ברוכים הבאים

JeeChan

New member
סדנת כתיבה ?? אתה מתכוון ל

יוצרים אנימה ? אם כן אז תודה XD

Misery Of Life

New member
אתה לא זה שמנחה את הסדנת כתיבה

ברחובות? (או שהנחית בעבר) זאת של פורום כותבי מד"ב ופנטזיה.

0Onegaineko0

New member
שלום אנשים O=

שמי הוא מאיה! נכון! שם של פקאצ"ה ממוצעת >_< אוקיי, ואני יודעת הכל על בליץ', וכשאני אומרת הכל אני מתכוונת הכל! בואהאהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאהאהא!!!!!! *אהם*.... טוב אני בת 14 וגרה ברעננה >___> זהו.. אני גרועה בלהציגה אתה עצמיה

JeeChan

New member
מאיה צ'אן פה ומאיה צ'אן פה

מאיה המומחית שלי הגיעה לפורום יאיייייייייייייי XD היא יודעת הכול אבל הכול על בליץ', לסגוד לה. אז ברוכה הבאה ומקווה שתהני לגלוש פה ^^

MichelleLev

New member
חדשה :)

היי גמאני רואה בליץ' ^________^ אבל אני נובית בסדרה הזו אני בפרק 20. טוב נו.

dark max

New member
ברוכבא

תורידי מהר! ההמשך הרבה יותר מעניין! XD, עיזבי - היא התחרפנה, היא תחזור עוד כמה דקות... *כעבור 5 דקות* היא לא הצליחה להרחיק אותי! חהחה!

JeeChan

New member
ברוכה הבאה D: לא נורא נובית זה טוב

זה אומר שתוכלי לראות הרבה פרקים ברצף, לעומתנו שצריכים לחכות ליציאת פרק בשבוע.

Didsy

New member
חדשה~ D:

כן, ארר, עוד אחת. אני.. מכירה.. את.. אור! הא! היי אור! ~מנופפת~ המ. טוב. אז.. הודעת פתיחה? אני רביד/דידסי. 16, פתח תקווה. הגעתי לבליץ' דרך (הא, מצחיק) פרינס אוף טניס.. וכרגע בפרק 45 כי אין כוח להוריד עוד פרקים. .__.; (וגין שלי. מוהאהאהאההא. D<) המ... היי! ^___^

JeeChan

New member
רביד כאןןןןןןןןןןןןןן ברוכה הבאה XD

אז אור הבטיח לרביד מגילה ורביד תקבל מגילה. אז פרינס אוף טניס זה נסגד וSeigaku נסגדים ובקיצור בקצרה כולם שם נסגדים *סוגד* וגם רביד והחדר שלה = סגידה *סוגד*. רביד צריכה לראות עוד קצת פרקים, אבל לא נורא העיקר שרביד הגיעה לכאן *קופץ בחדר משמחה* ברוכה הבאה D:

Didsy

New member
רביד..

תראה עוד פרקים, באמת שהיא תראה! כשיהיה לה זמן לנשום עם כל השיעורי מתמטיקה >>;;;

keep smiling

New member
אמ"ג ישלך שם נסגד!@_@; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני רוצה כזה שם! רוצהרוצהרוצהרוצה! ;; רביד זה שם יפה כלכךךךך ;; [גאד, מה עובר עליי? 0ס] אה, אני לומדת בפ"ת. משעשע. [:

keep smiling

New member
אהה...אה...../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

נו, במקום הקקי הזה שיש בו רק בחורות. 0ס ישורון. כן. פיכ. D:

למעלה