@.@ את הצדיקה? את הצדיקה שתצרוב לי כמה שיותר פרקים מ 18 ומעלה ותביא לי למפגשסוכות?;;
P PakoLina New member 13/9/05 #73 @.@ את הצדיקה?../images/Emo118.gif את הצדיקה שתצרוב לי כמה שיותר פרקים מ 18 ומעלה ותביא לי למפגשסוכות?;;
@.@ את הצדיקה?../images/Emo118.gif את הצדיקה שתצרוב לי כמה שיותר פרקים מ 18 ומעלה ותביא לי למפגשסוכות?;;
מ מלפפון ים New member 14/9/05 #131 אני יכולה../images/Emo12.gif. רק פאקו אמרה שהיא מעוניינת בכמה שיותר פרקים אחרי 18...
L lgmtk New member 13/9/05 #81 הדברים הטובים קורים דווקא כשהמחשב שלי נדפק :< בכל מקרה, מזל טוב על פתיחת הפורום ואם יורשה לי לשאול, מאיפה האישור וזה והכל? מקווה שהפורום יצליח למרות שהסדרה לא ~כזו~ נפוצה
הדברים הטובים קורים דווקא כשהמחשב שלי נדפק :< בכל מקרה, מזל טוב על פתיחת הפורום ואם יורשה לי לשאול, מאיפה האישור וזה והכל? מקווה שהפורום יצליח למרות שהסדרה לא ~כזו~ נפוצה
K keep smiling New member 13/9/05 #84 אישור? X: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif
S shui chan New member 14/9/05 #89 ברוכה הבאה לי ../images/Emo140.gif מי חשב שכבר ביום הראשון יגיעו כל כך הרבה אנשים D: אז שיצמח לנו פורום חזק ומשגשג P: וזהו.
ברוכה הבאה לי ../images/Emo140.gif מי חשב שכבר ביום הראשון יגיעו כל כך הרבה אנשים D: אז שיצמח לנו פורום חזק ומשגשג P: וזהו.
K keep smiling New member 14/9/05 #95 מכוערת]; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אור, אני חושבת שלרותע מגיע להיות אדומה הרבה יותר ממה שלי....X: [אפילו שאני רק זמנית! באמת! ;;]
מכוערת]; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אור, אני חושבת שלרותע מגיע להיות אדומה הרבה יותר ממה שלי....X: [אפילו שאני רק זמנית! באמת! ;;]
J JeeChan New member 14/9/05 #108 נכון גם אני בהלם מכמות ההודעות ורעות ברוכה הבאה XD ושיהיה לנו בהצלחה
B BaBy AnImE New member 14/9/05 #90 מזל טוב אור DDD: ../images/Emo65.gif ובהצלחה DD: [הוף, רציתי להיות הראשונה שתגיד את זה ;[ ] אז הממ אני לא נשארת פה הרבה כי לא ראיתי בליץ' אז אולי יום אחד אני אצוץ פה D:
מזל טוב אור DDD: ../images/Emo65.gif ובהצלחה DD: [הוף, רציתי להיות הראשונה שתגיד את זה ;[ ] אז הממ אני לא נשארת פה הרבה כי לא ראיתי בליץ' אז אולי יום אחד אני אצוץ פה D: