ברוכים הבאים

הי חברה, האם את שילה?

לקחתי את הערתך ברצינות, לא חשבתי שאת יורדת עלי. חוץ מזה ירדו עלי כל כך בפורום של הרייקי, בעליהום שכזה, שקטן עלי מה שכתבת. חוץ מזה, זה היה לעניין. אני הבנתי ת זה לכיוון של לקחת לעומק את הטיפול הזה, כמחויבות, וכך עשיתי. לא נפגעתי בכלל, ותודה על ההתחשבות שבהתנצלות.

ברוכים הבאים../images/Emo70.gif

תודה לאל על האתר הזה, שהגיע אל הפורום היחיד שאני מכירה(תפוז), ממש מתחת לאף. בדיוק כשקצתי בחיי החברה הבוהמייניים של אתר הרייקי, בדיוק כשהגיע לאתר המדיטציה איזה אידיוט והיה צריך לברוח לכמה זמן, בדיוק עכשיו נעים להכיר וקראתי את שיחות עם אלוהים ואת ידידות עם אלוהים- -כמעט עד הסוף, משהו יכול לנחש למה היה לי כל כך קשה לגמור את זה?

CHIPSET

New member
זה לא חובה

רק בגלל שזה שיחת היום.... תעשי את "שיחות האלוהים" שלך - את הסופרת של חייך. דרך אגב, גם אני ברחתי מפורום רייקי מאתר אחר, כי אני חושב שהמשמעות הוחמצה. BY...

arilousam

New member
ברוכה הבאה

אני שמח לארח אותך בפורום הזה, מלאכונית. אני לא מצליח לנחש מדוע לא הצלחת לסיים את הספר.. אשמח לשמוע את הסיבה.

הי ארילוסם

מעניין, נחמד לקבל את הכדור ששלחתי חזרה, הוא תפור במדוייק למידתי. התשובה לשאלה- זה התחיל להסתבך, נכנסתי למוד שיפוטי והפסקתי להתעניין...

arilousam

New member
מלאכונית

האם הצלחת להשתחרר מהמוד השיפוטי מאז? האם יש סיכוי שתתענייני מחדש? כידוע, שיפוטיות היא אחת האשליות... זה מתגלה בבירור כשאת מגלה שזה : א. לא תורם ולא מקדם אותך או את הדבר שאת שופטת. ב. בא בד"כ ממקום שנקרא "אגו" על עשרת האשליות תוכלי לקרוא בספר "אחדות עם אלוהים". אבל שוב, זה תלוי בעניין שלך... מקווה שתישארי בפורומינו החביב והצנוע, מלאכונית.

למעלה