ברוכים הבאים- שרשור היכרות

אורי404

New member
שוב - בהצלחה לפורום ולעניינים:

שם: אורי. גיל: 24. מה שיש בגידי גוב הזמר זה שהוא יכול לשיר במגוון סגנונות: פופ, רוק, ג'אז ועוד ולהצטיין בכולם.

d u c k y

New member
וואו!!!

לפני כשלוש שנים פניתי להנהלת תפוז ורציתי להקים את הפורום הזה, אך אז הם היו בתקופת צמצומים של פורומים, לא כמו היום שכל שבוע נפתחים פורומים חדשים. אז בירכותיי ואיזה כיף... ולגבי מה אני אוהבת בגידי...זה כבר לפעם אחרת...אבל יכולה להתחרות פה עם כל אחד על מידע וכמות פוסטרים שהיו לי על הקירות בנעוריי...

d r o r y

New member
אניייייי:

שם:דרור גיל:24(במרץ הקרוב) השנייה בה הבנתי שאני מכור לגידי:לא יכול כמובן להצביע על רגע ספציפי,אבל אפשר להגיד שהתחלתי ממש להתאהב במוזיקה שלו לפני איזה כמה שנים מה יש בגידי שאין באף זמר אחר?קול מרגיע כזה שעושה טוב לנשמה.

שלנג

New member
:)

שם: יעל גיל: 19 ושבוע. השנייה בה הבנתי שאני מכורה לגידי: לפני 3 שנים היה לי האקס שלי הכיר לי את כל השירים שלו והבנתי שאין לו מתחרה. מה יש בגידי שאין באף זמר אחר: הכל. נעים מאוד כולם! :)

movie man

New member
עכשיו תורי

שם: דרור גיל: 29 ממתי התחלתי: כשההורים שלי קנו לי את התקליט "איך שיר נולד" גידי שר ומספר לילדים מה אני אוהב בו: זמר ענק, בדרן ענק והכי חשוב הוא לוקח הכל בקלילות, לא לוקח את עצמו ברצינות, חסר פוזות! ......לידע כללי, אצלי במקום הראשון זה דני סנדרסון

yaeli123

New member
חסר פוזות???

חחח... גידי הוא מלך הפוזות. כל מי שניסה להתקרב אליו יודע... אבל אנחנו אוהבנים אותו למרות הכל.

noa08128

New member
הוו גידי ../images/Emo99.gif

היי אני נועה:) מממ אני חייבת לציין שהתוקפה שבה נפתחים פורוצים לזמרים מעולים פשוט פורחת.. אני שמחה להצטרף לפורום .. הרומן שלי עם גידי התחיל לפני המון שנים שמעתי אותו ברדיו וחיבבתי אותו ראיתי אותו בסרטים ולאחרונה ממש נתקפתי בגלל אהדה שלם שלי כלפיו. הוא בנאדם מדהים ואישיות כבשת ואני מקווה ללכת לראותא ותו בהופעה בקרוב (וגם את רונה קינןעל הגיטרה כמובן
)

למעלה