ברוקלין 99

Lhuna3

Well-known member
אני עושה לזה שרשור כדי לא להטריד בשרשור הסדרות את מי שלא מתעניין, למרות שלא יודעת אם יהיה לי המון מה להגיב על זה, אבל אני אשמח אם עדי|חזיר| תכתבי פה גם אם יהיו לך עוד הודעות על הסדרה כדי שיהיה לי קל יותר למצוא אותן כשאגיע אלייך (אני אפתח אותן רק אז כמובן).

Lhuna3

Well-known member
נתחיל מהסוף:
-חלום שלי שג'ייק יפגוש את טיילור סוויפט. קדימה טיי טיי תפקיד אורח בעונה האחרונה!
אני קודם חיפשתי הודעות שלך על הסדרה וזאת הכי מוקדמת שמצאתי אז כשהגעתי לפרק הזה ניסיתי לנחש מה יהיה בו שגרם לך להגיב לראשונה, והניחוש (השגוי) שלי היה שהיא מופיעה בו.
אני ממש מבולבלת.
כולם קיבלו עונש משמרת לילה בגלל שהם נסעו לפלורידה. אבל מאז שהם חזרו הולט חזר להיות הקפטן אז למה הוא לא יכול להחזיר אותם ליום?
ועכשיו בפרק הזה מסתבר שקפטן-חסר-תועלת עדיין הקפטן ובגלל זה הם תקועים, ועכשיו הם נפטרו ממנו וחוזרים ליום והולט חוזר להיות קפטן, אבל הולט היה הקפטן כל הזמן הזה!!! עם משרד והכל. מה פספסתי פה???
כן גם אותי קצת בלבל כל הסיפור הזה, כלומר במהלך הפרק כן הבנתי שחסר-תועלת נשאר הקפטן של משמרת היום והולט בלילה, אבל בגלל הקטע שהם באותה דרגה זה בכל זאת מוזר שהוא יכול היה לקבוע שהם יעברו והולט לא יכול לקבוע ההיפך.
-לא ככ אהבתי את פימנטו ואת הקטע המוזר שלו עם רוזה.
כנ"ל. אבל באופן כללי כן נהניית מהרבה הופעות אורח בסדרה של שחקנים שדי דומים לדמויות שלהם בסדרות אחרות, כמו מאיה רודולף, גם כן מהמקום הטוב (מייקל שור הביא את כל האהובים עליו כנראה), אסתר פוביצ'קי שאני מתה עליה מ-alone together
הקרוסאובר הקטקטן והחמוד עם "הבחורה החדשה" (שבאמת יצא ממנו אחד הממים המפורסמים כמו שהזכרת בהקשר אחר), ועכשיו אני נזכרת שגם השחקן השחור ששיחק פה את השותף הראשון של ג'ייק הוא משם.
-בפרק עם אבא של איימי צ'ארלס מכריז שהוא מרגיש כמו דקסטר. אבא של איימי היה בדקסטר.
וואלה על זה לא חשבתי, מה שכן היה מגניב לי זה שאבא של ג'ייק הוא בראדלי וויטפורד ואבא של איימי הוא ג'ימי סמית'ס - קשר שרק מעריצי הבית הלבן יעריכו |מאוהב|

האקסית של בויל לעומת זאת..
Who's been messing up everything?
It's been Eleanor all along!
יואו רק עכשיו קלטתי שזאת אגת'ה :-D:-D:-D
גדול!

דעתי חסרת החשיבות לגמרי:
1.
התחלתי לצפות בסדרה בערוץ 6 בהוט. על רקע דברים אחרים היא היתה פגז. בעונות הראשונות המוטרפות שלה היתה נהדרת, אבל אז העיפו את הולט מהיחידה, הביאו את ההיא מהמפצחת/המפענחת שלא הצחיקה בגרוש, וגם הכניסו את פראלטה לכלא, ורוזה איבדה את החדות הלטינית המופרעת שלה. בויל הפך חיקוי עגום של עצמו וחדל לחדש, עד שטרחו למצוא שחקן שדומה לו, כאח תאום.. וכו' וכו' ועוד לא התיחסתי לסיפור האהבה והנישואין המופרך בין פראלטה ואיימי, ממש על פי סטראוטיפ - נגודים נמשכים.
2. בעונה שש, התחלתי לפהק ולנוע בחוסר סבלנות על הכסא.
זהו.

