ברוכים הבאים- שרשור היכרות

ברוכים הבאים- שרשור היכרות../images/Emo132.gif

שם: גיל: השניה בה הבנתי שאני מכור לגידי: מה יש בגידי שאין באף זמר אחר? עלו ושרשרו!

עונה!

שם: בץ. גיל: זקנה עד מאוד. השנייה בה הבנתי שאני מכורה לגידי: אני לא בטוחה, אבל ייתכן שזה היה כשהוא אמר למיקי "יש לך מילים להחלפה"?
מה יש בגידי שאין באף זמר אחר: סקס אפיל מטורף, לא? קול צרוד כזה, גרר. טוב, אלך למצוא לי חדר.

שלום לכולם- מזל טוב!

שם:
פרונת גיל: 34 וחודש, לצערי.... השניה בה הבנתי שאני מכורה לגידי: כששיחק את "הרצל" ב"דלת הקסמים" ובסרט הלהקה, אבל ממש
מכורה זה מ"גזוז" ו"דודה".( בתקופת כוורת הייתי מכורה למייק ברנט למרות שהייתי בת חמש
) מה יש בגידי שאין באף זמר אחר? ישראליות, חיים, ויטליות, אנרגיה, כנות, אמיתיות, קול מרגיע,(שקיעה נוגה) ולפעמים כשצריך, מעורר,( נאחז באוויר) זהו....

porky169

New member
.....

אני כבר עניתי למטה אבל בכל זאת שם:ניר גיל:17 השניה בה הבנתי שאני מכור לגידי:בערך מתי שראיתי את פסטיגל 91 בפעם השני מליון(אני רואה את זה עד היום ואפילו מראה לאחים הקטנים שלי!) אבל התחלתי להיות מעריץ אמיתי שלו לפני 3 שנים כשהתחלתי ממש לאהוב את כוורת מה יש בגידי שאין באף אחד אחר:הומור מטורף ואי היכולת לכתוב שירים לבד חחח סתם

אהבתי מאוד את החתימה שלך, אבל

אם תוכל רק לתקן את השגיאה במקום "הערות" , אני חושבת שהתכוונת ל "הערוץ...

יאללה, תורי ../images/Emo3.gif

שם: שבי גיל: צעירה עד מאוד השניה בה הבנתי שאני מכורה לגידי: זה בטוח היה באחד הפסטיגלים, אני רק עוד לא החלטתי איזה. אהבתי במיוחד את הפסטיגל בו הוא שר "אם אתה נופל מהגג". מהמם. מה יש בגידי שאין באף זמר אחר? הוא פרפורמנס אדיר עם קול מיוחד מיוחד. נו, הוא גידי

Bells For Her

New member
נעים מאוד :)

שם: יעל(י). גיל: 18. השניה בה הבנתי שאני מכור לגידי: אני שומעת אותו עוד מאז היותי בת 4, ומאוד אהבתי אותו מההתחלה. אבל ההבנה הזו שאני מכורה בגיל מאוחר יותר, הייתה בערך בגיל 13 או 14. מה יש בגידי שאין באף זמר אחר: הומור שטותניקי, שאני מטורפת עליו.

yaeli123

New member
אז שוב שלום

אני יעל, בת 27. אני מכורה לגידי מיום שאני זוכרת את עצמי. והוא מאז ומתמיד היה סוג של אליל בשבילי. אני לא יודעת להסביר מה בדיוק יש בו. הוא פשוט עושה לי את זה. כל שיר שלו ברדיו, כל פעם שהוא מפציע בטלוויזיה - אני וטפת עור ברווז ונצמדת למרקע... איזה כיף לנו שנפתח פורום שלו... אני מתרגשת. מרגישה כמו ילדונת בת 16...

אהלן אהלן../images/Emo26.gif

שם: טל גיל: 16 וחצי
השניה בה הבנתי שאני מכור לגידי: ממ.. לפני שנה. באחד הניווטים. מה יש בגידי שאין באף זמר אחר? בלעדיו כל העיר הזאת ריקה, והרחובות כה יתומים. יש לו קול מדהים-מדהים-מדהים! (וגם אחלה שירים^^)

חובה להכנססססססססס../images/Emo26.gif

שם:ניר גיל:23 השניה בה הבנתי שאני מכור לגידי: מכור,אממ לא יודע אם זה מכור אבל בהחלט אוהב את המוסיקה שהוא עושה ואיך שהוא שר,מהילדות,ממש מגיל צעיר. מה יש בגידי שאין באף זמר אחר? האמת זאת שאלה ממש מעניינת ,בלי לצחוק ,יש משהו ב"עייפות" הזאת שלו לא יודע אם זה בגלל הגיל וכולנו נהיינו זקנים אבל הוא שר באדישות מוגזמת ומטורפת (אולי שוב פעם זה בגלל הגיל ,כי פעם הוא לא היה כזה "עייף") אבל זה לא משהו שלילי,הרי לא כל זמר יש את הייחוד שלו. ניר(-:

אורי404

New member
הפסטיגל בעבר הוא לא הפסטיגל של

היום והיו בו שירים מצויינים. כמובן, שהיו שם שירים מעולים בביצוע גידי גוב, כמו: "יהיה בסדר", "מי, מה מו", "אם אתה נופל מהגג" ועוד. כמה חבל שקשה להשיג את השירים האלו.

למעלה