ברזילי הלילה

נג היפה

New member
מסכימה לגמרי

ציפיתי ליותר.. ות'אמת שקצת התאכזבתי.. הסאונד לא היה משהו... המקום היה צפוף ברמות קשות.. לא היה ס"מ לזוז, פשוט לא מקום שמתאים להופעות, בקושי גם ראו (אני לפחות, 1.67) ושהיה את "הנה אני בא" פשוט סבלתי, כבר כמה אפשר לשמוע את השיר הזה?? היה ממש כיף לשמוע את ג'רוזלם, פעם ראשונה שאני שומעת בהופעה =)

yiftah k

New member
בכיף גבר../images/Emo45.gif

והאמת...הופעה ראשונה שלי,נהנתי, אבל יש לי כמה הערות. הסאונד במקום על הפנים, באמת שמעו רע, וזה הוריד את ההופעה בכמה רמות. עוד דבר שהפריע לי מאד, זה הכמות המטורפת של העשן, לא יכול לסבול את זה. חוץ מזה, הדג נחש תותחים, ואני בטוח שבמקום עם סאונד איכותי אני אהנה עוד הרבה יותר. שבוע טוב חברס... יפתח.

כמה דברים

בגלל המשפטים בתרגע,כפאה וסוד ההצלחה אני עוד יותר מאוכזב. אני חושב דווקא שרוב האנשים שבאים להופעות הם אנשים שמכירים את רוב השירים של הדג נחש והם אנשים שבאמת אוהבים את המוזיקה שלהם. אני לא כלכך מבין מה הבעיה לשלב עם8להיטים (תורידו את שירת הסטיקר והנה אני בא כי גם ללהיטיסתים נמאס לשמוע את אותם שירים) לשלב שירים כמו שלום סאלם פיס,מביט(שיר כלכך מקפיץ) המכונהשלהגרוב ,סאגה , סוד ההצלחה (לא נשמע הרבה) הפה לפתוח כמובן..וכו וכו..לא רק המכונה כלכך הרבה דברנו על הנושא הזה.מה שנותר לעשות זה.. פשוט לקוות שהאלבום הבא יהיה מפציץ. ומיצידי שיהיו בו 8-10 שירים אבל טובים!גרובים לפנים!מקפיצים את הצורה.עם מוזיקה טובה לדעתי הם כן יכולים לעשות אלבום כזה שיעלה על המכונה ,לזוז וחומר. ראינו שירים כמו לוטוס ותרגע שהם פשוט אידירים. בעזרת הג'אם היה יכול להיות דיסק _לדעתי כמובן_ הרבה יותר טוב אם היו מורידים את כל הצ'ו'צות,להתחלק בעיר,ושבחי ירושלים. זה ממש מציק לי השירים האלה. האלבום היה יכול להיות קצר ומצויין! עם רצף שירים אדיר.אפילו תוסיפי את המחפשים בע"מ שלדעתי הרבה יותר טוב מלהתחלק בעיר או כל הצ'וצ'ות. עכשיו אני מרגיש טמבל כי העברתי ביקורת מטומטמת הייתי חייב להגיד מקווה שהשינוי יבוא.ושלא אתאכזב מהדיסק הבא.

Funky Giraffe

New member
אני אגיד לך מה

שירים כמו מביט (שהוא חדש בהופעות!) המכונה, סאגה, סוד ההצלחה (שלא בוצע מלא זמן אבל כן בוצע) וכנ"ל הפה לפתוח הם שירים שכן בוצעו, הם פשוט בוצעו במינונים נורא נמוכים, כלומר שיר אחד או גג שתיים מהסקציה של ה"לא סינגלים" פשוט מבוצעים בהופעה... באמת שאני לא מבין מה הקטע - אולי הם מנסים להתרברב בזה שהם שולחים כל כמה חודשים דיסק לרדיו עם שיר ? כאילו מה? באמת שלא מעניין יותר לשמוע הופעות להיטים.

Sponge Bob14

New member
מה חדש?

לא יודעת איך אתה מגדיר חדש, אבל שמעתי אותו בתחילת השנה בהופעה ממש נחמדה בלובי. לא היו כ"כ הרבה להיטים. אני חושבת שאתם מדברים על ההופעה המסויימת בברזילי, שבה היה צפויי שיהיו המון להיטים, זה ברזילי בכול זאת. וגם אלה שהיתלוננו על הרבה אנשים. ברזילי!

ofirharlev

New member
מה הבעיה בברזילי?

...הייתי הכי מת לשמוע בהופעה חיה את "צעצוע" ...אולי בקטע מורחב

Funky Giraffe

New member
סלחי לי על הדיבור אבל: מה את מפגרת?~!~?#>!@?#

טוב שברזילי זה לא ביב הביבים באמ-אמ-אמא של דרום ת"א והמסגר וההופעה שם עלתה גרושים והתחילה מאוחר - גם יאיא אמר לי אישית: "ההופעה תהיה שונה - בעיקר בגישה" מה הקשר ברזילי ללהיטים?!?!?$#@?><$#!$>#@! אם כבר אז בדיוק להיפך כי זה אולי ה-מקום למוסיקה אלטרנטיבית בת"א

Sponge Bob14

New member
תרגע :)!

אוקיי.. לפי התגובות, יאיא כנראה עבד עליך. ואם זה ידוע מראש שהמקום יהיה מפוצץ.. אז ברור שזאת תהיה הופעת להיטים! זה ברור לחלוטין! אתה לא מבין? הדג נחש בברזילי זה מיוחד, אז באים המון אנשים. בברזילי באים אנשים בלי קשר להופעה. כאילו, מועדון. אז הדג יעשו להיטים! אני יודעת למה אתה מתכוון. אבל הדג זה כבר לא מוזיקה אלטרנטיבית.

Sponge Bob14

New member
וואי. זה הסתבך.

לא משנה. לי זה היה ברור שזאת תהיה הופעת להיטים.

Funky Giraffe

New member
מה, בדיוק להיפך. אנשים חשבו מיוחד במובן אינדי

ולא מיוחד במובן אורחים-גרנדיוזי-בומבסטי-מפציציונרי

ofirharlev

New member
המממ...אני מבין למה אתה מתכוון

יש משהו בדבריך ..."ביב הביבים" c'mon man, cut 'em some slack ....

SV Design

New member
השירים האלה לא גרועים

אולי חוץ משבחי ירושלים שדיי לא אהבתי אבל האחרים שאמרת אני אוהב..הרבה פחות משירים אחרים אבל בהחלט אוהב ואין שום סיבה להוריד אותם מהאלבום..אם אתה לא אוהב אותם פשוט תשמע שירים אחרים מהאלבום אתה לא חייב לשמוע אותם..אבל אם היו באים במקומם שירים טובים יותר ופ'אנקיים יותר אז כן עדיף להוריד אותם..אבל סתם ככה ? אין שום סיבה..

למעלה