didalf

Well-known member
אני עושה לזה שרשור כדי לא להטריד בשרשור הסדרות את מי שלא מתעניין, למרות שלא יודעת אם יהיה לי המון מה להגיב על זה, אבל אני אשמח אם עדי|חזיר| תכתבי פה גם אם יהיו לך עוד הודעות על הסדרה כדי שיהיה לי קל יותר למצוא אותן כשאגיע אלייך (אני אפתח אותן רק אז כמובן).
אה נחמד.
יש לי 7 פרקים לסיום עונה 7 ואני מנסה למרוח את זה ללא הצלחה כי העונה הבאה רק באוגוסט:-D
אני קודם חיפשתי הודעות שלך על הסדרה וזאת הכי מוקדמת שמצאתי אז כשהגעתי לפרק הזה ניסיתי לנחש מה יהיה בו שגרם לך להגיב לראשונה, והניחוש (השגוי) שלי היה שהיא מופיעה בו.
:-D:-D

יואו רק עכשיו קלטתי שזאת אגת'ה :-D:-D:-D
גדול!
:-D:-D

רגע רק עכשיו קלטתי שאת כבר בעונה 4 לא התחלת השבוע בערך?:-0 את לא נורמלית:-D:-D
נראה לי שעוד תעקפי אותי ו7 הפרקים שאני מנסה למשוך:-D

דעתי חסרת החשיבות לגמרי:
1.
התחלתי לצפות בסדרה בערוץ 6 בהוט. על רקע דברים אחרים היא היתה פגז. בעונות הראשונות המוטרפות שלה היתה נהדרת, אבל אז העיפו את הולט מהיחידה, הביאו את ההיא מהמפצחת/המפענחת שלא הצחיקה בגרוש, וגם הכניסו את פראלטה לכלא, ורוזה איבדה את החדות הלטינית המופרעת שלה. בויל הפך חיקוי עגום של עצמו וחדל לחדש, עד שטרחו למצוא שחקן שדומה לו, כאח תאום.. וכו' וכו' ועוד לא התיחסתי לסיפור האהבה והנישואין המופרך בין פראלטה ואיימי, ממש על פי סטראוטיפ - נגודים נמשכים.
2. בעונה שש, התחלתי לפהק ולנוע בחוסר סבלנות על הכסא.
זהו.
לונה יש פה ספוילרים מעבר לאיפה שאת אל תקראי עדיין.

Lhuna3

Well-known member
אז את לא מחפשת טוב:

סיום עונה 2:

ו.. זהו לא מצאתי עוד אחרונה הלכתי עד דיוני סדרות 46. נראה לי לפני זה סתם יעל או מילי שאלו אותי בשרשורי וויקנד וואץ'
תודה!
פחדתי להשתמש בחיפוש, אז באמת רק הלכתי אחורה בדיוני הסדרות, אבל לא יכולתי לדעת עד כמה רחוק ללכת.

didalf

Well-known member
תודה!
פחדתי להשתמש בחיפוש, אז באמת רק הלכתי אחורה בדיוני הסדרות, אבל לא יכולתי לדעת עד כמה רחוק ללכת.
החיפוש פה גם ככה גרוע, הלכתי ידנית.
אבל הוא לא מראה בחיפוש דברים שבתוך תיבת ספוילר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רגע רק עכשיו קלטתי שאת כבר בעונה 4 לא התחלת השבוע בערך?:-0 את לא נורמלית:-D:-D
נראה לי שעוד תעקפי אותי ו7 הפרקים שאני מנסה למשוך:-D
את צוחקת, זאת לונה.
כשהיא עושה בינג' זה דבר רציני. לחלוטין נוגד את חוקי הפיזיקה

didalf

Well-known member
אני ארכז לך פה תגובות משלושת השרשורים האחרונים שלא הגיבו עליהן* אז אין בעיה להעביר אותן לפה (כי מה שיש תגובות וזה כבר יותר מורכב)
*זה נשמע פולני רצח אבל באמת התכוונתי רק בקטע שאם אין תגובות יותר קל להעתיק:-D
כי אני ממש מתעצלת להתארגן לשינה אז עושה דברים כאלה במקום. קשה לי ללכת לישון בימי שבת כי זה אומר לקום ליום ראשון;-(

#56 (אבל יש גם שיחות על פרקים קודמים בשרשור הזה)
לין מנואל מירנדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב|
אבל מה אתם מביאים אותו בלי לתת קטע ראפ פריסטייל? בזבוז|פטיש| הוא יחזור?
וגם קרב הריקוד הגרוע שלו עם איימי חנק אותי מצחוק:-D
וגם זה שלאיימי יותר אכפת עכשיו מג'ייק מהתחרות עם אח שלה|מאוהב|

