ברוכים הבאים

arik772

New member
מחפש בדחיפות אישה

שלום .אני מחפש אישה יפה חכמה מסודרת בלי ילדים שתדע להקשיב לשתוק ולפנק.בלי סיבוכים ותסבוכים. עדיפות לאילמת חרשת.פולניות ותמניות נא לא לענות לי.. הדרישות... 1 עד גיל ארבעים 2 רזות.חזה לא נפול.שיער לא צבוע.לא שעירות. גרושות ואלמנות ובתולות אין צורך לענות למודעה. מי הגבר שמחפש? חכם נאה מסודר עשיר רך וקשוח אמין ישר חוש הומור הרפתקן. גבר שכל אישה חולמת. amail. [email protected]

arik772

New member
לא נורא.אולי בעתיד יתמזל לי גורלי

לא נורא.אולי בעתיד יתמזל לי גורלי ואמצא אישה כלבבי בעוד שבוע שב ארצה לצמיתות . יום יפה נשים יקרות.ואל תשכחו עמוק בלילה כשאתן את האורות מכבות.אי שם גם אני חולם. ואם במידה ובטעות אחת שחושבת שמתאימה לדרישות תחלוף בפורום אשמח להכיר אותה.

arik772

New member
במיקרה קרה. בארץ החמה החובקת שנטשתי

החיים כמו שאתם יודעים לא משחקים בגורל. ולכל אחד יש את הסיפור שלו ..אחד טיפש אחד רשע ואחד נוכל.אז הגורל רצה והפכתי למוכר חלומות.והינה אחד הסיפורים. במיקרה קרה. בארץ החמה החובקת שנטשתי. יושב לי ככה סתם bין הערביים b.d.deat משוחח עם ישראלים ברחביי העולם . אנשים בודדים שהגורל נטש אותם באורגזם שעדיין הם חיים. והינה יום אחד לאחר עבודה קשה בה רוקנתי לגרמני את שארית כספו שחסך לימים קשים. אפרופו בלי מצפון לא שכחתי עדיין את ה6 מיליון. הכרתי אשת לפידות שיושבת לה אל מול המחשב ומחפשת לה נסיך בעולם האשליות. כמה שהיא יפה .סיפרה . איך גופה רוטט מחכה לנסיך שלא מגיע.. ושהיא המושלמת בכל הנשים. יש לה בית .מכונית. וכסף .ורק חסר לה את החצי השני בכדיי שהחיים יהיו מושלמים . לא שרצתי להיכנס לחייה ..לא שרציתי לבנות לה ארמונות מחול. אבל מה עושים ...אט אט בmקום לנוח ליד המחשב מכאב היום .מהריצות מהתככים .לשתות כוס קפה בניחותה. היא מעלה לי שוב את האינסטנקטים ששכחתי לרגע בתוך אשלית ad.daet. שאלתי בת כמה את ? 39 לחשה וכמה את שוקלת? לא שואלים אישה שאלות כאלה .אבל אני קצת מלאה.ומה הגובה שלך?166 השיבה.קולה היה נעים. מלא רגש. הרגשתי שט בעולם האגדות.ואיך אתה נראה שאלה.אני ניראה כמו נסיך.. חלום... והתחלתי לספר לה את קורות חיי .הרגשתי איך ליבה מיתמוסס היתה לכודה בעולם וירטואלי והאישה שבה החל לנגן את שיר התיקווה... עברו מיספר שעות ואנחנו רוקמים שיחד ניבנה את אושרנו בארץ שבה מחבלים מיתרוממים אל 70 בתולות .שבה מס הכנסה מחפש בבתי הזקנים.שבה כל ליצן שר בקירקס הפולטיקה.והחלטנו שחבל על הזמן שאבוא מיד ארצה לבנות את היסודות.לא עברו יומיים והמטוס מוביל את ליבי האבוד אל מלכת חיי .נוחת בשדה התעופה בן גוריון לאחר המון שנים שלא בקרתי בארץ. למען האמת אפילו היתי מרוגש מהפגישה המחכה לי... יוצא לרחבת הטרמינל ואף אחד לא מחכה לי. מבטי סובב מחפש בין הנשים שעמדו בודדות. ואין אישה שחורת שיער שגופה חלום כל גבר שחזה זקור בגאווה .מחכה לנשיקות לילה באפלולית חלום. לרגע צחקתי לוחש לעצמי עבדו עליך .היה לי מיספר טלפון של הגברת שרקמה לי אדרת. וצלצlתי .להפתעתי הטלפון היה זמין.שלום לך יקירה הגעתי לארצנו האהובה .מדוע לא חכית לי בהיכל הקבלה? אני כאן השיבה. לך מחכה.אפוא שאלתי? כאן בפינה יש לי שימלה אדומה וחולצה פרחונית מילמלה חסרת בטחון.ואני מיסתובב מביט באישה שעמדה לה לבד מוכת אשליה ושוק אחזני נוטש כל תיקווה....למה אלוהים.. אתה לא אוהב אותי.. מה עשיתי לך בשנים האחרונות ..אני אפילו הולך לבית הכנסת לפעמים.. והריי עובד רק על גרמנים למה אתה מעניש אותי.?.רציתי לחזור למטוס לברוח להתחבא אבל היה מאוחר היא קלטה אותי...השפתיים שהיו פעם אדומות כשהיתה תינוקת .חייכו לי ...בקושי הלכה צועדת כמו גמל שלא ראה באר מיים חודש.גופה היה שמן ורחב מדהים בגודלו מבט עניים טרף את תוכי הרגשתי נטול כוחות אבוד בארצי היפה הנושקת בשמש חמה. הסיפור באמת קרה לי ולא רוצה שיקרה שוב....................... התסלחי לי לא באתי להשאר רק לבקש סליחה שהלכתי. שהבטחתי לגרגיריי החול בשעון הזמן שלא אשכח את חסד הפרידה...... בלילה ההוא כשהדמעות לא זיהו את ליבי החשוך גששתי לריחות הכמיהה שנדפו מגופך רציתי לדעוך בעינוגיי העבר התסלחי לי.

