקר בלי משמעון או כל סתר סתם משקר כי בא לו לא מפסיק לשקר כועס בלי סוף אמא שלי כבר אמרה כמה פעמים אתה היתחנתה קודם עם הבן הגדול שלך אחריזה איתי אז תביני אלונה לאיזה מצב הגענו נימאס לי ממנו אומר לי מתי שחזתי למה באתי שמע למה באתי חזור איפה שהאיתה על תבוא לפה אמרתי שמע אני באתי רגוע עם אתה מיתכוון לעצבן אותי זה לא יהיה טוב אני יסים לך רגליים בעיניי הכסף שלך תיזהר הוא יודע טוב מאוד שבילעדיי שום דבר כמעט לא יעבוד בעסק שלו למה כי עוד מעט העסק הולך להיות באתר אינטרנט מישלנו ורוצה שאני ינהל תעיניים באינטרנט הוא יכול רק לחלום הוא אמר שאני מפגר לא? הוא מפגר לא אני אמא שלי לפני חצי שעה אמרה לו "אתה צריך ללכת לילמוד יחסיי אנוש" אגב הלכתי לסבתא עזרתי לך לערוך את השולחן לחג הכל ניקיתי סידרתי הכל הכל הכל אפילו את המקרר סידרתי לה כולם אומרים לי איזה ילד אתה איזה ילד קוראים לי תותח וזה כל הזמן משבחים אותי ולאבא שלי זה כואב מפריעע לו כואב לו שמשפחים אותי אפילו שאמא שלי מחבקת אותי זה מפריע לו כל דבר אני עכשיו לא מדבר איתו זהו אחלטתי אגב חג שמח לך אלונה שניראה רק טוב!!!

alona 9

New member
מקווה שיהיה לך

כיף ונעים אצל הסבתא... מקווה שתהיה לך סבלנות, מאחלת לך ימים שקטים ורוגע... חג שמח לך ולבני משפחתך..

2007GUNIT

New member
עכשיו אני כבר בבית

בקיצור אני טפסתי דיל מהיר למהירי אחלטה מהר הרמתי טלפון למחרת שילמתי ת'כסף והיה לי עוד 4000 אלף שקל קצת יותר לביזבוזים וכל זה תחלאס היום זה ניגמר לי החופה אבל להישער שם זה לא היה בעיה בשבילי להישאר עוד האיתי מסכיר בית שמה בקטנה היה לי עוד כסף העיקר עכשיו שאמא שלי שמחה ואחותי וסבתא וסבא ועכשיו אני מתחיל להכניס לו אותה כל פעם שהוא יצתך אותי אני יגידלו לא רוצה לעזור לך אמרתה אני מפגר נכון מפגר עושה נזקים הוא יצתך אותי עוד פעם בשביל העסק שלו אני יגיד לו לא הוא ישאל למה אני יגיד לו כי ככה בא לי קח ת'בן הגדול באיזה שלב כל שהו הוא יגיד לי למה אתה מדבר ככה אני יגיד לו מה שנוא עלייך על תעשה לחברך עכשיו תילמד לדבר אליי בכבוד אני לא רוצה להידגעות אבל 70% בזחותי הוא יכול להיתקדם עם העסק שלו רק בזכותי אז עם היה לו שכל הוא היה מדבר עליי יפה ניראה עכשיו מה יהיה בערב חג אני מוזמן לסבתא וסבא שלי

2007GUNIT , מלהתכסח עם אבא שלך

יצאו רק עוד דברים לא נעימים. נקודה. אתם צריכים לדבר ביניכם וליישב עניינים בשיחה שקטה ורגועה. מה שאתה מתכנן להגיד כמו מה ששנוא עליך אל ...נכון, אבל אתה חייב גם להקשיב לו, לחשוב איך איך אפשר לשפר את היחסים ביניכם. ואולי אתם צריכים מישהו שיגשר ביניכם, מישהו שמבין גן אותך גם אותו ויעזור... להתכסח, לריב, לברוח זה לא פתרון!!! חג שמח בילוי נעים עם סבא וסבתא.

2007GUNIT

New member
לאור חבצלות

תיראי יש משהו במה שאת אומרת אבל פסיחולג הוא לא רוצה ללכת הוא בקושי מקשיב לאמא שלי הוא כל הזמן מדבר שטיות וגם מדבר בצורה בעליבה מאוד ולברוח ולא לדבר זה כן פיתרון כי אתה נירגע ומשלים אתה ברוח נירגע איפה שטוב לך וחוזר מבינה? אז ככה שאני חושב ועוד כמה כמוני שחושבים שזה מעשה נכון ולא חס וחלילה שאני אומר שאת טועה כל החיים בית ספר

למעלה