שוד סינקו דה מאיו!!!!!
ווהו כבר חששתי שאין שוד העונה כי לא היה הלוואין וזה תמיד פרק 5-6 כזה ואז גם ראיתי שהעונה עלתה בחורף ולא בסתיו כרגיל.
מתה על איך כולם מתחמנים את כולם וצופים את כולם מראש.
לא יכולה אפילו לבחור שורה לצטט צחקתי בקול כל הפרק:-D
וגם צ'דר כזה חמודדדדדד|מאוהב|

-חחחחח סוף הפרק הקודם כל האויבים שלהם נכנסים "יחידת המתאבדים" צחקתי בקול:-D
-צ'ארלס צועק בשם הצופים על איימי וג'ייק "תתנשקו! אתם לא עושים את זה מספיק":-D תודה צ'ארלס. אבל פרלטיאגו? חשבתי ג'יימי. חחחחחח העובדה שהם התנשקו כשהפוקוס על צ'ארלס זה ממש אצבע משולשת לצופים:-D:-D
-חחח הולט -ונץ' - תשכבו כבר:-D מזל שהוא מאד גיי ומאד נשוי אחרת זה בטוח היה הולך לשם.
-סי. ג'יי:-D
-חשדתי שזה תוכנית מחוכמת של מישהו ושונץ' כן תעזור להם עם הנציב. אבל הייתה חייבת להרוס משהו בכל מקרה|שפם|
-רק 13 פרקים נשארו לי:-( אין סיכוי שאני אצליח למשוך את זה עד העונה החדשה באוגוסט.

didalf

Well-known member
ברוקלין 99 עד 7X07
דינג דונג דה וויץ' איז דד!!
הופתעתי ממש שוונץ' מתה. הרג אותי הולט שכל הפרק לא מסוגל לכבד את המתים וממשיך לרדת עליה:-D ורוזה שזורמת איתו|כתר|:-D
ואז כשהגיע האדם הזה חשבתי שהטוויסט יהיה שכולם שונאים אותה, אבל זה הלך לכיון של הולט מקנא שהיה לה עוד יריב (כמו בלגו באטמן כשהג'וקר מקנא שלבאטמן יש עוד יריבים:-D). לול ואז הולט שמח כשהסתבר שהוא אכן היריב היחיד:-D

ובכן אחרי תלונות המעריצים בעונה שעברה ג'ייק ואיימי חזרו להתנשק|מאוהב|:-D
ועכשיו הם מנסים לעשות ילד. יש לי קצת רגשות מעורבים לגבי זה כי אני לא אוהבת ילדים ולא אוהבת עלילות של נסיונות להרות, אבל אם זה מה שהם רוצים אני בעדם. שמחתי בעיקר שלמרות הקושי שלהם במשך כ"כ הרבה חודשים זה לא גרם להם להתרחק ולשנוא אחד את השני, או לשנוא סקס בכללי. הקטע בסוף הפרק הקודם היה כזה מקסים|מאוהב| וגם בסוף הפרק הזה. אני שמחה שהיא סופסוף בהריון כי 1. הם נראים נורא מתרגשים אז שיהיה שמחה בשבילם|מאוהב| יאוו הפנים של ג'ייק כשהוא הבין, איך הוא מסתכל עליה, ו"איימס"|מאוהב| ו2. יפסיקו להתעסק בלנסות להכנס להריון.

מהמרת שהילד יוולד בסוף העונה. האם הוא יוולד בשוד? (שמתי לב שבפרק שהריצו כמה חודשים דילגו על אוקטובר והשוד שוב|שפם| סינקו דה מאיו אז? כי אני לא אוותר על שוד!).