../images/Emo66.gifשלום לכם, אני חדשה בביתכם

וכבר יש לי שאלות: תגידו האם תצאו עם גבר ביישן, ושאני אומרת ביישן זה קצת יותר מהרגיל. - בהנחה שעשה עליכם רושם לטובה. ועוד שאלה - האם תצאו עם גבר שאין לו רכב? כלומר כרגע הוא מסתדר בעזרת רכב של אחיו או תחבורה ציבורית. וטוב שאתם פה

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ושוב מגיע הנסיך של על הסוס הלבן... ולא עוצר בתחנה שלי

../images/Emo13.gif שתהייה בריא

טוב אז למדת לבקש תמונה בפעם הבאה ועדיף מצלמה כי יש גם כאלו שמחזיקים תמונות מהבר מצווה... לגבי איך שתיארת את הסיפור בהתחלה לא ידעתי אם לצחוק או לבכות החלטתי לצחוק

היי

ביישנים מידי לא עושים לי את זה, או לפחות לא עשו לי את זה עד עכשיו, אז נראה לי שלא... אבל אי אפשר לדעת, יש הפתעות בחיים רכב? יותר נוח שיש, אבל זה תלוי אם הוא נמצא במקום שקל להגיע אליו/ממנו גם עם תחבורה צבורית, וזה לא משהו שממש ממש מגביל ברמה של להפריע לניידות, וזה יהיה כל ה"חסרונות" בסיפור, אז ממש לא נראה לי שאפסול

no 33

New member
ברוכה הבאה למשפחו

גם גבר ביישן נפתח בסופו של דבר ואם הוא נראה לך בסדר לכי עליו לגבי רכב בגלל שאין לו רכב פרטי את צריכה לותר זה כמו שבגלל שאין לבחורה רכב אני לא יצא איתה

goldy79

New member
המציאה של המאה

אין לך הרבה דרישות. השוק מוצף במה שאתה מחפש.....רק נראה לי שהן לא מעוניינות במישהו כזה

sigal38

New member
סוף סוף מישהו איכותי.........

כולנו פה כונפות,שמנות,טפשות יש לנן מלא אחים ואחיות צמד הורים 1.עודחצי שנה אני חוגגת 40.יש לי סיכוי אצלך?בקשה תגיד כן...... 2.שמנה.אבל בשבילך מהיום אני בצום 3.החזה שלי מחר על הבוקר עובד ניתוח עיצוב ןהרמה 4.ישר אני עוברת לספר שיגלח את כל השיער הצבוע שלי.....אני מקווה שהתכוונת רק לשיער על הראש. 5.מה עדיף?מרעטה,לייזר או מכונה? 6.פה נפלתי-גרושה..לא הולך? טוב תשמע יש לי רעיון-אני אוולד מחדש וישר אלייך.....תחכה לי????????

arik772

New member
מה יש בך שלא אגזול מזמני

מה יש בך שלא אגזול מזמני

גלית35

New member
שיט איזה בעסה היתה לי מישהי../images/Emo20.gif

להכיר לך היא היתה חרשת אילמת ובונוס גם עיוורת. + + + רק יש בעיה אחת היא מתה מזמן הלן קלר

MaYcHuK

New member
אני אישית מיד חשבתי על רובוט

יש היום רובוטים שנראיים כמו בני אנוש ואפשר לתכנת אותן בדיוק כמו שהוא רוצה

למעלה