ברזילי הלילה

Funky Giraffe

New member
ברזילי הלילה

לא היה מרגש באמת... כאילו היה חמוד, אבל לא היה שום חידוש רציני, חוץ מ"ג'רוזלם" שהפתיע ושימח... אז הסאונד היה זוועה - אסור להופיע בברזילי... המקום לא מתאים להופעות, פשוט ככה. שאנן ירד קצת על ג'ורג' בוש שבגללו הטילו עוצר על י-ם (אגב, הוא כתב גם טור ממש מעניין על זה לפני כמה ימים בידיעות אחרונות) והיה מצחיק, ושוב פעם מישהו צעק לו בקהל בית"ר זונה (מעניין מתי המסר יופנם?)... לא התרגשתי ממש, רק חבל שניר גבע מנגן על גיבסון בדג נחש, בחיי שזה לא מתאים היה כיף בעיקר בישנים (מעניין מתי אני אפסיק להגיד את זה) כמו לא מוותר וג'רוזלם וכאלה טיפה קצר ממה שציפיתי שיהיה דיברו פה לא מזמן על איזה עיבוד חדש רגאיי לאיזה כיף - סתם היה רגיל וזהו נראה לי

Funky Giraffe

New member
ובואו נפתח את זה שנייה לרגע:

תגידו, לא נמאס לכם מהופעות להיטים? כאילו באמת, יש גבול... לשלב את ג'רוזלם ולא מוותר זה סבבה אבל כמה אפשר לשמועעעעעעע את אותם שיריםםםםםםםםםםםםם אני משתגע איך לא נמאס להם! באמת, יענו, תתפסו איזה שבוע בחדר חזרות, נכון שקל לי להגיד את זה ואני לא באמת יודע כמה כל אחד בפרוייקטים שלו - אבל אם אתם מרגישים שאתם באמת צריכים להריץ את הפרוייקט הזה באופן שוטף, אז תתפסו לכם שבוע בחדר חזרות ותעלו כמה שיותר נאמברים חדשים\ישנים\שהוזנחו בין האלבומים ולא הועלו מספיק בהופעות... באמת יענו, אם אתם כבר באים לברזילי שזה קהל אחר ממה שיש בבארבי ובזאפה, אז תתנו לו משהו אחר, לפחות קצת...

Funky Giraffe

New member
ותודה לחבר יקר מהפורום הזה, yiftah k

שפינק לי יופי של טרמפ - שיחקת אותה אחי

SV Design

New member
אולי נמאס אולי לא

אבל הקהל שרוצה את השירים הישנים והלא להיטים הוא הרבה יותר מצומצם ככה שגם אם הם רוצים הופעה כזאת..רוב האנשים שיבואו יהיו אנשים שחיכו להופעות להיטים להנה אני בא,ללזוז,וכל השאר..ופתאום הם יתאכזבו..במיוחד אנשים שזאת הפעם הראשונה שהם רואים את הדג נחש...אין מה לעשות אנשים שהיו בהרבה הופעות להיטים של הדג ושרוצים שירים ישנים הם מיעוט..אין מה לעשות..וגם אני במיעוט הזה אבל אני לא סובל מהופעות להיטים או משהו זה גם ממש כיף...אבל ממש בא לי לראות את כל המכונה בלייב...

ofirharlev

New member
ביננו אחי...

...מי שבא להופעה, גם אם ישירו לו שירים שהוא לא מכיר בכלל, הוא עדיין יהנה. זה כל הקטע של הופעות, שזה יהיה שונה מלשבת בבית/אוטו ולשמוע את אותם דברים. אני יודע להגיד שהייתי לפני ככה וככה זמן (לא זוכר) בברזילי בהופעה של פאנקנשטיין, ולא הכרתי שיר אחד...אממה, היה להיט! ...והאמת שגם לא היה מפוצץ באנשים מי יודע מה...

SV Design

New member
חצי מהאנשים שבאים

באים להופעה רק בגלל להיטים ש*כולם* מכירים כמו לזוז,הנה אני בא וכל אלה..אז נכון הם יהנו גם בשירים שהם לא מכירים אבל הם מחכים בעיקר לשירים שהם מכירים שהם כמובן הלהיטים ואם לא יהיה את הנה אני הבא או לזוז אז הם יתבאסו..ותכלס הרבה יותר כיף בהופעה כשאתה מכיר את השירים...במיוחד בשירים של הדג שאפשר להכיר את כל המילים ולהנות כל כך הרבה יותר מאשר כשלא מכירים את השירים והמילים.. וגם אצל פאנקנשטיין זה שונה כי הם להקה שאומרים לאנשים :"רוצה הופעה כיפית שאפשר להנות ולרקוד ? לך לפאנקנשטיין" ובפאנקנשטיין רוב הקהל לא מכיר את השירים ופשוט זורם עם זה..אני רואה בהופעות שלהם אנשים כל כך לא קשורים שבאים רק כדי לרקוד כמו מטורפים.. אבל עם הדג נחש רוב האנשים שבאים זה בגלל שהם שמעו ברדיו להיטים או אצל מישהו שהם מכירים או משהו..ואם יתקעו להם שירים לא מוכרים במיוחד מהמכונה (שהם יותר פ'אנקיים ופחות להיטים שכולם מכירים) אז הם לא יאמינו שיש שירים כאלה לדג נחש וציפו למשהו יותר מקפיץ כזה ויותר להיטי...וסתם יתבאסו.. ועובדה שהדג לא משנים את הליין אפ כמעט ומשאירים את זה הופעות להיטים...אחרת אם אתם צודקים אז למה הם לא משנים את הליין אפ לדברים יותר ישנים מתקופת המכונה ולפניה ? ותכלס עידו, הלהקה השתנתה הרבה בסגנון שלה וגם טיפה בהרכב מאז המכונה אז אולי הם גם פחות (חס וחלילה) אוהבים את השירים של המכונה מאשר השירים החדשים..P: אני כל כך הולך להצטער שכתבתי את זה אבל שיהיה :p