Aranel Nenharma

Well-known member
דינג דונג דה וויץ' איז דד!!
עלה בי החיוך של הולט כשקראתי את זה
הופתעתי ממש שוונץ' מתה. הרג אותי הולט שכל הפרק לא מסוגל לכבד את המתים וממשיך לרדת עליה:-D ורוזה שזורמת איתו|כתר|:-D
החברות בין רוזה להולט בפרק הזה ותאכלס בכללי כזו מיוחדת ומקסימה
. אני שמחה שהיא סופסוף בהריון כי 1. הם נראים נורא מתרגשים אז שיהיה שמחה בשבילם|מאוהב| יאוו הפנים של ג'ייק כשהוא הבין, איך הוא מסתכל עליה, ו"איימס"|מאוהב|
אני יודעת שאת לא בעד זה אבל מה שעשה לדעתי את הקטע הזה עוד יותר מיוחד זה כן העובדה שלגייק ואיימי לא היה עלילה משותפת הפרק.
זה לדעתי העצים את הקטע הזה שנותנים לנו לראות את הרגעים המיוחדים שלהם ולא סתם מורחים לנו עוד זוגיות ושיפ בסדרה.
יפסיקו להתעסק בלנסות להכנס להריון.
דווקא הקטע של להכנס להריון לא היה עלילה ארוכה כל כך. הם ממש קיצרו אותה.
וממש אהבתי את.איך שהם עשו את הפרק הקודם עם המעבר המהיר.

didalf

Well-known member
@Aranel Nenharma אה את חיה?? איפה נעלמת?
עלה בי החיוך של הולט כשקראתי את זה

החברות בין רוזה להולט בפרק הזה ותאכלס בכללי כזו מיוחדת ומקסימה
לגמרי|לב|
היה את הקטע שהוא רצה להזמין את הבת זוג שלה לארוחת ערב.
וכשהוא גילה שהן נפרדו אז הוא פרש מהתחרות בשבילה והם הלכו לבר ושמעו מטאל "אתה אוהב את זה?" "ממש לא" "אתה יכול ללכת" "בחיים לא" . זה היה כזה חמוד.
ובכללי זה שהם דומים בקטע שהם חסרי רגש אז הם מבינים אחת את השני ומתחברים על זה.
ואני גם אוהבת שיש לו הרבה במשותף עם איימי.

אני יודעת שאת לא בעד זה אבל מה שעשה לדעתי את הקטע הזה עוד יותר מיוחד זה כן העובדה שלגייק ואיימי לא היה עלילה משותפת הפרק.
זה לדעתי העצים את הקטע הזה שנותנים לנו לראות את הרגעים המיוחדים שלהם ולא סתם מורחים לנו עוד זוגיות ושיפ בסדרה.
|כן||לב|
אני סתם לא מתה על עלילות של ילדים והריון אבל כן עשו את זה יפה ולא מעיק מידי ובסה"כ אם הם שמחים אני שמחה איתם. כאילו מספיק לי הפרצוף של ג'ייק כשהוא מבין שהיא בהריון הוא נמס ואני איתו|מאוהב| מי אני שאתנגד לזה?:-D תביאו כמה ילדים שאתם רוצים אם זה עושה אתכם שמחים ומאוהבים|מאוהב|

וממש אהבתי את.איך שהם עשו את הפרק הקודם עם המעבר המהיר.
כן תקתקו את זה מהר יחסית. תכלס פרק 6 הם ניסו ופרק 7 כבר הצליחו אבל זה הרגיש הרבה זמן. טוב כי פרק 6 הבהיר לנו שעברה חצי שנה:-D

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
שיט:-0
מזל שיש הכל בנטפליקס מסכן מי שהיה צריך לחכות לעונה 5:-0:-D

אני יודעת שזה קומדיה חביבה אז סביר להניח שהכל יסתדר די מהר ועדיין הייתי בלחץ כל הפרק וקיללתי בסופו:-0
+501: טוב לא טוב לי כשג'ייק ורוזה בכלא תוציאו אותם משםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
+502: אוקי נרגעתי|מזיע|
|מזיע|
כן אוף בכלא זו היתה עלילה קצת מלחיצה מידי בשבילי, עם כמה שהזכרתי לעצמי שזה קומדיה וברור ששום דבר ממש נוראי לא יקרה לו, זה לא כל כך עזר, זה תמיד נורא מלחיץ אותי קטעים כאלו. מעדיפה פחות מתח בקומדיות.
רק תשימי לב שבעונה 4 היה פרק קורסאובר עם הבחורה החדשה. הפרק הראשון שצריך לראות הוא של ברוקלין עונה 4 פרק 4
הפרק השני הוא של הבחורה החדשה עונה 6 פרק 4
אוי פספסתי את זה שיש לזה המשך בבחודה החדשה, מגניב, אולי אני אחפש את זה.

didalf

Well-known member
|מזיע|
כן אוף בכלא זו היתה עלילה קצת מלחיצה מידי בשבילי, עם כמה שהזכרתי לעצמי שזה קומדיה וברור ששום דבר ממש נוראי לא יקרה לו, זה לא כל כך עזר, זה תמיד נורא מלחיץ אותי קטעים כאלו. מעדיפה פחות מתח בקומדיות.
חחחח שמחה שאת גם מרגישה ככה, אני לא לגמרי משוגעת:-D

didalf

Well-known member
יוהוו שוד כל החגים.

