ברוכים הבאים!!!

^ זה אתר הרשמי של "הנפילים"

זה מה שנתת לי ואני עוד חשבתי שמצאת איזה אתר ממש טוב , אז אין סיכוי שאני אראה את הפרקים במלואם כי הם רק יביאו את התקצירים לכל פרק ... לא שווה
ובין להתעדכן ובין לראות את הסידרה יש הבדלים עצומים
אני מעדיפה לראות מאשר להתעדכן בפורום ...
בכל אופן , למי שיהיו את הפרקים המלאים (לאוו דווקא על המחשב) , נא להגיד/להודיע לי .

ילד רע 15

New member
לכן כתבתי שאין לי דרך אחרת לסייע/לעזור,

ומי יודע, אולי יעלו לאתר קטעים מתוך פרקים. מה שבטוח - פרקים מלאים לא ניתן למצוא באפון חוקי באינטרנט, ותקצירים כבר יש, ד"א (סתם אם כבר הזכרת) נקווה מאוד שיהיה אתר מסודר ועשיר יותר, אחרי כל ההשקעה והפרסום המאסיבי ברחבי הטלוויזיה והאינטרנט. אין לך חברים / קרובי משפחה שיקליטו לך? (מי שרוצה באמת משיג הכל...)

יש לי חברה שיש לה yes

אבל נוו טוב אני צריכה לשאול אותה , אם היא מוכנה להקליט לי כל יום את התוכנית מקסימום איכשהו אני אמצא את התוכנית בערוץ 2
או שפשוט , מישהו יהיה ממש נחמד ויעזור לי

ילד רע 15

New member
../images/Emo27.gif

עד שהתכנית הזו תגיע לערוץ 22 (אם בכלל), מדובר פה על יותר משנה. חוץ מזה, שכנראה את לא מכירה כ"כ טוב את לוח השידורים
בימי שישי יש מרתון כל 5 פרקי השבוע, בשעה 14:00 ובשבת כנ"ל, בשעה 13:00 אם לא הספיקו/הצליחו/יכלו להקליט לך פרק בערב, בקשי שיקליטו לך באחד מימי המרתון, או בשידור החוזר באותו הערב (22:35), או למחרת בצהריים (14:00) או שפשוט תחכי ל"קלטת השבועית". שיקליטו לך מידי שישי/שבת את כל ה5 ברציפות, ועד כמה שאני יודע - יש מספיק מקום בקלטת.
תמיד אפשר להקליט על/להשלים. יש אינסוף שידורים חוזרים. חוץ מזה שאפשר גם להתנחל אצל אנשים

המשפחה שלה שומרת שבת ...

ואני מכירה שביום שישי יש מרתון כל הפרקים של השבוע , ככה זה עם כולם ... כל הערוצים עושים את זה
אז זה לא חדש בשבילי ... נראה , אני צריכה לקנות קלטת , ואולי היא באמת תקליט לי
ולבינתיים אני אסתפק הזה (להדעדכן).

ילד רע 15

New member
בדיוק חשבתי על זה כשכתבתי את התגובה.

מזל (ומספיק) שכל השבוע מלא בש.חים

נוו טוב , אם אני לא אצליח

להקליט את זה ... אז חבל
אולי אתה יכול לעזור לי ? איפה אתה גר ?

ילד רע 15

New member
אם מטוס פרטי זו לא אופציה,

אז את שולחת לי קלטת + כסף בדואר, כדי שאני אקליט ואחזיר לך (שזה גם עולה כסף) - חזרה.
שזה כמובן גם לא אופציה (כנראה), וגם לא בר יישום, יקר ולא יעיל, הרבה יותר עדיף לנסות אצל החברה. אולי היא דווקא תסכים? למה שלא תשאלי?

כי לא נעים לי ../images/Emo4.gif

היא יודעת שאני מתה על "השמיניה" והיא בטח תשאל ... למה "הנפילים" ? אופפ , צריכה עזרה בדחיפות

ילד רע 15

New member
לא ברור לי למה זה מונע ממך לבקש, או גורם

לאי- נעימות. חוץ מזה שיש לה yes, אולי היא בעצמה תראה את זה וגם אם לא, לא תהיה לה בעיה להקליט לך. אני לא הייתי מוותר, ובכלל - אם הייתה לי הזדמנות / אנשים שיש להם HOT להקליט לי "הבורר", ממזמן הייתי מבקש. אין לך מה להפסיד. נראה שזה שווה את זה.

למעלה