ברוכים הנכנסים

יערית

New member
לאונרד איש אובססיה?

לא מאמינה מה שרואות עיניי? ככה הגיע מארץ רחוקה לבקר אותנו בכתום... ישר כוח ,רק תשתדל לא לבלאגן את החדר,הבית מסודר(אם כי אני בספק),הכל נקי כאן(רק הלשונות לא מצוחצחות),השל נעליך בהיכנסך לחדר,שא את דברייך בגאוה כמו תמיד... יערית-תמיד שמחה לראות פרצופים מוכרים.

לאונרד

New member
הגעתי כשאני יחף

יערית מזכיר לי חורשה. לא שיש לי משהו רע לומר על חורשה בכלל ועל יערית בפרט. כן! לאונרד איש אובססיה. ובאיזה פורום,באותה ארץ רחוקה, היה לך הכבוד לפגוש בי? ובכן יערית, הגעתי לבית מקדשך או לבית מרקחתך, יחף. האם זה מוצא-חן בעינייך? (את מגפי עם הבוץ השארתי שם). שלך לאונרד

חן.

New member
יחף

זה מפני כבוד המקום? או מפני מינהג חדש שאתה נוהג בו לאחר שעזבת את מגפיך במקום הקודם? או מפני שהקיץ הגיע? ?

לאונרד

New member
חן חן לך, חן

לידיעתך חן,בשל כבוד המקום. אני אוהב להתחיל בטוב. כי אני וירטואל טוב. אני מוכן לגלות לך, חן, שגם כשאני רע אני טוב. לבטח הרבה יותר טוב מהרעים. כי הרעים הם רעים וכבר גיליתי לך שאני טוב. אז רשאית את לכנותני, לאונרד הטוב. לא, לא, חן! אינני מכיר את מנהג המקום. אולי תאירי לפני מהם מנהגי המקום הקדוש הזה כך שכפות רגלי העדינות והטהורות לא תזדהמנה חס וחלילה. חן חן לך חן, מהראש ולמפרע. שלך לאונרד

חן.

New member
מהראש ולמפרע

גם אני חדשה כאן, ועדיין לא החלטתי האם להשתקע, ומבחינתי המקום לא צריך להיות קדוש כדי להכנס יחף, את מנהגי המקום עדיין אינני מכירה היטב, רק מעט יודעת מהמעט שעברתי כאן, עושה רושם מקום נעים... לא נראה לי שתזדהמנה כפות רגליך אלא אם כן תרצה ... גם אני אוהבת להתחיל בטוב, אמנם אינני אמנית הוירטואליה, אך מידי פעם אוהבת להשתעשע... :)

למעלה