ברוכים הבאים!!!

o r 2 0 0 5

New member
אמממ אני רואה שאף אחד לא רשם פה....

אז מזל טוב על הפורום אני מקווה שיתמלא פה קצת אחרי שהסדרה תעלה.....

ברוכים הבאים!!! ../images/Emo222.gif

הפורום נפתח!
כולם מוזמנים לברך, להגיב, להציג את עצמם, להביע דעות~ "הנפילים" תשודר החל מ-17.6.07 בימים א'-ה' ב-20:30 שידור נוסף ב - 22:35 ולמחרת ב-14:00. מרתון כל פרקי השבוע: שישי: החל מ-16:00. שבת: החל מ-13:00 בהצלחה לכולנו!!!
האתר הרשמי של הסדרה

sonic15

New member
היי אני חדש פה

אני עומרי ואני כבר ממש מחכה לנפילים נראה לי זה הלהיט הבא כולל ראש גדול 4

7liel7

New member
היי

אני מאוד מחכה לתחילת הסדרה. אני חושב שהיא תהיה סדרה טובה ומעניינת
. ברכות על הפתיחה ומהיום אני שמח להכריז כי אני חבר בפורום זה
.

נורא דומים לשמיניה.. ../images/Emo3.gif החמישיה

טוב אני קולטת כאן את ג'ייסון שיחקתם אותה

חדשה..../images/Emo13.gif

אני אביעה דעה שהסידרה תתחיל... בינתיים, אני רק יכולה להגיד שאני שמחה שהשחקניים הם לא כולם שחקנים מוכרים,אהבתי את זה.

B o N u s

New member
יש לי HOT אבל אני רואה את הסדרה מהאינטרנט.

[לפחות את ההתחלה]. אני צופה לה עתיד גדול. יש כאלה שאומרים שיש הבדל בין השמינייה ל-הנפילים. אני ראיתי את השמינייה ועומד לראות את הנפילים. בואו באמת נראה אם יש דמיון, חוץ מזה שרובי בטח קצת קבל השארה מגיורא :p מחכה ליום ראשון. טל :)

תגידו ...

איך זה שיש כבר פורום לסידרה שעדיין לא התחילה
לא צריך קודם להתחיל עם קומונה ואז אחרי כמה זמן
מסכימים לעשות פורום ? ואהה אני חושבת של"הנפילים" יש דמיון רב עם הסידרה של hot "השמיניה" ... נכון או לא ?

ילד רע 15

New member
יש גם קומונה על הסדרה,

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=27047 שום דבר לא סותר אחד את השני. ככל הנראה התקבלה הצעה לפתיחת פורום חדש, אז מה אם הסדרה לא עלתה? גם פורום 'השמיניה' ו'האלופה' נפתחו טרם עליית הסדרה לשידור. לגבי הדמיון, יש דמיון - מן הסתם טד"י ורובי שעומדים מאחורי 'הנפילים' עמדו גם מאחורי 'השמיניה', מן הסתם שיהיו קווי דמיון, ואולי בעתיד גם השוואות מתמשכות... אבל אני לא ראיתי 'השמיניה', אישית זה שעמם אותי - אולי 'הנפילים' תצליח להפתיע (וקודם כל בזכות השחקנים). דבר אחר הוא - 'הנפילים' שונה בהרבה מ'השמיניה', אבל זו כבר סוגיה אחרת.

תגיד מה עושים

שאין yes אבל רוצים לראות את כל הפרקים (המלאים) ? איפה אפשר לראות ...

ילד רע 15

New member
מה שעושה כל בנאדם לא תמים במיוחד,

אבל אין לי איך לעזור יותר מזה, כי דיבור על הורדות לא חוקיות הוא אסור. אולי יעלה אתר (שאנחנו לא יודעים עליו) לסדרה. בינתיים האתר היחידי שיש הוא דל ביותר (http://www.mccanndigital.co.il/yes/nefilim ) וכמובן שתמיד אפשר להתעדכן כאן.

מש לא דיברתי על הורדות,

פשוט יש אתרים שבהם אפשר לראות את כל הפרקים (המלאים) גם מבלי להוריד אותם למחשב ...
עכשיו הבנת ? והאתר הזה שהבאת לי יש/יהיו בו את הפרקים המלאים של "הנפילים" ?

למעלה