Funky Giraffe

New member
אני חושב שיש המון במה שאתה אומר, ומצר על כך

דר''א המכונה - העלת את זה ונזכרתי במשהו שהתוודעתי אליו לאחרונה: קבל משהו חריף: חברתו לחיים של משה אסרף היא אחיינית של יוני רכטר, וסיפרה לי שאותו ירון מוהר שהיה בתקופת המכונה בדג נחש, תחזיק חזק, קרוב משפחה של עלי מוהר הגדול ז"ל - שותף ליצירתו של יוני רכטר והתמלילן הבולט ביותר בקריירה שלו... מי אמר כל ישראל שכונה ולא קיבל?

SV Design

New member
כנראה שזה אומר שיש משהו במוזיקה וביצירה

של משפחת מוהר שאתה ממש אוהב..גם בדג נחש וגם ביוני רכטר..P:

Funky Giraffe

New member
ועוד משהו רע: קבל

בקיץ 2005 אם אני לא טועה, הייתי בהופעה של הדג בבארבי בת"א, והם התחילו לפתע לג'מג'ם אחרי קמתי, ומפה לשם זה התגלגל לזה שהם התחילו לנגן את "אני אצבע את השלכת בירוק (אם רק תאמרי)" חידוש ליורם ארבל שהם התחילו לנגן בהופעה הראשונה שהם העמידו ב97', והמשיכו להריץ עד 2003 (עם הפסקות כמובן) שאנן לא זכר את המילים ממש, הקהל קפא, אני ועוד מישהו שהכיר את השיר הזה קפצנו כמו משוגעים וצרחנו את המילים, ושאר הקהל עמד במקום הלום לחלוטין... וחבל שזה ככה אני יודע שלדג יש תוכניות מזהירות לגבי העלאת מופע עם שירים ישנים וכבר שמעתי על זה לפני שנה וקצת אבל הם אמרו אז שזה עוד ייקח מלא מלא מלא זמן ויצטרך להיות מיוחד ממש... אני מצפה רק לזה, באמת שכן

idanri

New member
פאק אני זוכר את ההופעה הזאת.....

ההופעה ההיא מהבארבי ב2005 איך שהזמן עובר מהר.... היה לי את זה בוידאו ונמחק לי..... אם יש אותו למישהו ששלחתי אני ממש אשמח אם תעלו את זה לפה.

SV Design

New member
לא ידעתי על זה

ועכשיו גם אני מצפה לזה... אבל, לא בטוח שיהיה הרבה קהל ואם כן לא בטוח שגם כולם יהנו ויש מצב שמה שסיפרת שקרה בהופעה ההיא יקרה גם בהופעה הזאת..ככה שאני ממש מחכה לזה אבל ההופעה הזאת לא תהיה בשביל קהל מפוצץ וקופצני אלא בשביל קהל מצומצם יותר שאוהב את השירים הישנים יותר מאשר הקהל הטיפוסי שבהופעות שלהם..(שהוא סבבה לגמרי אבל אוהב רק הופעות להיטים)... ואם למישהו יש את הוידיאו אני גם אשמח..

ofirharlev

New member
סביר להניח שאתה צודק...

...פרח מזכרוני שמדובר בהדג נחש...של היום. אני עוד רגיל לעובדה שהייתי צריך לפרסם אותם לפני איזה מיליון שנה, עוד שהם היו ממש על סף פריצה. בגלל זה אני שונא את רב ההופעות בארץ, כי כולם באים בשביל להיטים, ולאו דוקא להרחיב קצת אופקים....אה כן, ושכחתי את העובדה שרב המוזיקה הישראלית היא זבל P:

Funky Giraffe

New member
מה שאירוני הוא שבתרגע שלומי מטיף לנו להרחיב

אופקים מוסיקליים ("אני מת לשמוע משהו שישאיר ת'פה פעור"), וגיא מר בכאפה המצלצלת אומר ש"כזה שמענו כבר"... אחח רק עוד קצת מודעות עצמית והכל היה אחרת אה?

ofirharlev

New member
אגב אני חייב לציין...

התפוחים הם הרכב שאני גאה לקרוא לו ישראלי, ויום חמישי הבא, אם אני לא טועה, אמורה להיות איזה הופעת סקא נחמדה בקומפורט. זה רק אני או שעולם הסקא הישראלי מתחיל לפרוץ?

Funky Giraffe

New member
מה אתה מבולבל? התפוחים? סקא? חמישי?

התפוחים הם להקת F א נ ק והם מופיעים בקומפורט ב ש ב ת סקא ישראלי? ל פ ר ו ץ ? יש עוד ז מ ן !

Funky Giraffe

New member
או שאולי ציינת את זה כשני דברים נפרדים... אחי

סליחה אם הרגתי אותך רק קמתי עכשיו וזה

למעלה