ראשון
C chayahd99 New member 17/11/03 #3 ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif אתם מוזמנים לשתף אותנו בדברים המטרידים אתכם, לשאול שאלות, לענות תשובות, או סתם להתקשקש עם שאר הלומדים במחלקה. יום טוב לכולנו
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif אתם מוזמנים לשתף אותנו בדברים המטרידים אתכם, לשאול שאלות, לענות תשובות, או סתם להתקשקש עם שאר הלומדים במחלקה. יום טוב לכולנו
ע עו דד New member 18/11/03 #5 "יצחקי יצחקי יצחקי איי איי יי יי יי יי איי יצחקי יצחקי יצחקי איי יי יי יי יי יי..." (נא לשיר על פי הלחן של משיח משיח משיח)
"יצחקי יצחקי יצחקי איי איי יי יי יי יי איי יצחקי יצחקי יצחקי איי יי יי יי יי יי..." (נא לשיר על פי הלחן של משיח משיח משיח)
K kerenkk New member 18/11/03 #6 בשעה טובה ומוצלחת אני רוצה לברך קודם כל את יוזמות הרעיון המבורך ואח"כ את כל התלמידים במחלקה ללימודי מידע שבחרו במקצוע הנכון אז שנעלה ונצליח
בשעה טובה ומוצלחת אני רוצה לברך קודם כל את יוזמות הרעיון המבורך ואח"כ את כל התלמידים במחלקה ללימודי מידע שבחרו במקצוע הנכון אז שנעלה ונצליח
T tulie New member 19/11/03 #10 כמובן כולם מוזמנים. אנחנו עוד נתלה מודעות ונצא במסע פרסום ענקי ברחבי האוניברסיטה
A aonana New member 19/11/03 #13 למכירה סיכומים, תרגומים וכדומה למכירה סיכומי שיעור, תרגומי מאמרים, קבצי הכנה למבחן (כולם בצורת קובץ WORD) וחוברות עזר בקורסים הבאים: חיפושי מידע מקוונים (גב' גולדשמיט) מבוא למדע המידע (ד"ר יצחקי) התנהגות ארגונית (ד"ר שהם) מחקר כמותי (ד"ר יצחקי) שיווק (ד"ר שהם) מיון (ד"ר שהם) לפנות לכתובת: [email protected]
למכירה סיכומים, תרגומים וכדומה למכירה סיכומי שיעור, תרגומי מאמרים, קבצי הכנה למבחן (כולם בצורת קובץ WORD) וחוברות עזר בקורסים הבאים: חיפושי מידע מקוונים (גב' גולדשמיט) מבוא למדע המידע (ד"ר יצחקי) התנהגות ארגונית (ד"ר שהם) מחקר כמותי (ד"ר יצחקי) שיווק (ד"ר שהם) מיון (ד"ר שהם) לפנות לכתובת: [email protected]
C chayahd99 New member 20/11/03 #16 שוק הספרים הגדול ../images/Emo63.gif אני ממליצה לך לפרסם מודעה שכזו בשוק הספרים תחת הנושא "לוחות". עוד מעט כשהפורום יתמלא המודעה שלך תלך לאיבוד בתחתית הדף או בדפים אחרים. עדיף לפרסם בלוחות. שם המודעה תישאר לפחות למספר שבועות.
שוק הספרים הגדול ../images/Emo63.gif אני ממליצה לך לפרסם מודעה שכזו בשוק הספרים תחת הנושא "לוחות". עוד מעט כשהפורום יתמלא המודעה שלך תלך לאיבוד בתחתית הדף או בדפים אחרים. עדיף לפרסם בלוחות. שם המודעה תישאר לפחות למספר שבועות.