ברזי חמת

איהלון

New member
ברזי חמת

אני מחפשת ברז נשלף למטבח וכמובן חפשתי יצרן חמת. קודם כל באתרים יש מבחר ולא יקרים. הלכתי למשווק בחולון ושם ראיתי חמת וגם גרואה חברה גרמנית ויש שווצרית ואיטלקית. הברזים מאוד יקרים מאלפיים ש"ח לא כולל מע"מ. וגם בעודפים החנות ליד נאמר לי שחרש מיבאת בעצמה שהיא משווקת חמת ברזים מסין באיכות טובה. איני יודעת איך הברזים כי היו לי ברזים שהתקלקלו אחרי שנתיים וגם התקלפו וברזי חמת יש לי אותם שנים אך במטבח מה לעשות 12 שנה הברז עשה את שלו. היום בקרתי בחנות יוקרתית בדרום תל אביב. טוב אין מה להגיד שהם משווקים לוילות והמבחר פשוט מדהים רק צריך כסף. ראיתי ברזים של חמת וגם תוצרת חוץ. הבחור אמר לי שברזי חמת מיוצרים בסין וחלק גם בארץ. כנראה היקרים מאוד בארץ ומיוצאים לחול ומה שמיוצר בסין חוזרים לארץ. האם אפשר לקבל חוות דעת על ברזים לא של חמת.
 

מאגר

New member
חמת לא יבאת מסין

חמת מיצרת בארץ יוצקת את הסיסים בדורות ומעברת אותם במעל באשדוד
 

מאגר

New member
חמת לא מיצרת בסין

חמת מייצרת בארץ היא מייצרת את הבסיסים בקיבות דורות בבית היציקה ואת עבודת הליטוש היא עושה במפעלה באשדוד אני הייתי שם בסיור לפני חודשיים וראיתי זאת
 

BRONCO

New member
כול השוק מדבר על כך שחמת מייצרת בסין

אולי את הסיסים היא יוצקת בארץ ואת שאר המכלולים מביאה מסין...
 
חמת מייצרת בישראל בלבד

שאלתי, וקיבלתי תשובה ברורה בכתב מאחת מהמנהלות בחמת (נדמה לי ששמה כוכי, או שם דומה).
כנראה הסיפורים על סין זה שמועות של מתחרים.

יש כמה סדרות לחמת, ויש סדרה אחת זולה ובסטנדרט נמוך יותר,
שאר הסדרות איכותיות, מומלצות מאד מאד מאד.
השירות מעולה.

אין שום תחליף לשירות המעולה של חמת, שיש עליו תמימות דעים כאן בפורום
אומרים שגם למדגל שירות דומה.

את כל הברזים הגרמנים והאיטלקיים שלי אני מחליפה בהדרגה לחמת.
 

