ברוכים הבאים

MaYcHuK

New member
זרעים לא צריך הוא רוצה בחורה

ולגבי כל שאר היכולות - לא שמת לב שהוא לא רוצה את היכולות שלה? הוא רוצה רובוט שתשתוק , תשכב במיטה ותיתן לו לזיין אותו , רובוט אפשר לתכנת להכין אוכל לא זוכרת איך קראו לספרט שראיתי משהו עם 2000 אבל וואלה תשאל את הסינים היום אפשר לעשות כמעט הכול עם רובוט

no 33

New member
סוף-סוף יש פה איש נורמלי

איש ישר וצדיק בלי דרישות כול הכבוד

איפה לחתום?!?

שלום גם לך גבר החלומות, משוש חייה של כל אישה ... אם אתה גבוה, שרירי, שחום, עינים כחולות, עשיר, רומנטי, ספונטני, חכם, מפנק, זוכר ימי הולדת וימי נישואין, רגיש, אוהב ללכת לקניות, יודע לחתל תינוקות ולהניק, לא נוטה להתקרחות ולגידול כרס, ללא שערות על הכפתיים או על גב , מעולם לא אמרת את המשפט "אני מצטער - זו פעם ראשונה שזה קורה לי", אוהב סרטים דביקים, טלנובלות ולא רואה / הולך למשחקי כדורגל, כדורסל, כדור עף, כדור מים, טניס ושות'.... אנא גש בהקדם לסטימצקי, מדור מדע בדיוני
שבוע נפלא לכולם

MaYcHuK

New member
אוווווווווווווו ברוך הבא

סופסוף נכנסת והראית נוכחות

Puzzluna

New member
באסה, אני פולניה... ../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה שפיספסתי את הגבר השווה הזה!!! אפשר אולי לעשות המרת מוצא?

מייקי31

New member
באסה אני גרושה ../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה שפיספסתי את הגבר השווה הזה !!! אפשר אולי לעשות המרת סטטוס? שבוע טוב מיכל

באסה אני שמנה ../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה שפיספסתי את הגבר השווה הזה !!! אפשר אולי לעשות המסת שומנים? שבוע טוב יופי.

כוכבית33

New member
באסה אני מתוסבכת ../images/Emo140.gif

אני לא מאמינה שפיספסתי את הגבר השווה הזה !!! אפשר אולי לעשות התרת תסבוכות? שבוע מעולה, כוכבית.

כוכבית33

New member
אוי, הרסתי את הרצף....

התכוונתי לשים אייקון עצוב
ויצא לי אייקון שמח. אמרתי לכם שאני מתוסבכת!!!

../images/Emo7.gifחבל שאני לא עונה על ציפיותייך../images/Emo7.gif

ממש חבל חבל איך יכולתי לתאר לעצמי לפספס גבר כמוך

passioneta

New member
To begin with:

1. One who understands my messages 2. One who knows English 3. One who is NOT married 4. One who is under 40 Shall I go on?

למעלה