והפעם הפרס הוא כפפה של ת'אנוס!!!:-D
פלוס אזכור לאקסמן|זורו|
יאיי רוזה|כתר|

כשהתחיל הפרק בדיוק חשבתי על זה שלא מזמן דיברנו על זה שיש מלא פרקי כריסמס אבל מעט מאד פרקי איסטר אז נחמד שיש כזה, אבל זה היה כמה חגים ביחד.
אניוואי כרגיל הפרקים הכי מצחיקים לא זוכרת שורות לצטט, הכל.

רוזה מרוצה מזה שהיא גרמה לכולם לריב:-D

didalf

Well-known member
ו...זהו. סיימתי עונה 7

הו לא חטפו את צד'ר הפלאפי בוי!!! איזה כלב חמוד אני מתה|מאוהב|
פחות אהבתי את סיקוונס המכות הקצת ארוך מידי של הולט והפושע למרות הרפרנס המשעשע לג'ון ויק (שלא ראיתי) אבל שאר הפרק היה מצחיק. ג'ייק לומד להיות קווין הרג אותי:-D

פרק אחרון אז כמובן שאיימי תלד. וכמובן שזה יהיה בתחנה. וכמובן שמי שיבואו מיד לבית חולים לבקר את התינוק זה הצוות ולא בטעות ההורים שלה. זה תמיד מצחיק אותי בסדרות כאלה אבל לא באמת מפריע.
איזה מלכה אבל איך היא ניהלה את כל המשבר במצב כזה|כתר|
אני לגמרי עם רוזה שנגעלת מלידה, אבל היא גם מלכה ועזרה בסוף.
חחחחח ג'ייק לא יודע לרכב על סוס:-D והפרצוף של צ'ארלס כשהוא גילה שהסוס קודם לדרגת סגן:-D
והריקוד של הולט וטרי חנק אותי:-D ורוזה מוציאה טלפון לצלם מתתי:-D

והסוף כמובן ג'ייק איימי והתינוק אדורבל|מאוהב||מאוהב| והם קראו לו על שם מת לחיות!! :-D

טוב קדימה תביא לי עונה שמונה.

Lhuna3

Well-known member
-חחחחח סוף הפרק הקודם כל האויבים שלהם נכנסים "יחידת המתאבדים" צחקתי בקול:-D
-צ'ארלס צועק בשם הצופים על איימי וג'ייק "תתנשקו! אתם לא עושים את זה מספיק":-D תודה צ'ארלס. אבל פרלטיאגו? חשבתי ג'יימי. חחחחחח העובדה שהם התנשקו כשהפוקוס על צ'ארלס זה ממש אצבע משולשת לצופים:-D:-D
-חחח הולט -ונץ' - תשכבו כבר:-D מזל שהוא מאד גיי ומאד נשוי אחרת זה בטוח היה הולך לשם.
-סי. ג'יי:-D
-חשדתי שזה תוכנית מחוכמת של מישהו ושונץ' כן תעזור להם עם הנציב. אבל הייתה חייבת להרוס משהו בכל מקרה|שפם|
כן חחח זה היה טוב, וסי ג'יי היה הכי מצחיק :-D

ולמה רק 18 פרקים פתאום? זה נראה היה כאילו קצת קיצרו את העונה במפתיע, אבל בדקתי וזה עוד היה לפני הקורונה.
-רק 13 פרקים נשארו לי:-( אין סיכוי שאני אצליח למשוך את זה עד העונה החדשה באוגוסט.
כנ"ל. (כלומר מן הסתם אני אסיים אותם תוך יומיים גג מעכשיו).

didalf

Well-known member
ולמה רק 18 פרקים פתאום? זה נראה היה כאילו קצת קיצרו את העונה במפתיע, אבל בדקתי וזה עוד היה לפני הקורונה.
נראה לי שזה אחרי שהם בוטלו ואז רשת אחרת הרימה אותם לעונה מקוצרת או משהו כזה.

את כזאת מהירה:-D
אבל מה זה לא היה לך כלום להגיד על עונה 5?

למעלה