מאגר

New member
צר לי שהדרך לקדם מכירות בארץ היא ההשמצה

כל אלה שרוצים שתקנה את הסחורה שהם מייבאים מכל מני מקומות בעולם מספרים לך סיפורי אלף לילה ולילה ואני אספר כאן את הסיפור של חמת בכדי שאולי אנזים יבינו שלקנות תוצרת הארץ יש לזה כמה יתרונות ונתחיל בזה שכאשר אתה קונה תוצרת הארץ אתה בראש ובראשונה מאפשר לכמה משפחות להתפרנס בכבוד ולא מקיבוץ נדבות ומפתח את התעשייה בארץ.
ועכשיו לסיפור שיצדיק רכישה של סחורה שלהם.
לפני כשנתיים וחצי גרתי בבית שידענו שתוך פרק זמן קצר ייהרס לצורך בניה רוויה בבית זה לפני כ 25 שנה נעשה שיפוץ ובמקלחות הוכנסו אונטרפוצים של חמת וברזים של חמת מיקס וכאן לפני כשנתיים וחצי לאחר כ 23 שנה התקלקל אונטרפוץ אחד פניתי לחברת חמת ושאלי שאלה האם יש חלקי חילוף לאיטרפוץ הזה בקשו שאשלח תמונה של המראה החיצוני שלו וכך עשיתי שלחתי להם תמונה ומיד תוך פרק זמן שלא עלה על 20 דקות קיבלתי טלפון מנציגת מחירות שלהם שעלי לפנות למחסן החלקים ולהציג להם את השאלה כך עשיתי וראו פלא נאמר לי כי יש חלקי חילוף ואפשר לבוא לרכוש אותם במחסן בציון המחיר נסעתי ליהוד לרכוש את החלקים, שם פגשתי אדם מאוד נחמד שהיציע לי לעשות את התיקון ? ותשובתו הייתה כן ועלות הביקור שלי היא 150 ₪ כנגד חשבונית מס אבל זה יקרה בסוף יום העבודה.
ואכן בסוף יום העבודה היגיע אותו טכני פרק את האוטרפוץ ביד אמונה ומיומנת קיבל את שכרו ויצא לדרכו שימו לב רבותי ללא נזק בחרסינה וללא צורך להעקור את בסיס האונטרפוץ התקלה תוקנה לאחר כ-24 שנה. לא ניראה לי שיש איזו חברה אחרת הייתה מתקנת אונטרפוץ בן למעלה מ-45 שנה ומשפת אותו לכן אני מעדיף חמת
 

איהלון

New member
ברזי חמת

כנראה שאתה צודק. הברז אצלי במטבח של חמת לאחר 12 שנה התחיל לעשות בעיות והחלטתי להחליף את הברז . הלכתי לחברת חרש בחולון המשווקת את ברזי חמת וראיתי תצוגה של ברזי חמת החדשים במחירים מאוד מאוד יקרים שהכי זול לפני מעמ הוא 2000 ש'ח. בחנות העודפים של חרש ראיתי כל מיני ברזים והם אמרו שחרש בעצמה מיבאת מסין ברזים. שהלכתי לחפש ברזים בחנויות כנראה רוצים לשווק ברזים המיובאים מחול ויש טובים מאוד משוויץ מגרמניה שהם אכותיים ויקרים המוכרים אמרו לי שיש סדרות שחמת מיבאת ברזים עם השם שלה על הברזים. אם גולשים באתרים באינטרנט יש מכירות של ברזי חמת עם המותג שלהם ולא יתכן שהם משקרים במחירים לא יקרים בערך מ600 שח והלאה עד 1500 ולא מחירים גבוהים מאוד שאני ראיתי בחרש. כך יכול להיות שחמת מיבאת סדרות של ברזים מסין אבל חבל שהם משווקים בשם החברה כי הציבור יכול לאבד את האמון בחמת. אגב היום הייתי בחברה י.ע.ר שהם משווקים חומרי בניין אינסטלציה קרמיקה ועוד והבחור אמר לי בפירוש רק חמת לקנות מאינטרפוץ והלאה כי המוצרים שלהם איכותיים ביותר אז קניתי. אז אחד שרוצה למכור מוצרים מחול ולא חמת ממציא סיפורים וחבל.
 

רוני1955

Active member
ברזי חמת

לטובת הדיון, בוא נגיד שחמת מיצרים בסין, ומיבאים משם. אז מה? חמת ידועים בשרות ואיכות. מה אכפת לך מי עומד מאחורי המחרטה או הכרסומת? מה שחשוב זו בקרת האיכות, והאיכות של הברז והשרות לאחר הקניה. את זה, אתה מקבל.
 

מאגר

New member
לסיכום הדיון טוב מראנ עיניים ממשע אוזניים

צלצלו לחמת תשאלו אותם מתי יש סיור במפעל ואז תבינו על מה אני מדבר אני הייתי בסיור שהתחיל בדורות ונגמר באשדוד ואין ספק כי השרות הוא מעל לתחרות
 
למעלה